mandag den 28. november 2011

Belønningen blev en dåse...

Dengang jeg var var barn [hvilket er ved at være li-iiidt rigeligt mange år siden] blev et besøg hos tandlægen altid efterfulgt af et besøg i en legetøjsbutik.

Bl.a. kan jeg huske, da jeg som 6-årig skulle ha' trukket en tand ud... og efterfølgende var med min far i en lille hyggelig butik i Roskilde, hvor jeg fik et Mølle/Dam-spil. Nø-øøøj. Dét var tider!


Og... hvorfor egentlig ændre på dén tradition, blot fordi man iflg. dåbsattesten er blevet voksen? Næh-nej...!


Nu er det ikke fordi, jeg lider af tandlægeskræk overhovedet, men derfor kan man jo godt belønne sig selv for indsatsen (hvis man altså har nogle penge tilbage overhovedet, når man forlader tandlægen... det er LIGE dét(!) For de er da godt nok ikke kede af det...!)


Min tandlæge har til huse i samme bygning som bl.a. Bahne i Roskilde, så efter jeg havde forladt klinikken i dag, smuttede jeg ind i butikken 
- mest fordi min bil holdt parkeret på P-pladsen bagved, så jeg ville egentlig blot benytte deres bagudgang.

Men... så spottede mit skarpe øje nogle varer, jeg ikke tidligere har set i provinsbyen Roskilde, nemlig Dumpling Dynasty. Og da jeg jo er VILD med deres totalt kitschy design, besluttede jeg mig for at genoptage traditionen fra barndommen og belønne mig selv med denne skønne-pastelfarvede-og-alt-for-meget-og-også-lidt-grimme dåse.


Aner ikke hvad jeg skal bruge den til, men jeg
MÅTTE simpelthen bare eje den! I LOVE IT(!) Og mon ikke jeg finder på ét el. andet...!

De havde også lige præcis den pung, jeg har drømt om i mange måneder, så NU ved jeg, hvad jeg kan skrive på ønskelisten til min FØDSELSDAG! - og med god samvittighed vel vidende at familien ikke skal helt til månen for at handle! Julegaverne er som bekendt lige-ved-og-næsten-droppet-i-år! Men PYT! - jeg har fødselsdag inden jul! ;-)


* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
- med skinnende tænder,
en slatten pengepung og en fi-iiin dåse!
* * * * * * * * * * *

9 kommentarer:

 1. tenna.blogspot.com28. november 2011 kl. 20.08

  Gid jeg fik gaver de gange, jeg har været til tandlægen.. Så kunne det måske være jeg ikke havde tandlægeskræk? Haha! :)

  SvarSlet
 2. Tenna, Prøv det næste gang du har en tid hos tandlægen. Mens du sidder i stolen skal du koncentrere dig om det, du skal ud og forkælde dig selv med bagefter. Det kan være det hjælper... ;-)
  *SMIL* til dig...

  SvarSlet
 3. Godt valg af parkeringsplads Lisbet :)Det var ikke med vilje vel???
  Den er godt nok smuk din dåse og jeg kan godt forstå at du ikke kunne leve uden.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé at forære sig selv en gave efter tandlægebesøget :-) Hvor er den skøn din nye dåse! Jeg går i det hele taget ind for, at vi er gode ved os selv :-) Da jeg var hos tandlægen i sidste uge, tog jeg jo en gevaldig rundtur i København, men jeg blev så overvældet af indtryk, at jeg glemte at købe noget til mig selv ;-)
  *Klem*!

  SvarSlet
 5. Camilla Jørgensen29. november 2011 kl. 08.00

  Sikke en god tradition med belønning efter tandlægebesøg. Den tror jeg, at jeg vil adoptere! Børnene får jo altid noget, når de har været til læge, frisør............ Ja hele tiden. Men mutti her, glemmer tit at købe til sig selv ... snøft ;o(
  Den dåse er da bare for skøn.

  SvarSlet
 6. *HEHE* Elfepigen... Nej - det var ikke med henblik på shopping hos Bahne, jeg parkerede lige dér, men fordi tandlægen også har til huse der. Glæder mig, du også synes om min nye, kitchy dåse. *KNUS*

  SvarSlet
 7. Ja, jeg tror også jeg vil gentage traditionen, når jeg skal aflægge tandlægen et nyt besøg og et par uger. ;-)
  En rundtur i et julepyntet København kan jo også betragtes som en slags belønning... en oplevelsesgave. :-) *KNUS*

  SvarSlet
 8. Ja, det er nok ganske normalt, at man tænker på børnene - og glemmer sig selv. Men - selvfølgelig skal mor da ikke snydes, så... nu kan du glæde dig til næste tandlægebesøg, vel vidende at der er noget godt i vente bagefter! ;-)

  SvarSlet
 9. I've been to Roskilde! I also love that tin. I have one too ^_^ pride of place in my bedroom.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.