mandag den 7. november 2011

Prøver at finde...

...mit jule-pynte-gen frem... men tilstår gerne, at det er li-iiidt [læs: MEGET!] svært at komme i gang med at pynte op til jul i privaten allerede her i starten af november...!


Så nu har jeg bevæbnet mig med en STOR stak
julemagasiner!

Da jeg ikke har smidt ét eneste julenummer ud, siden jeg begyndte at købe magasiner i starten af
1980'erne, så er der lidt at tage fat på... Og mon ikke der dukker nogle idéer op, som jeg bare MÅ i gang med...? ;-)

Det håber jeg...!

* * * * * * * * * * *
Smil fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

16 kommentarer:

 1. Du må bare i gang - det er altså sjovere nu end at gøre det i januar... eller i juni :) Så frem med julerierne... kh Tina

  SvarSlet
 2. Håber du finde en masse gode ideer.. Jeg elsker at finde nye jule ting at lave.. Og man skal være i god tid for så kan man jule bage hele december...

  SvarSlet
 3. Jamen... i Januar skal det hele jo ned igen, og dét arbejde er da noget så træls (som I siger i Jylland)... ;-)

  Men - JO... jeg skal i gang, og jeg har da foreløbig fået én ting ud af at kigge i magasinerne: Min jul skal være hvid/natur... med små farvede klatter. Kan ikke holde farvestrålende jul i stuerne ud i 2 måneder... nemli'!

  KH, Lisbet

  SvarSlet
 4. Heyyy.... du siger noget! Tak for skubbet... :-D
  *SMIL*

  SvarSlet
 5. Det er til at få gåsehud af Lisbet...du samler OGSÅ på blade. Jeg kan næsten ikke vente til jeg kan begynde julepyntningen. Mr. G fik nærmest tics, da jeg tændte lyskæden udenfor i går HA HA. En dejlig aften til jer KNUS

  SvarSlet
 6. wow !! hvor har du dig plads til de blade ;)
  ej jeg har også nogen blade som jeg ikke smider ud, bl.a. julebladene :)
  Glæde rmig så meget til at se dine billeder i et blad :)

  SvarSlet
 7. Gitte altså... jeg SAMLER ikke på blade. Jeg nænner bare ikke at smide de smukke julenumre ud... det kunne(!) jo være man fik brug for dem... og ta-daaa - det gjorde jeg så nu! :-D

  I går fik vi også sat lyskæder på vores "Tre Musketeer" (3 søjlegran'er) ved vejen. De blev testet OG slukket igen... og bliver først tændt for alvor sidst i November. Det er meget mere behageligt at sætte dem om, inden det evt. bliver alt for koldt, så det var herligt at få det gjort!

  *KNUS* og go' aften til dig og "stakkels" Mr. G... ;-)

  SvarSlet
 8. Marolle - Nogle af magasinerne ligger her på mit arbejdsværelse, andre ligger i stuen og en del ligger i det gamle stuehus vi har her på vores nedlagte landsted (det hus, hvor jeg også har min lagershop. Dér er der plads til MEGET skrammel! ;-)) Vi bor i et nybygget hus ved siden af.

  Det er også kun julebladene jeg gemmer... (samt alle numre af Isabellas, Boligliv og Boligmagasinet). Det forrige sted vi boede havde jeg 4 store stakke magasiner (fra starten af 1980'erne og frem...), som nærmest lignede en "skulptur" på min 1 meters højde. Så flyttede vi, og jeg smed de fleste ud, MEN gemte altså julenumrene. ;-)

  Skal nok sige til, når boligartiklen kommer i et blad (hvis der er nogle der vil købe den...). Jeg regner også med at tage lidt fotos hen ad vejen selv, når jeg får arbejdet lidt på projekt-jule-pyntning!

  SvarSlet
 9. Godmorgen, Lisbet, jo der dukker helt sikkert nogle skønne ideer op, og det må være dejligt at fordybe sig i julen allerede nu. Det minder mig om, da jeg stadig arbejdede som lydtekniker, og vi i god tid optog juleudsendelser.
  Håber du viser frem ...
  *Klem* og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 10. IIIIH, kunne ikke få lov at skrive til dig i går, prøver lige igen...
  Du kan jo starte med at finde opskrifter/DIY på fine skrøbelige engle med fjer og perler, papir etc. Og brug træperler og glasperler i brune nuancer. Så har du en specifik opgave at starte blødt ud med... ;O))) Engle er gode for din sjæl og de anfægter ikke ved at hænge oppe i to måneder. Tidlige julehilsner Mona

  SvarSlet
 11. WUAU hvor en fin og hyggelig blog du har - og sikke nogle skønne ting du laver - her er jeg da nødt til at følge med ;-)
  God dag

  SvarSlet
 12. Tine & Anders Gudiksen8. november 2011 kl. 11.11

  Hej Lisbeth
  Jeg har haft problemer med at kommentere på din blog og nu skriver den ikke at jeg lægger kommentar fra min blog men fra min email...
  Nå øv men jeg puster gerne lidt juletryllestøv i din retning.
  Min mand spurgte også igår om jeg ikke skulle have julepynt kasserne ned snart...nu har jeg lige fødselsdag imorgen så venter vist lige til weekenden. men altså en masse julestøv i din retning.
  ;O) Tine/MilleVanille.blogspot

  SvarSlet
 13. Go'formiddag, Madame G. -

  Ja, man bliver helt klart inspireret af alle idéerne i de glittede magasiner... så jeg låner lidt hist-og-her og skaber mine egne versioner, og så må vi se, hvad det bliver til.

  I dag er det jo perfekt vejr til "julestemning". Om lidt vil jeg cykle ned til skoven (1 km herfra) og se om jeg kan finde mos og lærkegrene.

  Så du har også været i god til med julen som radiotekniker. Det havde jeg slet ikke tænk på, at man også er på forkant med højtiden i dén verden. Jeg tror jo de fleste radioprogrammer er direkte. ;-)

  Skal nok vise frem... step-by-step... ;-)

  *KNUS* og god dag til dig!

  SvarSlet
 14. Ihhh... ja - det er super irriterende, at teknikken driller her i Blogland... lidt for ofte! Men nu kom din hilsen frem, og det er jeg glad for! Tak! :-)

  Jeg er rigtig glad for engle... så de vil helt sikkert dukke op i mine dekorationer.

  Jeg har besluttet mig for at holde julen i hvid, sølv og natur med enkelte farvepletter hist og pist... rosa, turkis, rød. Det kan jeg (vi) nemlig holde ud at se på i et par måneder - som du også er inde på!

  1000 tak for din inspiration!

  *KNUS*

  SvarSlet
 15. Tak! :-) Herligt at du vil følge med her... Du er hjerteligt velkommen!
  Også god dag til dig!

  SvarSlet
 16. Hej Tine -

  Ja, kommentarsystemerne lever deres eget liv, og er svære at få styr på! Jeg håber, det løser sig...! :-)

  1000 tak for juletryllestøvet... Bare ordet i sig selv er jo en herlig inspiration!

  Hvor skønt at din mand efterlyser julekasserne. Han må være en ener i den retning, så nyd det! :-)

  Ha' en dejlig fødselsdag i morgen! *KNUS*

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.