onsdag den 23. november 2011

Fra MilleVanille

...modtog jeg forleden dag en SKØN pakke med posten. Jeg havde nemlig vundet Tine's Give Away, [faktisk min FØRSTE Give Away gevinst!] som bestod af to lækre papæsker med låg (til at dekorere) og en rulle retro tapet i skønne farver.

[ Lækkert retro tapet ]
[ Æsker, tapet... og et par fine extra ting i filt. Tak! ]
1000 tak, Tine, for den flotte gave, inkl. de extra ting, du sendte med. Det var meget fornemt! Jeg glæder mig virkelig til at trylle med æsker og tapet.

MilleVanille er en af de forholdsvis nye indflyttere i Blogland, og vil mægtig gerne have nye besøgende. Så har du ikke allerede lagt vejen forbi hendes blog, så glæd hende med et kig ind i hendes univers. Hun har lige startet en ny Give Away med en lækker præmie...!.~*~.~*~.~*~.~*~.~*~.~*~.~*~.~*~.~*~.


Og så er det blevet sengetid herude på landet, hvor den he-eeele dagen har stået på julepyntning af huset... så det nærmest ikke er til at kende igen! Og jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv om, hvor vidt jeg kan li' det eller ej...! Så nu vil jeg lige sove på det...!

Nåh ja... det blev da også lige til en omgang hjemmebagte grovboller her i aften, så... der har godt nok været drøn på i dag. Og nu er jeg T-R-Æ-T-!!!!!

Go'nat herfra... og på gensyn i morgen!


* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet - Z Z Z z z z . . .
* * * * * * * * * * *

10 kommentarer:

 1. Tillykke med de fine gaver! Jeg vil kigge ind til Tine - hende kender jeg slet ikke.
  Håber vi får lov til at se lidt af dit julepyntede hjem, Lisbet :-)
  *Klem* og en dejlig onsdag til dig!

  SvarSlet
 2. Puha...det lyder som en travl dag .
  Glæder mig til at se billeder af dit julepyntet hjem:-)
  Fint papir fra Tine, der var du heldig.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Tillykke med præmien, - men jeg husker da at du har vundet en givwaway før :-) Og tillykke med dit julepyntede hus. Lad os se om vi skal have pyntet her, - måske min datter får lov. <3 kh Tina

  SvarSlet
 4. Teløkke med præmien, så er der lidt mere at gå i gang med :-) - glæder mig til at se dit julehjem (jo jo du viser da billeder ik´ ?) og bollebagning lige før sengetid ?...lyder heller ikke tosset :-)

  SvarSlet
 5. MilleVanille.blogspot.com23. november 2011 kl. 14.35

  Hej Lisbet.
  Tak for dine søde ord her på bloggen. Fint billede, jeg er helt sikker på præmien er havnet et godt sted, du er jo vældig kreativ.. Så de 10 meter skal nok hurtig få ben og gå på :-P
  Jeg skal nok svare på din email. Men lige som dig er jeg ohså hængt op men dog er dit noget mere spændende. Held og lykke imorgen. glæder mig til at læse mere.
  Klem fra Tine

  SvarSlet
 6. Tak, Madame G. :-)
  Når boligreportage-teamet er smuttet så tager jeg selv en stribe billeder af julepynten (inden jeg fjerner noget af den igen... er nemlig allerede ved at få fnidder af alt det EXTRA der er stoppet ind i huset!) *KNUS*

  SvarSlet
 7. Ja, det er rigtig flot, tapetet fra Tine. Glæder mig også til at tage det i brug. :-)
  *KNUS*

  SvarSlet
 8. Tina - du har jo HELT ret. Gaven fra dig var jo også fra en Give Away (jeg huskede det blot som en anden form for konkurrence... og dér har jeg vundet en hos Bettina Holst og en hos dig - troede jeg - men det var altså forkert husket). [Må nok hellere lige rette i teksten ;-)] *KNUS*

  SvarSlet
 9. Ta-aaark, Bettina. Ja, der er hele 10 meter at boltre sig med. :-)
  JOW! Jeg skal nok vise lidt fotos fra mine julepyntede stuer. Nu er det jo ikke sådan, at der er nisser fra gulv til loft, eller kravlenisser i alle rammerne etc. (er jo SLET IKKE til nisser!!!) og nogle ville måske synes, det er alt for lidt. MEN(!) jeg synes det er for meget, og er allerede træt af det... og det er ikke engang december endnu(!!!)

  PS. Bollerne blev super gode!!! ;-)

  SvarSlet
 10. Hej Tine -
  Velbekomme! Håber det kan hjælpe lidt flere besøgende hen på din blog.
  Jeg glæder mig til at tage hul på tapetrullen, men jeg kan love dig for, at der bliver sparet på den slags dyrebart papir. Det skal ikke sløses bort, men bruges med fornuft. :-D
  Du skriver bare når du har tid/lyst/lejlighed. Ikke stresse! :-) *KNUS*

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.