onsdag den 2. november 2011

Skal du være med...

...i DR's store pakkeleg 2011? Så kan du allerede nu tilmelde dig [HER] og i hele november måned samle pebernødder og deltage i dagens lodtrækning... helt frem til den 1. december, hvor pakkelegen for alvor starter!


Jeg har deltaget i pakkelegen i flere år, men ikke vundet noget... altså lige indtil sidste år (2010), hvor skærmen midt under spillet blev fyldt med dannebrogsflag og TILLYKKE - TILLYKKE! HURRA-AAA!!!

Da man i "pakke-centralen" forsøger at finde gaver, der svarer til vinderens alder, tænkte jeg, at det måske blev "Matador" på DVD (hvis man kunne være SÅ heldig!), en DR-havebog eller en CD med musik fra "Giro 413". Og jeg var selvfølgelig spændt på, hvad der mon ville havne i min postkasse!

Da pakken arriverede i løbet af januar måned, oplevede jeg dog noget af et antiklimaks, fordi... i kuverten lå der en CD med "Bamse & Kylling"...!!!

Så er det, man begynder at granske sin hjerne for at finde ud af, HVOR i processen det li-iiige er gået helt galt!!! ;-)

Mens jeg sidder og skriver dette, kan jeg pludselig se det TOTALT URKOMISKE i historien... (Tak for et godt grin, Lisbet... *HAHA*)

Det skal lige siges, at jeg normalt er en ret taknemmelig sjæl, når jeg modtager gaver, men lige her(!) havde selv en CD fra "Giro 413" vakt større begejstring...! ;-)

Ha' en god dag derude...
og husk nu det der med pebernødderne -
og pakkelegen!
Vi kan jo altid håbe på, du er mere heldig
med gevinsten, end jeg var!


* * * * * * * * * * *
Smil fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

10 kommentarer:

 1. EJ, hvor fedt! Måske ikke lige præmien, men at der rent faktisk er en der har vundet noget - jeg har aldrig hørt om nogen der har vundet derinde før :)
  Jeg har lige tilmeldt mig, lidt hygge kan man altid bruge :) Tak for linket :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan da kun trække på smilebåndet,efter at have læst dit indlæg. Har selv deltaget i en kort periode for nogle år siden,så hmm hmm for sådan nogle sjove spil, som vist nok er for børn. - Smiler -

  SvarSlet
 3. Jeg har prøvet det nogle gange, men har aldrig været så heldig som dig at vinde en Bamse CD ;-)) Det er da godt nok mystisk...måske man skulle prøve igen...tænk hvis jeg vandt GIRO 413 haha. Sov godt og knus til dig Lisbet.

  SvarSlet
 4. Du må give den cd til nogle søde børn du møder på din vej. Man kan ikke være lige heldig hver gang. Jeg har lavet juleidéer til 3 bøger i dag - altså taget billeder osv. så da jeg så julemanden på din blog var jeg lige ved at hoppe væk. ;) Man kan godt få lige rigeligt på det her tidspunkt. KH Tina

  SvarSlet
 5. Haha, skøn historie, Lisbet - de har måske troet, du var fem år? Nu får jeg ikke ligefrem lyst til at være med i DR's store pakkeleg :-)
  *Klem*!

  SvarSlet
 6. Ja, ind imellem kan man godt blive i tvivl om, hvor vidt der overhovedet ER rigtige vindere i en given konkurrence... el. om det er fake det hele. Men den var altså god nok i dette tilfælde.

  Held og lykke i Pakkelegen. Husk at skrive og fortælle, hvis du er blandt de heldige i år. ;-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 7. Ja, det var lidt komisk... ;-)

  Pakkelegen er skam for både børn og voksne! Vi er mange voksne, som også er vilde med at lege og spille... og det er dejligt!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 8. Nårh ja, Gitte... du kan jo godt li' Giro 413... *HEHE* Det er dog ikke lige mig, selv om jeg da bliver lidt nostalgisk, hvis jeg en sjælden gang har radioen tændt på lige præcis dét tidspunkt om søndagen. Det vækker jo minder om barndommens søndage ved frokosttid...!

  *KNUS* fra Lisbet

  SvarSlet
 9. Du kan være helt rolig. Nisser og julemænd er ikke noget, der vil myldre frem her på min blog - hverken nu el. til jul, for jeg er overhovedet IKKE til Nisser! Men nu er det tilfældigvis en julenisse, der pryder forsiden på DR's Pakkeleg... derfor en undtagelse der bekræfter reglen! :-D

  Jeg synes også det er lidt tidligt med alt dette juleri, men på den anden side... Vi ved hvor hurtigt tiden iler afsted, og inden vi får set os om, så er det blevet den 25. December... Bare vent og se. ;-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 10. Ja, jeg fik i hvert fald selv "dagens-latter-medicin" da jeg pludselig - på tryk - fik øje på det ultra komiske i historien.

  Og ja... de har nok overset et NUL i min alder. ;-)

  Jeg prøver da lykken igen i år. Er jo et stort legebarn, så selvfølgelig skal jeg være med! Og så kan jeg jo håbe på, at jeg er heldig endnu en gang, og at der SÅ ligger en komplet Matador-serie i postkassen. ;-)

  *KNUS* fra Lisbet

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.