søndag den 6. november 2011

En ret cool reol...

...som jeg gerne ville ha' hængende i min stue. Måske ikke i lige præcis disse farver, men det er da lidt frækt, synes jeg...!


Reolen er fra Montana... og selv om mærkevarer og designermøbler egentlig ikke siger mig ét kvæk, så hænder det alligevel, at jeg falder for de dyre sager... men
KUN fordi det er pænt/lækkert/flot, og IKKE p.g.a. navnet!

Fotoet herover tog jeg "i en hemmelig forretning" i sidste uge. Efter jeg havde haft kameraet fremme, fandt vi ud af, at det var strengt forbudt at fotografere, så............... UPS!

I selv samme forretning fik jeg for nogle år siden nogle über lækre postkort... nemlig dem her:

...som jeg fandt i mine gemmer forleden dag, og de er tilfældigvis også fra Montana

Hvad med dig; Er du også ligeglad med, om reolen er en IKEA model, eller foretrækker du en fin designer-vare?


* * * * * * * * * * *
Smil fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

12 kommentarer:

 1. Jeg er så ligeglad... :o)

  SvarSlet
 2. Fuldstændig...når bare det passer i mit design. Montana laver nogle flotte ting, men det gør IKEA også haha. Flotte julekort...en skøn tid vi går i møde Lisbet. En dejlig mandag til dig KNUS

  SvarSlet
 3. Alt er design, selv reoler fra Ikea. Der er mennesker bag et hvert produkt - nogen er bare dygtige til at slå deres navn fast - og dermed er prisen også der efter så længe den er efterspurgt.

  SvarSlet
 4. Jeg synes også, de er flotte, Lisbet - Montana har virkelig fingeren på pulsen. Men reolerne ville nok ikke passe ind her i huset mellem stigereoler, kurvestole og bejset eg. Men jeg er sikker på, de ville være meget flotte i dit hjem. *Klem* en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 5. Camilla Jørgensen7. november 2011 kl. 11.57

  For mig er det vigtigste, at jeg synes det er pænt og funktionelt, og ikke mindst af god kvalitet. Hvem der så har lavet det, er fuldstændig lige meget.
  Normalt kan jeg slet ikke lide Montana, da det er for sterilt til mig, og minder om interiør i en tandlægeklinik. Men dem du har fundet her ser fine ud.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbet,
  Jeg foretrækker helt klart en blanding - elsker de klassiske ting der holder årti efter årti og som i længden er en super god investering, men gerne med et miks af andre møbler - gamle som nye. Montana er super duper, da man kan kombinere i det uendelige og flytte det fra rum til rum!
  Ellers tak for din kommentar på min blog, tingene foregår sådan lidt over hovedet i øjeblikket, så jeg har desværre ikke fået svaret dig - fy skamme! Hyg dig. Knus Anne

  SvarSlet
 7. Nej, der er jo ikke noget, der designer sig selv... :-)

  Der er billigt design og dyrt design. Men at ordet DESIGN er påhæftet den dyre afdeling, er der nok ikke mange, der er i tvivl om.

  SvarSlet
 8. I vores forrige hjem havde vi også stigereoler. Da vi flyttede herud-på-landet for 6 år siden, kiggede vi på Montana... 8-10 fag (kasser), hvor blot nogle af vores bøger kunne stå. Men vi besluttede, at vi ville have en hel væg med bogreoler fra gulv til loft (i "læsehjørnet"), og løsningen fandt vi i gode gamle IKEA, hvor det blev til billige, hvide eksemplarer. Det hænder jeg stadigvæk fantaserer om, hvordan det ville ha' set ud med den flotte Montana-model i stedet for. ;-)
  *KNUS*

  SvarSlet
 9. Sådan har jeg det også: Kan jeg li' det eller kan jeg ikke li' det! :-)

  SvarSlet
 10. Hej Anne O.,

  Vi er bare SÅ enige! Og det er også sådan ca. vi bor.. med en harmonisk [hvis jeg skal sige det selv] blanding af det hele. Og det er udvalgt, fordi det er pænt, flot, smukt, lækkert, skørt, anderledes...!

  *KNUS*

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.