tirsdag den 29. november 2011

En god årgang...

Da jeg for snart et par år siden rundede et "skarpt hjørne", forærede min svigerinde [som er bosiddende i Australien] mig et par sjove kort med CD/DVD'er med musik, facts og filmklip fra mit fødselsår: 1959


Sammen med alle de andre gaver, fik de plads på gavebordet... men pludselig var de pist-væk-forsvundet! Jeg har lige siden ledt efter dem højt og lavt... uden held.... altså lige indtil i sidste uge, hvor de dukkede op mellem en stak boligmagasiner, som lå på hylden under sofabordet. Hurra for oprydning!


DVD'en indeholder filmklip om alt lige fra tidens mode, design, personligheder og nyheder - som ændrede verden dét år.


CD'en er fyldt med musiknumre fra året... 1959.


Det sjoveste er at se, hvordan verden så ud dengang; Bilerne, indretningen, de nymodens indkøbscentre, tøjmoden etc.. Og der er simpelthen dømt REN RETRO over hele linjen.


Blandt kendte personer, som er født samme år kan nævnes:
John McEnroe, Emma Thompson, Jes Dorph-Petersen, Hanne-Vibeke Holst, Bryan Adams og Simon Cowell. Ikke mindst sidstnævnte gør [sammen med mig selvfølgelig] 1959 til en rigtig god årgang... ;-)


Jeg ved ikke, om man kan købe kortene her i landet, men man kan i hvert fald finde dem online på cdcard.com, og de sender også til Danmark.

* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

4 kommentarer:

 1. Sikke et smart kort - en skam jeg først ved det nu, da min mand har fødselsdag på lørdag. Knus Anne

  SvarSlet
 2. Super flot kort Lisbet og en god ide. Det er sjovt som tingene kan blive væk for så lige pludselig at dukke op igen.

  Den fine "tandlæge" dåse du har anskaffet dig, er da ganske fin...måske jeg skal til at praktisere denne skik hver gang jeg skal til tandsnedkeren ;-))

  En dejlig aften til jer...KNUS

  SvarSlet
 3. Du har altså sagerne Lisbet... Og den helt rigtige svigerinde. kh Tina

  SvarSlet
 4. Sikke en spændende gave - både at give og at få! Det minder mig om, at da min far fyldte 85, fik han en avis fra sit fødselsår 1922, og det var sjovt at se reklamerne fra dengang.
  *Klem* og en dejlig dag til dig, Lisbet!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.