søndag den 6. november 2011

Nye varer i blogshoppen (LUKKET)


Et par fine Mors Dag platter med Rådyr
og søde retro kort med Bambi...

Shoppen er lukket!

2 kommentarer:

 1. Så fine ting du har. De fleste tror at mit hjem er over-jule-stylet i december.... men jeg er på det tidspunkt så mæt at jeg slet ikke ønsker mere pynt. Min teenagedatter får lov til at pynte hvis hun ikke kan lade være. Det må være en erhvervsskade. ;) Glæder mit til at se billederne. KH Tina

  SvarSlet
 2. Tina, Jeg ved præcis hvad du mener!
  Folk tror også at vores hjem er fuldstændig julepyntet fra kælder til kvist, men det er det på ingen måde, og det har det aldrig været. Da jeg arbejdede som dekoratør fik jeg tilfredsstillet mit jule-pynte-gen mere end rigeligt, så når turen kom til hjemmet, så var jeg så overmæt, at det kun blev til ganske lidt. Og af én eller anden årsag er det fortsat i dén dur, også efter jeg stoppede med at dekorere butikker og vinduer.
  Men - i år skal det altså være... Hjemmet skal julepyntes. Det bliver IKKE voldsomt, men alligevel langt mere end normalt. Jeg skal li-iiige tage mig sammen til at komme i gang... det kan jeg godt mærke! ;-)
  Er helt enig: Det må være en erhvervsskade vi lider af! (Mon vi kan kræve en form for godtgørelse eller erstatning af "samfundet"? Det er jo blevet så populært... ;-) (Just for the record: Det var en joke! ;-))
  KH Lisbet

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.