mandag den 29. juli 2013

Sommer dessert [Opskrift]


Den nemmeste dessert man kan tænke sig ... og så er den ovenikøbet super lækker:

• Græsk yoghurt el. alm. drænet yoghurt
• Flydende akaciehonning
• Frisk frugt

Hæld/læg nogle spsk-fulde yoghurt i et dessertglas, en skål el. tallerken
Hæld akaciehonning over
Læg frisk frugt ovenpå ...

Easy peasy, voilá ... og bon appetit!


Vi får selvfølgelig IKKE dessert hver dag, men i dag stod den altså på denne lille og skønne dessert med friskplukkede, blåbær fra haven: Sød, syrlig og sund!

Læs mere om Blåbær på Wiki.

Til desserten kan man anvende stort set alle slags frugter, og gerne lidt forskellige, skåret i både, tern etc..Og se så lige et gigantisk blåbær, jeg fandt på en busk! Ved siden af ses et alm. pænt stort blåbær ... 

De er plukket fra to forskellige buske. Busken med de "små" er fyldt med blåbær i år, mens busken med det store bær, vist kun har et enkelt mere, et meget lille ét. Denne busk har ikke haft bær de tidligere år, så måske er der tale om to forskellige sorter ...! Time will show!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Bliver helt misundelig, jeg kom til at klippe begge mine buske helt ned i foråret. Så jeg har ikke et eneste blåbær, men til gengæld meget høje og kraftige buske. Måske jeg er heldig med bærrene næste år:-)
  Desserten ser virkelig lækker ud... Nu bliver jeg sulten igen!

  SvarSlet
 2. Det ser lækkert du - tak for en rigtig god idé! Og hvor må det være dejligt at have blåbær i sin have. *Klem' og ha' en dejlig sommerdag!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre blåbær. Vores busk har vi desværre forsømt (det er noget med at jeg har blå smølfefingre istedet for grønne havefingre), så den står bare og ligner en pind istedet for at give bær. Måske jeg skulle gøre noget ved det..... til næste år.... ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også helt vild med blåbær. :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Jamen så forstår jeg bedre at jeg for tiden er vild med min morgenmad...det smager skønt *hi hi* Go' aften knus og hils

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.