fredag den 5. juli 2013

Tag godt imod: lilula.dk

Så skete det endelig: Jeg fik en webshop med et ordentligt shopping-system ...! Og ih-hhh, hvor er jeg glad!Navnet udtales li-LU-la (med tryk på 2. stavelse).

lilula er en forkortelse af mine navne LIsbet cke LArsen. Egentlig skulle der jo prikker over u'et (ü), men da det ikke findes i domænenavne, så blev det til lilula ... uden prikker - og det lyder også meget sødere.

Håber I vil tage rigtig godt imod min lille shop, hvor jeg sælger mine bøger og diverse krea-krims-krams til brug i de forskellige projekter i bøgerne.

Til at starte med er der blot nogle få produkter, men flere er på vej ...!

Ha' en dejlig weekend!

*SMIL*
fra Lisbet

20 kommentarer:

 1. Det er en fin netbutik du har fået. Jeg har allerede gemt den under mine favoritter på min IPad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Annemaris ...
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 2. Til lykke! Den ser fin ud! Jeg startede selv en netbutik for et par måneder siden, og sådan en er sjov at have (men du har selvfølgelig prøvet det før, bare i et andet system ...) God fornøjelse med den nye butik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Nana ... :-)
   Ja, jeg har haft webshop (deFINEting.dk) siden marts 2004, hvor det hele foregik manuelt (opdateringer, ordrebekræftelser etc. - og det tog hulens lang tid at få noget fra hånden) ... og jeg kørte sur i det, da jeg samtidig blev træt af TING(!) Men jeg planlægger at genåbne shoppen - og allerhelst med samme system som min nye shop (Bricksite.com). Og så har jeg Blonder & Brosten, som jeg nu udelukkende kører via amio.dk.
   Så - jo ... jeg har en del erfaring med webshops ... og det er både sjovt, hårdt og ensformigt ... :-)
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 3. Hej lisbet. Er det muligt, hvis du har flere choko-mynte tilbage at jeg kunne komme forbi på søndag? Du kan altid sende mig en SMS på 29902238
  God weekend knus pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia,
   Der er stadig choko-mynte-planter og andre planter. Jeg satte dem ud ved vejen lige efter sommermarkedet, så evt. interesserede ku' snuppe dem for en 10'er stk. og der er altså stadigvæk en del ... (jeg havde også lavet "nogle stykker" ;-))
   Jeg ved ikke, om jeg er hjemme søndag, men da de står ude ved vejen (ved postkassen), så betyder det jo ikke noget, om jeg er her eller ej. Så kom du bare forbi. Og det kunne selvfølgelig være hyggeligt at sige HEJ!
   Så ... måske ses vi?
   *KNUS* fra Lisbet - og god weekend ...

   Slet
  2. Det lyder dejligt, men jeg ved jo ikke helt hvor du bor andet end Tokkerup? Kan jeg lokke dig til at sende med en mail med din adresse, så vil jeg finde en masse 10'er og komme forbi i morgen på vej hjem efter beton kursus;0))

   Slet
 4. Den vil jeg straks udforske :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin - Tillykke med den :) kunne købe det hele hvis ikke det lige var fordi jeg er nød til at vente på børnepengene den 20. :))) men så er det også første sted der blir lagt penge ;)

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Karina Viki ...!
   Så må jeg se at få lagt flere varer på ... ;-)
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 6. Fint navn og fin butik :o) tillykke :o)

  SvarSlet
 7. TILLYKKE, skønne Lisbet. Smutter straks forbi- og ligesom med min egen lille shop, så er det bestemt nemmere at start med få produkter og så føje flere til efterhånden. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK, søde Heidi!
   Ja ... du har jo også fået en fin, lille shop! :-)
   Måske det også er på Bricksite.com?
   Det er ikke meningen, jeg skal have mange varer i shoppen, men bare sådan lidt hygge-noget, når jeg falder over noget fint, som jeg må dele med andre krea-folk!
   *KNUS*

   Slet
 8. Tillykke med den fine webshop - har lige tjekket den ud og den er lige præcist som den skal være - fuld af skønne farver. Dejlig weekend og knus her fra det jyske ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anne O. Det glæder mig, du synes om den! :-)
   Også en dejlig weekend til dig fra det midtsjællandske ...! *KNUS*

   Slet
 9. Det er en flot Webshop og en god ide at supplere bøger med varer til at lave ting fra bøger. Og i øvrigt farverige varer, ligesom dine bøger :) Flot arbejde!

  Jeg har endnu ikke fået din bog. Der er sket en fejl ved afsendelsen, så den kommer nok i næste uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have, Elena. :-)

   Ja, mon ikke min hæklebog havner i din postkasse i næste uge så ...? Er spændt på at høre, hvad du synes om den.

   God weekend! :-)

   Slet
 10. SMUK opsætning - så er der lagt en bestilling :-D

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.