torsdag den 4. juli 2013

Er jeg mon den eneste ...

- som for tiden føler mig som "Palle alene i Verden" her i Blogville?

De seneste dage har her været me-eeeget stille ...!Ja, jeg ved jo godt, at det er sommer og ferietid, og at vejret {ind imellem} lokker os ud i den friske luft, og at der er andet i livet end bloggeriet ... men alligevel!

Små fugle synger om, at mange har travlt med at fotodokumentere deres liv på Instagram, og at bloggen derfor bliver glemt til fordel for dette nye medie. Men - udelukker det ene virkelig det andet?

Jeg ved det ikke, for min 6 år gamle Nokia kan nemlig ikke den slags nymodens fiksfakserier ...

Føler du dig også lidt som den ensomme Palle?
Eller slår du dine folder i den nye fagre Insta-World, hvor der (efter sigende) er gang i den?

Fortæl, fortæl ...

PSSSTTT!!! Vinderne af mine Give Aways har endnu ikke meldt sig! Tjek lige om det er dig - nu du alligevel kigger forbi ... ;-)

Og HUSK min nye Give Away, hvis du har lyst til at vinde min nye hæklebog!

*SMIL*
fra Lisbet

9 kommentarer:

 1. "Du er ikke alene, der er en der følger dig" ;o) sådan synger Sebastian.. vær glad for at det er via skrift, for jeg synes ikke godt ;o)

  Der er blevet mere stille, men jeg kan også se at jeg selv får kommenteret mere. Jeg følger med, men jeg har tit problemer med at kunne kommentere via min tlf.

  Jeg har faktisk lige igår valgt at oprette mig på instagram, for at se hvad det er. Dem jeg har kunne finde fra blogland, de har mange af de samme ting på deres blog. Så det er ikke fordi der vises en masse derinde, som ikke vises på bloggene. Det er i hvert tilfælde ikke min oplevelse.

  jeg tror bare at vi er ramt af sommeren, det håber jeg i hvert tilfælde. ;o)

  uha.. spændende,. håber du bliver nød til at trække nye vindere og at jeg dukker op i lodtrækningen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle have stået: jeg synger ikke godt... ;o)

   sikke en lang roman jeg fik skrevet..

   Slet
 2. Ja, der er stille... men det synes jeg nu er ret normalt for sommerperiode. ..
  Jeg synes ikke selv jeg forsømmer min blog bare fordi jeg instagrammer, men der sker helt sikkert mere derinde lige nu

  SvarSlet
 3. Jeg insta'er ingenting og da slet ikke gram'er! : )
  Men det er helt sikkert at ca. hveranden (eller flere) af Blogvilles beboere er rejst på ferie - enten om i baghaven eller ud af byen. Synes det samme sker hvert år - således også for mit eget vedkommende indimellem;-)
  Men helt Palle er du altså ikke, Lisbet. Til gengæld gæder jeg mig over at jeg måske får en ny chance for at vinde din Give Away! Kh. Liv

  SvarSlet
 4. Jeg er her også, så nu er vi indtil videre 5 her i blogland. Jeg har på et tidspunkt været inde i instagram for 100 år siden da jeg fik min første Iphone. Men måske man skulle prøve at bevæge sig derind igen.. Men er det ikke kun billeder?? Det er da mere hyggeligt med en blog hvor der også står lidt.
  P.S Jeg kommer med et nyt indlæg om lidt ;)

  SvarSlet
 5. tror det er en blanding af IG og sommer men jeg synes da ikke her er så stille ... find flere blogge og så sker der mere :)

  SvarSlet
 6. Jeg LOVER dig, kære Lisbet- du er ikke alene- men tror sommerferien igen har ramt os (håber jeg ihvetfald) Knus Heidi

  SvarSlet
 7. Jeg er på Instegram - men jeg kan ikke prale med at jeg er særlig aktiv. :)
  Kan godt se at det er svært med din Nokia. :) Men du er ikke alene om at synes der er lidt stille - måske skal vi bare nyde det?

  SvarSlet
 8. Jeg har problemer med at skrive en kommentar på bloggen, når jeg prøver via Bloglovin. Måske der også er andre der har samme problem ? Men man kan åbenbart stadig skrive genne Google . . . .

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.