onsdag den 17. juli 2013

Feriebarn ...I disse uger passer jeg den sødeste lille hankat, Miw, mens hans mennesker er på sommerferie ...!

Jeg kendte ham faktisk ikke rigtig i forvejen. Fik et kort glimt af ham, da han var helt lille killing (for 1 år siden), og jeg har set skyggen af ham fra tid til anden, men jeg har aldrig "snakket" med ham. Men NU er vi blevet de allerbedste venner ... og han er SÅ dejlig! En rigtig kælepot, så god og blid.
.
Sort bluse og hvide kattehår er ingen god kombi.
Men - alt for dyrene!
Ud over at jeg selvfølgelig føler et ansvar for katten (selv om det kan være svært at holde styr på en udekat), så bliver jeg også bekymret, når han ikke viser sig i flere dage. Sidst jeg så ham var i søndags, og så har han ellers været væk i 3 døgn ... jeg har i hvert fald ikke set ham, selv om jeg har været forbi og serveret mad og rent vand flere gange dagligt - og har ka-aaaldt på ham!

Her i aften ville jeg lige tjekke en extra gang, og kaldte og kaldte på ham, i håbet om at han ville dukke op, som han har gjort det de tidligere dage.
.
Pludselig syntes jeg, der kom et miav et godt stykke væk ... og endnu et ... og jeg kaldte og fik svar ... kaldte og fik svar, eller - VAR det nu også et svar - eller var det mit eget ekko? Tanker fór gennem mit hoved: Var katten faldet i en brønd el. lign.? Eller sad han højt oppe i et træ? Jeg havde allerede sat det store redningsarbejde i værk mentalt, da svarene på min kalden kom nærmere og nærmere ... og pludselig kom Miw spurtende ud fra kornmarken, og løb imod mig alt imens han miavede på livet løs.
.
STOR GENSYNSGLÆDE!!!
.
Behøver jeg tilføje, at jeg var OVENUD LYKKELIG for at se mit lille feriebarn igen? - og meget lettet!

Reminder: Vil du deltage i lodtrækningen om et lækkert tørklæde fra Lulu's Love og en halskæde fra *Blonder & Brosten*? Så kig forbi min Sommer Give Away.

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Pyha, hvor var det godt, at Miw dukkede op igen - dejligt at læse om den lille charmetrold. *Klem* og rigtig god sommerdag, Lisbet!

  SvarSlet
 2. Hvor hyggelig:-)

  Måske Miw har været på musejagt.

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 3. Han ser godt nok sød ud, Miw. Godt at dukkede op igen! Det er altså af og til nervepirrende at have udekatte.

  SvarSlet
 4. Sikke et smukt feriebarn :).
  Hans miaven var helt sikkert et hav af undskyldninger for at ha' været væk så mange dage :).

  Ikke for at gøre dig bekymret, men katte kan godt finde på at lede efter deres ejere, når disse er på ferie og katten passes hjemme. Heldigvis sker det sjældent og ferie-missen ser ud til at være en rigtig dejlig kat og tilfreds med dig, så han bliver nok hjemme. En anden ting, her i varmen gemmer de sig rundt omkring. Mine banditter er stort set væk hele dagen (når lige at blive bekymret), men når det bliver lidt køligere, så kommer de hjem igen.

  SvarSlet
 5. Årh hvor skønt. Godt den hverken var i en brønd eller træ! : )
  Knus, Liv
  ps. gæt hvor jeg ER landet...! : )

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.