tirsdag den 13. september 2011

I'll Take Manhattan...

Sidder lige og tænker... og overvejer... om der mon er nogle her i Blogland (ud over mig altså), der tør indrømme, at have siddet klinet til TV'et dengang sidst i 1980'erne, da miniserien I'll Take Manhattan (på dansk: Jeg vil erobre Manhattan) løb over skærmen?

Serien var (er) baseret på en novelle af Judith Krantz (så-kender-vi-lissom-genren). En fortælling om de rige og de smukke ... om de gode og de åh-så-onde. [I LIKE!]


Kom til at tænke på serien for nogle måneder siden, og fik lyst til at se den igen! Søgte efter den på Google... på DVD, men enten var den udsolgt, for dyr el. i et forkert DVD-format. Hmmm...!

Så fandt jeg den da bare på YouTube... selvfølgelig(!!!) Alle afsnit (tror jeg)... godt nok delt op i 35 bidder (i alt ca. 350 min.), men... WOOHOO!!! De er gratis!


Jeg er vild med kendingsmelodien, "Manhattan", og den stemning der hersker i introen. Den giver mig en ubeskrivelig og dejlig følelse, så jeg får lyst til at besøge The Big Apple... New York!

...vel vidende, at der er sket meget i den store by, siden TV-serien blev til: Det vi kunne følge på TV'et hele dagen i går... den 11. september, 10 år efter!

BTW: Jeg hader at flyve... og det er ikke noget nyt! Men det gør det altså lidt besværligt, hvis man vil over på den anden side af Atlanten...!

* * * * *

Vil lede videre efter DVD'en, for det er nu en gang lidt hyggeligere at se film og TV-serier fra divaneseren med et slumretæppe - end ved arbejdsbordet...!

OBS! Hvis du sådan helt tilfældigt ligger inde med serien på DVD el. VHS, og du vil sælge, så send mig endelig en E-mail [lisbet(snabel-a)lisbet.dk]

OKAY! - så fik jeg lige afsløret, at jeg ind imellem har en vildt dårlig smag, når det handler om TV/serier... men jeg er garanteret ikke den eneste! Hvis du er med på holdet, så kom bare frit frem... og fortæl: Hvilke hade-TV-serier har du slugt råt i tidens løb? Schyyy... Jeg skal nok lade være med at sige det til nogen... ;-)

6 kommentarer:

 1. Hej Lisbet Det tør jeg godt indrømme, at jeg gjorde, den serie var jo helt speciel der i 80'erne. Jeg har desværre ikke serien, men skal nok holde øjnene åbne her i det jyske.

  SvarSlet
 2. Sorry, doesn't ring a bell - siger mig "o" og en meter - kan slet ikke komme i hu at jeg har siddet og tæsket denne serie igennem - men hey - jeg havde travlt med livet, bolden, sortbæltet og udlandet. Der er vist noget jeg skal have indhentet her - ser udmiddelbart sådan rigtig sød-suppe ud med masser af intriger :-D

  SvarSlet
 3. jeg tror jeg var baby dengang serien blev vist ;)
  men jeg elsker også serier og jeg ser også rigtig mange!!

  SvarSlet
 4. Ja, titelmelodien er dejlig, og jeg VED, at jeg har set den, men jeg kan ikke rigtigt huske den. Om jeg har set andre serier? Masser! Og hver gang jeg sidder og ser sådan én, så får jeg endda lokket min rare mand med på holdet. Der var f.eks. The Nanny (Barnepigen) med et utal af afsnit - den var bare så sød og sjov. Og Gilmore Girls; det er ikke så mange år siden, jeg slugte den råt. Ellers er det mest engelske serier - og dem ser jeg rigtig mange af. ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Lisbet, jeg kender desværre ikke serien, men det lyder rigtig godt! Her hos os er vi ved at se 'Upstairs, Downstairs' - en serie fra 70'erne vi ikke har set før. Lige nu kan jeg kun komme i tanke om 'Twin Peaks', og det var vist også i 80'erne :-)

  *Klem* og en skøn dag til dig!

  SvarSlet
 6. @ Design/Mille: Judith Krantz er indbegrebet af sødsuppe. Sukker med sukker på... og så en god håndfuld intriger! Jeg var også godt igang med livet i 80'erne, men alligevel blev der tid til TV, fordi... det ER en del livet - før og nu. Men - jeg ved godt hvad du mener! ;-)

  @ Marolle: Hvis du er til TV-serier med romantik og intriger... og ikke mindst 80'er stil, så skulle du tage et kig på denne. Det er en rigtig tøseserie, og kan kun anbefales! :-)

  @ Mia: Jeg havde faktisk også glemt ALT om serien her... indtil for nogle mdr. siden. Herligt at du også er til serier, og at du ligefrem kan få lokket din mand til at se med. Jeg så også "The Nanny" (med nasalerne) ind imellem. Hun var underholdende! "Gilmore Girls" er jeg stødt på, men har ikke fulgt serien slavisk. :-)

  @ Madame: "Upstairs Downstairs" var vel sagtens blandt de første [længere] serier, der blev sendt i dansk TV. Jeg var teenager dengang, og den var et kæmpe hit, kan jeg huske. Alle talte om den! Har set brudstykker af nogle afsnit på DR2(?) i år... Hyggeligt gensyn med de kære karakterer. "Twin Peaks" derimod var lidt for syret for min smag - dengang, så det hold var jeg ikke med på. :-)

  *SMIL* til jer alle med tak for jeres hyggelige kommentarer...

  //Lisbet ♥

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.