fredag den 30. september 2011

Ugler el. ej...

Hvad er det lige med de der ugler...?
Er de stadigvæk IN eller er de ved at blive skubbet af pinden
af andre dyr?

[ Illustration: Min egen version af en U-G-L-E ]
Hvad mener DU:
Ugler el. ej???

~ God fredag ~* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

6 kommentarer:

 1. Lige fra jeg så den første ugle, og efterfølgende hvor ALT er blevet totalt overbeplastret med ugler i alskens former og farver, har jeg rendt rundt og lignet eet stort spørgsmålstegn - for jeg har ved gudsdensødestegrød aldrig, hverken før, siden eller nu - forstået meningen med de ugler!
  Snarere tværtimod!
  De er da noget af det grimmeste at smide ind på trendbanen, og jeg skal gerne være den første til at klappe og gnide mig hænderne, hvis den tåbelige trend, langt om længe er på vej ud! *klapsalve* ☺ ☺ ☺

  SvarSlet
 2. *haha* Den var god!

  Jeg er VILD med dyr, og uglen er også dejlig, fin og flot. Men(!) ligesom dig har jeg heller aldrig fattet HVORFOR den er blevet en trend. Jeg var faktisk også længe om at forstå, at den i det hele tagt var et modefænomen.

  Måske er der nogle, der kan gi' os et svar?

  God weekend!

  SvarSlet
 3. Super billede Lisbet...skønne farver. Jeg kan godt lide ugler, men har dog ikke klistret hele mit hjem til med denne fugl. Første gang jeg mødte den, var da jeg skulle tegne en udstoppet ugle i skolen og så lige den der sang med "kritte vitte bum bum"...Denne trend bliver nok ved lidt endnu ;-) En skøn aften til jer alle 3 *KNUS*

  SvarSlet
 4. Hei.
  Må innrømme at min begeistring for ugler ikke har vært så stor, fram til nå. Det er vel slik at hvis man ser en ting mye så liker man det mer og mer etterhvert, og slik er det altså med meg. :) Rett etter at jeg fikk opp øynene for disse uglene kom det faktisk flygende en perleugle mot meg og var en meter over hodet mitt (en stund trodde jeg den hadde tenkt å lande på hodet mitt, siden den stoppet litt opp over meg). Men ihvertfall skulle det ikke forbause meg om trenden er på vei ut akkurat nå når jeg har begynt å like den, for slik er det med meg.(det tar litt tid)

  SvarSlet
 5. Vi lever i en tid, hvor Modern nature er en del af trenden - back to forest life. Jeg har investeret i 2 uglepuder og en lampe - og det er rigeligt - men set i børnehøjde er det noget der fanger, og bestemt noget de fleste børn kan forholde sig til - uglen findes i mange eventyr og sange.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker ugler :-) Og den, du viser her, er da bare superskøn! Jeg så engang en natugle på naboens skorsten - den kiggede efter mig og kunne dreje hovedet, så den kunne se bagud ... Vi har dog ingen ugler inden døre :-)
  *Klem* og rigtig god weekend!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.