fredag den 2. september 2011

TILLYKKE [Opdateret]

...til Dixie... vores kærlige, dejlige, trofaste og super seje lille Ruhårede Foxterrier, som i dag fejrer sin 11 års fødselsdag.


 Dixie kom til verden på kennel El-FRI-BA
den 2. september 2000 i et kuld på 3 hvalpe.


♥ ♥ ♥

Lur mig om ikke dagen her i huset bliver fejret
med lidt extra godt i madskålen til aften...
Dixie's livret: KYLLING!


OPDATERING 3. september 2011:

Flemming [min extremt kageglade husbond] mente, dagen selvfølgelig skulle fejres med en god gammeldaws lagkage. Så... jeg måtte i gang med lagkagebunde, vanillecreme, knuste makroner, hjemmelavet syltetøj, cacaoglasur og flødeskum.

Det eneste tidspunkt på året, hvor der (normalt) bliver lagt lagkage sammen her i huset, er til Fl.'s fødselsdag sidst i juni måned, hvor hylden blomstrer, så der er tradition for at pynte kagen med de fine små, hvide blomster. Helt uden for sæson havde en af vores hyldebuske - nu, først i September - en lille skæm med blomster, så de skulle selvfølgelig på Dixie's lagkage. Hvad man dog ikke gør for sin hund... og mand!

Bonus info.:
Sukkerknapperne på lagkagen har jeg fået af søde Stine fra www.sukkerblomst.dk. Du kan finde knapperne under menupunktet "Øvrig pynt" i hendes webshop.


*SMIL*
fra Lisbet

7 kommentarer:

 1. Søde Dixie fortjener et stort og kærligt HURRAAAAAAAAAAAA. Jeg er sikker på, at hun nok skal blive forkælet hele dagen. Go' aften til jer alle 3. *KNUS*

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 11 år til din dejlige hund :-) *Klem* til dig og *klap* til vovsen!

  SvarSlet
 3. Kære piger:
  Mille, Gitte og Gitte...

  1000 tak for jeres hilsner til Dixie!
  Det var rigtig sødt af jer! ♥

  *KNUS* fra Lisbet

  SvarSlet
 4. Tillykke med søde Dixie. Skøn billede af hende. Hun er sikkert blevet forkælet - men mon ikke hun gør det hver dag? (- det gør vores lille hund i hvertfald). Knus fra Anne

  SvarSlet
 5. @ Anne O.:

  Tak for din søde hilsen!

  Uha, jo... Dixie bliver jo vildt(!) forkælet... Det SKAL de da også, sådan nogle vovser. Det er jo derfor vi har dem! :-)

  *KNUS* og go' weekend! //Lisbet ♥

  SvarSlet
 6. 11 år, hold da op! stort tillykke :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.