fredag den 23. september 2011

En sejlivet døgnflue...

Hvad er en døgnflue? Og hvor gammel bliver den egentlig?

I biologiens verden er det navnet på et bevinget insekt, som lever fra nogle få timer og op til et par døgn. [Kilde: Wikipedia]

[ Foto lånt her ]
I dagligt sprogbrug anvendes ordet døgnflue også om noget, der ikke er langtidsholdbart, f.eks. et musikhit, der hurtigt forsvinder igen, eller et kortvarigt parforhold!

Da jeg mødte min kære mand [Flemming], blev vores bekendtskab lige fra starten betragtet som værende en døgnflue. Men... det skulle vise sig at være en meget sejlivet døgnflue! I går [22. september 2011] kunne vi nemlig fejre vores 29-års dag...

Der er nogle der stadigvæk(!) betragter os som døgnfluer, hvilket jo må betegnes som ret absurd... og stædigt! Vi kan heldigvis - for det meste - blot grine ad det!  

Der er nogle døgnfluer som bare IKKE giver op!
~ God weekend ~
//Lisbet ♥

3 kommentarer:

 1. Tillykke Lisbet - hvor er det dejligt at læse og et skønt billede, du viser. I må vel nærmere kunne kaldes soulmates, end at jeres parforhold er en døgnflue. Min mand og jeg har kendt hinanden i 26 år.
  *Klem* og en dejlig fredag til dig!

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 29 år - I har da i den grad modvist de der døgnflue-tilhængere!

  Jeg har tildelt dig en award, og håber at du har lyst til at lege med.
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Der er ingen døgnfluer ved jer. Kærligheden kender ingen begrænsninger...nyd den hver eneste dag og I kommer til at bære mange smukke minder i hjertet. Tillykke til jer begge to søde *KNUS* fra G'erne & Co.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.