torsdag den 15. september 2011

Autografer # 04 - Apropos valg...

For en del år siden modtog jeg en hilsen fra vores daværende Statsminister, Poul Nyrup Rasmussen. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvorfor jeg havde skrevet til ham, men... jeg har helt sikkert haft noget {positivt} på hjerte, som jeg måtte af med...!

Og han svarede mig SÅ pænt, med dette kort, som bl.a. inkluderer en ganske sjov "streg"...

Flip the coin...

Jeg har vidst det siden 1997, og nu ved {også} I, hvordan en socialdemokratisk statsminister træffer beslutninger: PLAT el. KRONE. Måske værd at have in mente, når man sætter sit X i dag.

* * * * *

Madame fra Huskebloggen havde for nogle måneder siden et rigtig godt indlæg ang. det at skrive til en "kendt"... Prøv at kigge forbi hendes blog som i øvrigt altid er et besøg værd...!

3 kommentarer:

 1. tsk tsk tsk.. .Plat eller Krone, det skulle ikke undre mig hvis der var en del sandhed i det idag.. *ryster på hovedet* .. Gad vide hvordan vores fremtid ser ud om en måned?

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de søde ord, Lisbet :-) Vi har jo begge rigtig gode erfaringer med at skrive til kendte, man gerne vil give et skulderklap.
  *Klem* til dig!

  SvarSlet
 3. Politik er PUSLEspil på højt plan med masser af korridoraftaler og intriger internt.

  Og tillykke med autografen - ved ikke om du har læst hans erindringsbøger "vokseværk" og "Rødder" - indeholde nogle gode pointer og vil være gode at holde sammen med Ellemans bøger - så får man begge siders syn for sagen, hver deres version om at lave en Nyrup eller Elleman!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.