tirsdag den 6. september 2011

Førstehjælp til en blog-kollega

Design À la Camara har skiftet URL/webadresse på bloggen. I den forbindelse har Mille desværre mistet rigtig mange af sine trofaste læsere p.g.a. teknikken, og jeg ved, at hun arbejder ihærdigt på at genetablere sine lister og netværk.


Mille er en af de utrolige blogger-kolleger, som ser ud over sin egen næse, og som igen og igen opretter nye indlæg om andre bloggere, giver os god reklame og linker til vores blogs af hjertets lyst. 

Nu kan VI gøre gengæld! - nemlig ved at hjælpe Mille op på hesten igen ved at reklamere for hendes blog og linke til DEN NYE ADRESSE!!!

FASTE LÆSERE: Var du en af de faste læsere på den gamle adresse www.mille-designlacamara.blogspot.com som er blevet væk for Mille, så må du mægtig gerne ændre adressen i din blogroll og på div. links til den NYE adresse www.designlacamara.blogspot.com.

OG! - har du lyst til at sprede budskabet via en spot i en sidekolonne el. et indlæg på din blog, så vil det være extra fantastisk! (Du er velkommen til at låne grafikken fra dette indlæg til formålet!)

NYE LÆSERE er selvfølgelig også mere end hjerteligt velkommen på Milles spændende blog! Og tilføjer du Design À la Camara til din blogroll er du en sand perle!

* * * * *

Og så er der en extra god grund til at lægge vejen forbi bloggen i denne tid. Se bare her...


Deltag i Milles Give Away, hvor præmien er kunstværket "Romantic Living" og kunstbog af Per Hillo (samlet værdi kr. 3.400,-) eller trøstepræmien, signeret kunstbog af Per H.

På Milles vegne: 1000 TAK!

2 kommentarer:

  1. Skønt indlæg du har lavet på Milles vegne. Jeg følger op med et indlæg i denne uge, så vi kan få Milles læsere tilbage ;-) Go' aften til Lisbet & Co. *KNUS*

    SvarSlet
  2. Tusind tusind tak - af hjertet tak - jeg er dybt dybt rørt over jeres støtte og hjælpsomhed og I bruger kræfter og energier og hjælper med at gøre opmærksom på URL ændringen.


    ♥♥♥♥♥♥♥♥
    Mille

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.