søndag den 1. december 2013

Glædelig 1. december ...


Hvad enten vi foretrækker en minimalistisk jul eller giver den max gas, så tror jeg mange af os hurtigt kan blive enige om, at julemarkeder hører julen til.

I dag var vi på årets første af slagsen, på Tadre Mølle. Et lille og ganske beskedent julemarked, uden fine fornemmelser ... og det er bare h-y-g-g-e-l-i-g-t-(!)

Der blev lavet glögg over åben ild, serveret æbleskiver i Mølle Maries gamle stuehus, snittet smøreknive i værkstedet, kørt i hestevogn med 3 smukke heste for, presset most af økologiske æbler, solgt juletræer og pyntegran, kunsthåndværk og mel fra møllen, brændte mandler og frisklavede bolcher.

I stalden gik de skønneste hvide gæs (håber sgutte, de havner på julebordet(!!!)), et par smukke heste og et par geder (som havde hovederne dybt begravet i halmen).

Ét eller andet sted i stalden skulle Nissen - efter sigende - ligge og sove, men han må ha' gemt sig ganske godt under halmen, da han ikke var at se. Vi må håbe det lykkedes børnene at finde og vække ham kl. 14 (efter vi var gået), da han havde lovet dem at læse et juleventyr i laden.

- alt imens vandet fra mølledammen fik møllehjulet til at dreje!

Flere julemarkeder skal besøges i løbet af de næste 23 dage ... Jeg glæder mig i denne tid!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Det ser altså bare så hyggeligt ud, det julemarked. Jeg er ikke så god til at orientere mig om de forskellige julemarkeder, og jeg er ret sikker på, at jeg går glip af noget.

  Hav en god 1. adventsaften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det også, Anita. Ikke noget "stort og fanzy", men lille og hyggeligt, ude på landet ...!

   Så er vi to ... jeg er nemlig heller ikke god til at orientere mig om disse markeder, og hører ofte først om dem, når de ER overstået.

   Glædelig 2. december :-)

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud - jeg elsker julemarkeder :-) I lørdags var jeg på Camilla Plums Fuglebjerggaard. Ha' en rigtig go' 2. december, Lisbet, *klem*!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Madame G - det er det også.

   En tur til Fuglebjerggaard er også på vores liste. De har jo åben til og med den kommende weekend.

   Glædelig 2. december! *KNUS*

   Slet
 3. Ser super hyggeligt ud - elsker julemarkeder! Glædelig december. Knus Anne

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.