onsdag den 11. december 2013

Smart ønskeliste ...

For os, der {endnu} ikke er så tjekkede, at vi ejer en smartphone, men må "nøjes" med vores computere, når vi skal på nettet, er der en rigtig smart website, hvor man kan oprette en ønskeliste online.

Ja, der er {vist} flere forskellige muligheder, men jeg er faldet over addwish.com, og den fungerer fint og er nem at gå til!
.

Fordelen er bl.a., at man kan dele ønskelisten med familie og venner - og hvem man ellers er "på gave med" ... Santa Claus f.eks. - som alle kan følge med i opdateringen af listen, hvis de har linket. :-)

Listen er i øvrigt ikke kun beregnet til jul, men også fødselsdag og andre mærkedage. Og man kan jo opdatere listen løbende igennem året, så man ikke glemmer sine ønsker ...!

På min liste "Lisbets drømme ..." står der alt lige fra Artline Drawing Pens og viskestykker fra REL til en Kay Bojesen abe og en Citroën C1.

Og så er der i øvrigt også en iPhone 5s på listen ... "Man har jo lov at drømme ..."

Hvad står der på DIN ønskeliste?

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

9 kommentarer:

 1. ♥ Have a nice day, my friend!♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, Riitta Sinikka, and a nice day to you too!
   *SMILES* from Lisbet

   Slet
 2. Det var godt nok smart- i løbet af hele året har jeg så mange ønsker, og når jeg så kommer til jul eller fødselsdag og man bliver spurgt, hvad jeg ønsker mig, kan jeg aldrig huske det. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, Heidi ...! Så en ønskeliste som denne er perfekt til os! :-D
   *KNUS* fra Lisbet

   Slet
 3. Det lyder smart. Sikke gode ønsker du har - jeg er desværre ikke på gave med andre end mig selv :-) *Klem*

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad med Julemanden, Madame G ... Er du ikke på gave med ham? Små julegaver er hyggelige og hører sig julen til, synes jeg ... men det store, vilde gaverace er vi stået af for længst! *KNUS*

   Slet
 4. Troede jeg var den eneste i verden, uden smart-phone ;-)
  Rigtig god ide der gives videre, men mine ønsker kan ikke skrives ind der,
  for de kan ikke købes eller pakkes ind ;)
  *SMIL* fra Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er vi TO, Dorthe ... Troede også jeg var den eneste i (blog-)verden, uden en fanzy mobilos-der-ka'-det-hele ...!
   Jeg har også julegaveønsker, der ikke kan købes eller pakkes ind - f.eks. julefred i familien - men så tror jeg faktisk mere på Julemanden ... desværre!
   *KNUS* fra Lisbet

   Slet
 5. Jeg er også en glad bruger af denne (har tidligere brugt ønskesedlen.dk), og det er en skøn ting, når man også har nogle børn, hvis ønskesedler skal deles med familien. Bruger desuden en app til at skrive gaveideer ned i i løbet af året, hver gang en, jeg er på gave med, lige lufter en tanke om et ønske, så bliver det noteret. :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.