tirsdag den 31. december 2013

Happy New Year 2014


Endnu et år er gået, og det er gået hurtigt! Jeg synes lige, vi er hoppet ind i 2013, og om godt og vel 10 timer, kan vi byde velkommen til det nye år 2014.

Da jeg var barn, syntes jeg, det var noget underligt noget, når de voksne talte om, at tiden løber hurtigere og hurtigere, jo ældre man bliver. Tiden ta'r vel den tid, den ta'r? 24 timer er vel stadigvæk 24 timer? Og året har stadigvæk 365 dage*?  Uanset om man er 10 år, 50 år eller 100 år?

Men NU - hvor jeg ikke længere er nogen grønskolling - ved jeg, hvad de voksne mente, og jeg kan KUN være fuldstændig enig med dem!

Tiden GÅR hurtigere og hurtigere ... tiden accelererer dag for dag, og F-L-Y-V-E-R afsted med raketfart.

Og der er en naturlig forklaring på fænomenet, eller i hvert fald et godt bud på en forklaring på den ændrede tidsfornemmelse. Så hvis du oplever det samme som mig, og undrer dig over, hvordan 24 timer pludselig føles som 12, så klik her!

Nyd tiden, nyd livet, nyd Verden ... nyd det uskyldsrene, nye år!

1000 tak for året, der er ved at være gået, tak for alle klik, besøg og likes, for alle kommentarer og følgere, både her på bloggen, på Facebook og [nu også] på Instagram! Tak fordi I har lyst til at følge med i min {for det meste} farverige verden!

På ♥-ligt gensyn i 2014 ...

~ RIGTIG GODT NYTÅR! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

*Ikke at forglemme hvert 4. år, som er skudår, hvor vi ovenikøbet får tildelt en extra februar-dag!

4 kommentarer:

 1. Så nu forstår jeg bedre der med tiden *hi hi* ...tænk det er slet ikke alle de her elektroniske dimsedutter som røver tiden :-) Tak for endnu et år...glæder mig til det nye med alle de skønne oplevelser der venter forude. Du skal i gang med workshops - det bliver da så spændende for dig. Rigtig godt nytår til jer...her er skyderiet godt i gang :-) vi ses knus

  SvarSlet
 2. Spændende artikel....godt nytår til dig.

  SvarSlet
 3. Godt nytår Lisbet ♥
  Stort smil fra Liv

  SvarSlet
 4. TAK for farverig nytårshilsen - man bliver glad af dine farver!
  Ønsker dig et knaldhamrende godt og farverigt nytår, Lisbet!
  *SMIL* Dorthe

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.