fredag den 13. december 2013

Impulsivt mini træf ...

Nogle gange er det, man foretager sig helt impulsivt, det aller hyggeligste!
.

Torsdag eftermiddag så jeg tilfældigt på Susannes blog, Mit krearum, at der var jule-klippe-klistre-aften på Vanløse Kulturstation - for interesserede IG'ere (og bloggere ;-) )

Jeg trængte gevaldigt til at komme lidt udenfor Tokkerup sogn og få tanket depoterne op med positiv energi blandt andre mennesker, så sidst på eftermiddagen pakkede jeg en taske med lidt krea-grej, tog bilen og kørte til Vanløse. 

Og det var en rigtig god og impulsiv beslutning!

Susanne og Signe fra Nu stopper hesten, havde i forvejen aftalt at mødes, og Jeanette fra JeansJeans var også kommet med i aftalen ... og så fik de idéen til at invitere "dem-der-havde-tid-og-lyst".

Det blev et lille sluttet selskab, da jeg var den eneste - ud over de ovennævnte tre - der deltog. Men det var også sådan ca. i 11. time "invitationen" blev postet, ellers er jeg ganske sikker på, der var stødt flere til.

Vi bestilte lækker mad i Vanløse Spisehus (en del af Kulturstationen), og så blev der ellers nørklet og snakket og udvekslet foldeteknikker og og og ...!

Jeanette fik bl.a. fremstillet skønne dyr med tyl-vinger, Signe lavede en smuk chime af nodepapir, og Susanne foldede og klippede, hvilket der bl.a. kom en smuk NEON pink gris ud af, som jeg fik med hjem (vises i et kommende blogindlæg!) Selv fik jeg foldet lidt af hvert.

De 5 timer fra 17 til 22, fløj afsted, og kort før vi pakkede sammen, kom en af de ansatte i spisehuset og spurgte, om hun kunne bestille nogle, foldede juletræer? Ja da ... for hvis der var noget, hun kunne, så var det da dét! Så der blev valgt papir og foldet og klippet ... og foldet lidt mere, og vupti, så havde vi tryllet juletræerne (på sidste foto) frem til hende.

Lidt tidligere på aftenen kom en af de øvrige ansatte fra Spisehuset med en skål nylavet ris a'la mande, som vi skulle smage.

Og på et tidspunkt startede en julefrokost for lokalrådet i selv samme lokale, hvor vi sad, og der var flere, der lige skulle hen og se, hvad vi havde gang i af spændende ting. Lutter venlige og imødekommende folk! SÅ HERLIGT!

Det var en super hyggelig aften i godt og kreativt selskab, og jeg siger så mange tak til Susanne (fordi jeg måtte være med, og for den skønne NEON gris), til Signe (tror ikke nogle af os skal høre "Jingle Bells" foreløbig, vel? *hehe*) og Jeanette (håber din søn har det bedre i dag). Det var herligt at se jer alle tre igen!

Jeg tror godt, vi kan regne med, at Susanne og Signe står for flere lignende kom-bare-arrangementer på Kulturstation Vanløse i fremtiden, så hold endelig øje i Blogville og på IG ang. nye datoer, for jeg kan kun anbefale jer at pakke krea-grejet og møde op!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Har du set min Give Away,
hvor du kan vinde noget af mit håndlavede julepynt?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

~ Rigtig god weekend! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

12 kommentarer:

 1. Det er da SÅÅÅÅ ærgeligt at jeg ikke vidste det, jeg bor tæt på og kunne lige have nappet cyklen :-( Du må godt give et praj næste gang :-)
  God weekend, Lisbet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aiiiii, Gitte ...! Jeg så det først om eftermiddagen, og vidste ikke, om jeg kunne have bilen, før manden kom hjem fra arbejde. Men der kommer ganske sikkert flere gange - ellers arrangerer vi bare noget lign. selv. Nu ved jeg jo, hvor stedet ligger. :-)
   Også god weekend til dig!

   Slet
 2. Hvor er det skønt med sådan en spontant træf - og at det samtidig bare blev en sådan god oplevelse er jo dejligt! Det er faktisk ofte det spontane, som går hen og bliver rigtig godt!
  Det er godt nok nogle fine ting, der var gang i!

  God weekend til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Anita, det var nemlig både spontant (fra min side) og rigtig hyggeligt!
   Også rigtig god weekend til dig!
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 3. Sikke en dejlig aften I havde i Vanløse ....man bliver helt høj over at læse om alle jeres kreative projekter. De der flyvende grise er blevet så populære på Instagram ... Super søde er de :-) God weekend til jer knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt, Gitte.
   Har ikke set grisene før i går IRL.
   Ih-altså-jeg-vil-også-på-Instagram-(PIV-PIV!!!)
   Også god weekend til jer. :-) *KNUS*

   Slet
  2. Lisbet - man kan altid sneak peake kukkelure på Instagram via sin computer - men du må vente til selv at lægge billeder op, til du får din iPhone...

   Jeg kan eksempelvis ses på Instagram.com/mitkrearum - og Gitte på
   Instagram.com/ravogkrat...

   Fra computeren kan man se alle de mange forskellige, åbne profiler, man kan dog ikke søge på hashtags...

   Så spændt på, om du får en iPhone i julegave !

   Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

   Slet
 4. Øv, jeg så det først kl. 21 og der var jeg for træt, næste gang er der ingen kære mor, så er det bare af sted.
  Det ser så hyggeligt ud;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Næste gang, Pia ...! :-)
   Det var nemlig rigtig hyggeligt!

   Slet
 5. Det lyder som en virkelig skøn aften. Dejligt at høre :-)
  KH Gitte

  SvarSlet
 6. Kære Lisbet

  TAK for den SKØNNESTE aften. Impulsivitet er den energi, jeg rider højest på!!!

  Så fedt, at du drønede fra Tokkerup til Vanløse og hyggede med os :) Og iiiiiiih, nogle lækre ting og sager, vi kreerede...!

  Knus fra Susanne

  SvarSlet
 7. Fantastisk. Ikke mindre! Glæder mig hver dag over hvordan dette kreative univers i Blogville er så fuld af varme, generøsitet og åbne arme! : )

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.