lørdag den 14. december 2013

Grisen på grenen ...Den sødeste lille NEON PINK julegris med tylvinger er flyttet til Tokkerup. Hvordan hun havnede her, kan du læse om i dette fine, lille juleeventyr.

Nu hænger hun og pynter og lyser op på en smuk gren i stuen, hvor hun gøres selskab af hvide englevinger af fjer og håndlavet julepynt (som du kan se mere til i et kommende blogindlæg) ...

Kig også forbi konkurrencen her på bloggen, hvor du kan blive den heldige ejer af håndlavet julepynt mage til det, der hænger på grenen, og hos Mit Krearum, hor du kan vinde smuk håndlavet julepynt, inkl. en NEON PINK julegris.Hvis du har lidt svært ved at komme i julestemning [f.eks. på grund af vejret], så prøv at lytte til videoen herover, hvor den fantastiske David Foster spiller en af mine absolutte favoritter blandt julemelodier, da den altid gør mig i julehumør ...

~ Nyd dagen og før-juletiden! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you Riitta :-) (I didn't create the piggy myself - it was a gift. :-))

   Slet
 2. Hvor er den fin...Her lytter jeg til Radio Soft julemusik...I love it ! Bliver mere og mere fristet til at holde grise hihi, God aften til jer knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Her i huset lyder Radio Softs julemusik fra om morgenen til TV'et bliver tændt om aftenen. Men man kan godt blive li-iiidt træt af de samme og de samme numre, som de spiller he-eeeele tiden, så lidt fornyelse er godt ind imellem! ;-)
   *KNUS* og go' aften til jer også ..
   PS. Du kan holde flyvende grise med tylvinger :-D

   Slet
 3. Det er en fin gris, men jeg synes de minder ret meget om de tylsvin som keramiker Anette Bjerregaard laver...https://www.facebook.com/AB.hand.anette.bjerregaard

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, Bettina. Kendte ikke Anette B's tylgrise, før jeg besøgte hendes FB-side via dit link. Om papirversionen er inspireret af dem af ler, ved jeg ikke. Om det er versionen af papir el. ler, der er kommet først, er så spørgsmålet ...(!) Jeg har lavet grise med tylskørter i årevis, uden at have set andre ditto! (Det er ikke mig, der har lavet NEON grissebassen. Det er en foræring!)

   Slet
  2. Aner heller ikke hvem der kom først. Konstaterede bare :-). Har nelig så sent som igår købt nogle af Anette's så det var bare lige et pudsigt tilfælde at se den i papirudgaven. Tror såment der er mange der laver noget lign. (?) :-)

   Slet
  3. De er også rigtig søde i Anettes version af ler, så jeg kan godt forstå, du har investeret i nogle. :-)

   Nogle gange tror man, man har fået en idé, som ingen andre har fået før én, og pludselig ser man idéen et andet sted. Det er vi garanteret mange, der har oplevet. :-)

   Slet
 4. Tyl-grisen er SKØN og Andrea Bocelli's stemme får en til at glemme alt slemt i verden :) Dejligt indlæg, Lisbet!
  *SMIL* Dorthe

  SvarSlet
 5. Hvor skønt at se grisebassen i sine fine nye omgivelser :) Min gris er med garanti en skabelon fra et eller andet gammelt juleblad fra min svigermor, men om den er tre-fire-fem eller otte år gammel, husker jeg ikke - pludselig dukkede den bare frem fra gemmerne. Tylvingerne er dog produktudviklet i samråd med skønne væsner i Instagram, som lokkede mig ....... :)

  Ha en skøn adventssøndag lige om snart *<|;0)

  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn gris du har lavet der. Jeg iler videre til din give away og håber på det bedste :)

  SvarSlet
 7. Den er bare herligt - sidder her og smiler. :-) Hilsen Malene (www.brombleberris.blogspot.com)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.