tirsdag den 19. november 2013

Hurra for Demokratiet ...


Krydset er sat og valgkagen er købt ...

Herligt at vide, vi lever i et land, hvor demokratiet ER indført, - og at vi bor i en lille by med en rigtig god bager! ;-)


Selveste Google har også det danske valg på dagens doodle:Hvad enten du er blå eller rød:
God valgdag til alle!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Tak i lige måde :-) Jeg giver dig helt ret.
  Kh Christina

  SvarSlet
 2. Her er krydserne også blevet sat.
  Jeg har stemt til alt i alle de år, jeg har været stemmeberettiget. Et år slæbte jeg mig af sted med influenza, men stemme, det skulle jeg!

  SvarSlet
 3. Spændende hvem der vinder kage-valget hos bageren :-D

  SvarSlet
 4. At gå til valg er en festdag - Jeg er som du virkelig lykkelig for at have denne demokratiske rettighed! Du maå da virkelig gå op til bageren og tjekke ud, hvilke kager der ligger tilbage i disken :-) - kæmpe valdags smil

  SvarSlet
 5. ikke "valdags"- men "valgdags" smil

  SvarSlet
 6. Ja, det er en skøn doodle, Google har i dag! Her har vi lige været henne og stemme - dog uden valgkage bagefter :-) *Klem*!

  SvarSlet
 7. Hvad er vigtigst....demokratiet eller den gode bager :-D

  Krydserne er også sat her.....men ingen valgkage. I stedet er der fødselsdagskage, Vi skal nemlig hjem og fejre at mit barnebarn bliver 3 i morgen :)

  SvarSlet
 8. Her er der også stemt. Det var ikke så nemt denne gang, som sidste gang. Meget er sket i den mellemliggende tid, og det har fået konsekvens for, hvor det vigtige kryds er blevet sat - i hvert fald når vi taler kommunevalget. Jeg har stemt det samme til regionsvalget, som jeg gjorde sidst.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.