søndag den 10. november 2013

En ternet rumraket ...Lige siden jeg var barn, har jeg ønsket mig en rød- og hvidternet rumraket ... og det skulle ikke være en hvilken som helst model - det skulle selvfølgelig være Tintins rumraket!

Spørg mig ikke hvorfor, men jeg har altid været betaget af denne rumraket. Ligesom jeg {som teenager} blev forelsket i en hårnål med en rød emalje-stjerne. Sådan er det med nogle ting ... helt uden forklaring. Måske kender du det fra dig selv?

I dag er jeg langt om længe blevet den lykkelige ejer af et lille eksemplar af raketten ... som selvfølgelig fik følgeskab af Tintin og Milou (Terry). 

Jeg har nemlig været forbi Bogform i Bella Center endnu en gang. I dag fik jeg hyggeligt følgeskab af gemalen, og tegneserie standen - hvor jeg købte de to krus i fredags - skulle vi selvfølgelig også lige besøge, så jeg kunne få min rumraket med hjem.

Ud over Tintin og Milou - og rumraketten ;-) - var der masser(!) af andre kendte ansigter. Vil man se "kendte mennesker", så kan bogmessen klart anbefales ... Mere om dét en anden dag.

~ Nyd søndagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

11 kommentarer:

 1. Underligt. Min kæreste har også købt sådan en raket bare meget større og den står på hylden i stuen.. jeg forstår det ikke rigtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg kunne fortælle dig, hvad der er så specielt ved den ternede rumraket, så gjorde jeg det, Anne-Sofie ... Måske din kæreste har en god forklaring? (Så må du meget gerne dele den med mig her. :-))
   *SMIL* fra Lisbet

   Slet
 2. Den er også fin. Jeg har en ting som jeg har haft siden jeg var barn. Kan du huske den der svenske tv-serie, der hed "Pigen med den hvide sten". Jeg fik byttet mig frem til en lignende sten. Som jeg så kunne køre rundt i hovedet som pigen der også gjorde. Og jeg har faktisk stadig den sten, og et par andre perler som var små guldgrubber for mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan godt huske "Den hvide sten" med den fattige dreng, Hampus, og den rige pige, Fia. Elsker disse svenske serier fra dengang-før-verden-gik-af-lave. :-)

   Hvor sødt med din sten og perlerne. Måske du laver et blogindlæg om dem en dag? Kunne være hyggeligt!

   Slet
  2. Ja det var da faktisk en god idé, nu hvor jeg ikke så godt kan blogge om de ting jeg laver, grundet adventsgavelegen. Men så linker jeg lige til dig og siger det er på din opfordring, så folk ikke tror jeg sidder og er mærkelig med min sten og mine perler ;)

   Slet
 3. Årh hvor fint! Den er da også skøn!
  Har du også set den fine Tintin rumraket som Lutter Idyl har hæklet på et tidspunkt? God søndag aften. Kh. Liv

  http://www.lutteridyl.dk/2011/12/tintin-haeklet-raket-crochet-rocket.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa, ik', Liv? Det synes jeg jo altså også! :-)

   Havde ikke set den hæklede rumraket før, men var lige forbi via linket (tak for det). Den er da godt nok fantastisk!

   Også go' søndag aften til dig! *KNUS*

   Slet
 4. Jeg kan sagtens følge dig. Jeg har faktisk engang forhandlet en masse tin tin- ting, men det var dengang tin tin havde en optur. Men fin er den- det må være noget med det enkle udtryk og mønstret.... glæder mig da til at høre mere om bogmessen. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Heidi, det kan godt være, det er det enkle udtryk og mønsteret, jeg er faldet for. Jeg aner det simpelthen ikke, og det er jo mange(!) år siden jeg "faldt" ... :-D

   Bogforum er en rigtig god oplevelse. Det summer af liv og kreativitet mellem alle bøgerne ... Der foregår bare noget alle vegne - og at besøge det 2 gange er ikke spor for meget, fordi der sker noget nyt de forskellige dage! :-)

   *KNUS*

   Slet
 5. Hvor er den fin! Den passer også til en, der har en Tintin-hund <3

  Altså hvor bliver jeg misundelig, når jeg læser om den bogmesse. Der gad jeg godt hen en gang.

  Hav en skøn søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anita ... :-)

   Du må besøge bogforum til næste år. Det er alle tiders oplevelse, hvis man kan li' bøger!

   Ha' en rigtig god ny uge! :-)

   Slet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.