torsdag den 7. november 2013

Inspiration ...


Om 9 dage er der blogtræf her i Tokkerup ...! Planlægningen er i fuld gang, og det bliver garanteret super hyggeligt at hilse på alle de gode blogger-quinder, som har tilmeldt sig. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at få besøg!

Flere har givet udtryk for, at de har lyst til at "smashbooke" på dagen. For såvel novicer som øvede ud i smashbooking's kreative kunst (både for deltagere på blogtræffet og alle jer andre), så er der masser af herlig inspiration at hente på denne blog (hvor man har valgt at kalde det "journal" ... men, same same!)

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg bliver simpelthen også nødt til at have mig en smashbook. Nu har jeg fulgt lidt med i det, på diverse blogge. Og jeg tror det er lige mig :)
  Ha en dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Tak for link. Jeg har ikke prøvet smashbooking endnu- kom heller aldrig igang med scrapbooking; men måske derfor er smashbooking lidt bedre for mig og min tålmodighed. Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Tak for ideen. Der må jeg da ind og kigge.
  Men jeg glæder nu mere til at blive inspirere i den virkelige verden, hjemme hos dig.
  <3 Signe

  SvarSlet
 4. SUPER inspirerede hjemmeside! TAK. Glææææææder mig til blogtræf på lørdag.... Har selv en silhouette Cameo skæremaskine på lager herhjemme - glæder mig til at få den i brug snart igen..

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.