mandag den 1. august 2011

Gratis blomsterfrø

* UDSOLGT *

Måske har du allerede set mit indlæg fra Maj måned om mine fantastiske LUPINER i haven? [ Hvis ikke, så kan du læse/kigge med her ].

Lupinerne er nu i gang med at mangfoldiggøre sig yderligere i haven, hvor frøene springer lystigt omkring, når solen varmer bælgene og de åbner sig med et "blop". 

Lupinerne er smukke, og jeg har simpelthen fået lyst til at dele dem med mine trofaste læsere af bloggen... ikke blot via fotos, men via GRATIS FRØ, som I kan plante i jeres egen have el. i krukker på altanen!

Start dit egen Bollywood Lupin-bed med ægte frø fra
The Bollywood Garden

Lupiner kan med fordel sås i haverne NU! - men frøene kan også gemmes til næste forår, hvis du hellere vil vente med at putte dem i jorden.

En pose indeholder ca. 200 frø i assorterede farver: Alle mulige variationer og kombinationer af pink, rosa, lilla, hvid, gul, orange, laks, blå...

Frøene er som skrevet GRATIS, men.... I skal altså selv betale forsendelsen, og det kan gøres enten ved at sende mig en frankeret svarkuvert (porto: A-post 8.- kr. / B-post 6.- kr.) el. ved at overføre kr. 10.-* til min PayPal-konto.

*Danmark: 10.- kr. / Europe: 13.- Dkr. / Rest of the World: 15.- DKr. Foreign followers: PayPal only.

Og så skal man være tilmeldt som FAST LÆSER af min blog. Er du ikke allerede tilmeldt, så er du kun ét klik derfra...! :-)

Sådan gør du:
Hvis du er interesseret i en pose frø, så send mig en mail på lisbet(snabel-a)lisbet.dk med teksten "Bollywood Lupiner" i emnelinjen, så sender jeg dig nærmere info. (adresse el. PayPal-konto).

Jeg sender frø så længe lager haves, og jeg har frøposer til de første 20 som henvender sig...! Frøene bliver uddelt iflg. først-til-mølle-princippet!

[Lagerstatus 18. august 2011]:
Der er ikke flere poser tilbage...


OBS! 1 pose frø pr. læser/adresse!

[ Frøene er gratis - du betaler kun forsendelsen! ]

Når du har modtaget frøene, vil det være rigtig hyggeligt, hvis du laver indlæg på din egen blog med dine nye Bollywood Lupiner... når du får dem sået og de begynder at spire/vokse/blomstre...!

Og så vil jeg selvfølgelig blive mægtig glad, hvis du vil gøre lidt reklame for Bollywood Lupinerne [og *LLL & Co.*] via et indlæg på din blog. Til dét formål er du meget velkommen til at benytte et af billederne herover el. fra mit første indlæg om lupinerne. (Alternativt sætter du mig nok på din blogroll - hvis jeg ikke allerede er der i forvejen...! ;-))


~ Nyd dagen ~


OBS! OBS! OBS!
Loppe, fra Loppes ting og sager, skrev i en kommentar, at der var lidt "Bollywood-effekt" over mine fotos af lupinerne, og således fik de deres navn
"Bollywood Lupiner"
som nu hænger uløseligt ved...!
Tak Loppe, for inspirationen!
(Læs Loppes kommentar her)

11 kommentarer:

 1. Kære Lisbet
  Hvor er det fantastisk du vil dele dine smukke lupiner med os andre. Vi bor også på landet og jeg mangler i den grad lupin frø som jeg kan så, hvor der i dag bare vokser vildt ukrudt i et væk. Jeg sender dig fluks en mail, og jeg skal nok sørge for at gøre god reklame for dine smukke blomster ;o)

  Rigtig god dag, min blev rigtig god efter at have læst dette indlæg ;o)
  Kh. Jill

  SvarSlet
 2. Jeg har lavet et indlæg om dine frø, har lånt billeder af dig unde først at spørge :( men har linket til dig flere gange, håber det er ok, ellers må du endelig skrive til mig.

  Kh. Jill

  SvarSlet
 3. HOPLA !
  jeg er NATURLIGVIS vild efter ægte Bollywood-frø fra Tripura-tokkerup *SMIL*

  Jeg sender flux en frankeret kuvert...
  og hermed mange GOA hilsener ,;o))
  Loppe

  SvarSlet
 4. Hvor er det sødt af dig at give frø væk af dine skønne lupiner! Og sikke et navn de har fået - det er da uforglemmeligt ;O) Ses vi til blogtræffet på søndag, Lisbet? Så ville jeg være meget beæret over at få en lille portion frø, dog er 200 frø da alt for meget til hver. Jeg vil med glæde skrive om dine lupiner, men vil ikke garantere, at rådyrene lader dem vokse op ;)
  Klem!

  SvarSlet
 5. Nyder alle dine spændende indlæg - call me in jeg er helt vildt interesseret - vil glæde mig til at skulle have Lisbet Lupiner på landstedet.
  Har sendt dig en mail - lige nu holder vi ferie og er tilbage om små to uger - holder du mig i mente.
  Skriver et indlæg når vi er hjemme.

  Og tak for din supersøde hilsen ved blog award indlægget.

  Be happy

  Mille

  SvarSlet
 6. Hvor er du dog sød Lisbet at dele med os andre af dine smukke,smukke lupiner...jeg skynder mig at sende e-mail:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 7. jeg sender straks en mail! super ide :)

  ked af jeg ikke har været forbi længe, men jeg vil prøve og blive bedre til at komme forbi og lægge kommentarer :)

  SvarSlet
 8. Uhh... Også mig! Mail et sendt, og reklame kommer på bloggen i løbet af en time :o)

  Ha en skøn dag Lisbet

  SvarSlet
 9. Klik klik klik og så blev jeg fast læser ;0) og jeg glæder mig til at læse med her hos dig.. Fik et tip af Jill med bloggen "Demselv".. Elsker lupiner, så jeg sender dig lige en mail og så skal jeg nok lavet et lille indlæg på min blog..
  Tak fordi du vil dele med os..
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 10. Tak for frøene Lisbet - de kom i går. Glæder mig til at få dem sået heroppe.

  God weekend fra Camillaeli (som lige pt. ikke kan logge ind, og derfor er anonym ;o)

  SvarSlet
 11. Hej Lisbet
  Jeg har netop lige sendt dig en mail :-)
  Jeg må da simpelthen så disse smukke Lupiner til foråret.
  Min blog hedder www.lillesoed.blogspot.com

  Mange hilsner Julie

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.