søndag den 28. august 2011

Autografer # 02 - "Hurtig Couture" a'la Brandt

Når vi besøger TIVOLI i København er Grøften et af vores foretrukne spisesteder {ganske enkelt fordi her stadigvæk i år 2011 hersker den rette TIVOLI-ånd, til forskel for de mange nymodens caféer etc.}.

[ Flemming er lige ved at falde i Grøften Maj 2011
- og det gjorde vi så...! ]
Som en del måske er bekendt med, så er det også her Danmarks kändisser har tradition for at mødes på sommersæsonens sidste åbningsdag, til skipperlabskovs, træf med kendte venner - og ikke mindst for at blive set. Den 14. september 1997 var ingen undtagelse.

Dengang i 1990'erne, da jeg samlede på autografer, var det vigtigt for mig at respektere folks privatliv (man har vel pli!), hvorfor jeg meget sjældent henvendte mig til kändisserne, hvis de var i civil.

Men... ta'r de i TIVOLI på den sidste åbningsdag, så gør de det nok ikke med den civile kasket på hovedet! Derfor tøvede jeg heller ikke mere end max 2 sekunder, da de danske modeskabere gennem adskillige årtier, Margit & Erik Brandt, pludselig stod der foran os, da vi var på vej ud af restauranten, og de var på vej ind...!

[ Margit & Erik Brandt, som jeg mindes som meget
venlige og imødekommende, da de begge uden tøven
signerede min blog! Fotoet til højre er lånt HER ]

Det der gør denne autograf lidt speciel er Erik Brandts hurtigt skitserede modetegning ("Hurtig Couture" som jeg kalder den)... Og derfor er det en af mine favoritter i samlingen (som normalt ligger gemt væk, men er fundet frem i anledning af min autograf mini føljeton).

Vil du se og læse mere om parret, så har de selvfølgelig en website: http://www.margitbrandt.net/


3 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende at høre om dine autografer. Jeg tror aldrig, at jeg har samlet på noget...eller også kan jeg ikke huske det *HA HA*
  Dejlig aften til jer alle 3. *KNUS*

  SvarSlet
 2. Hvor smukt og livsgivende - men pli, er vist et ukendt begreb i visse egne af blogland!

  Men hey, du kan også få en hurtig couture tegning med signatur fra mig - den kunne jo gå hen og blive noget værd- om ikke andet så med høj affektionsværdi :-D


  Hygge til dig.

  SvarSlet
 3. Det må være sjovt at få en lille snak med kändisserne, når de siger ja til at skrive autograf! Det er i øvrigt en flot autograf, de har begge to!
  Skal du ikke med på blogtræffet i Tivoli den 24. september, Lisbet?

  *Klem* og god søndag aften til dig!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.