søndag den 7. august 2011

Tilfældigt gensyn...

Forleden dag kom jeg tilfældigt forbi en forholdvis ny blog. På et af billederne var der en gammel reol, som i farten mindede mig om en tilsvarende reol, jeg har solgt i deFINEting.dk.

Et par dage senere lagde jeg atter vejen forbi bloggen, og min 6. sans sagde mig pludselig, at det MÅTTE være "min" reol, der stod dér. 50% sikker!

[ Anna W.'s fine reol ]

Jeg kan tydeligt huske, da jeg solgte den på Ledreborg Livsstil sidste år, 2010, og havde et svagt billede af hvem der købte den. At pigen bag bloggen bor i Roskilde (tæt på Ledreborg Slot), gjorde ikke mine formodninger mindre. 75%...!

Så - jeg lagde en kommentar på bloggen og spurgte, hvor reolen var købt. "På Ledreborg Livsstil" lød svaret... Okay, nu var jeg 95% sikker på, reolen var købt hos mig...!

[ Min reol på Ledreborg Livsstil 2010 ]

Jeg ta'r altid fotos af mine stande - på kryds og tværs - når jeg deltager på markeder og messer, og fandt hurtigt mappen med digi-fotos fra Ledreborg Livsstil 2010 frem. Sammenlignede detaljer på "de to" reoler, hvor hjørner, samlinger etc. er identiske... så dér blev jeg 100% sikker i min sag!

[ FØR / NU ]

Som det fremgår af billederne, så har reolen fået en gang maling; bl.a. har lågen fået en smuk, turkis farve og ny knop, og den er blevet super fin!

Det er yderst sjældent jeg genser de varer, jeg sælger i mine webshops, da de tit og ofte bliver sendt til Jylland, Fyn etc. - el. solgt til nordmænd og svenskere på Livsstilsmessen, så det var rigtig sjovt at opdage reolen på bloggen...!

Tak til Anna W., fordi jeg må bruge dit foto til denne post. 

God søndag i det regnvåde,
blæsende Danmark...
med solglimt!

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare sjovt at finde sine ting igen. Den samme reol, men i to forskellige udgaver.
  Elsker at se, hvordan ting ændrer sig efter ejerens personlige præg. Go' søndag Lisbet *KNUS*

  SvarSlet
 2. Hvor en sød historie... Jeg står og klipper i 10 gamle broderistykker - tænk sig hvis de hver og en kunne fortælle deres historie. Hvad mon de har oplevet da de var sofastykker? Fin reol også i den´s nye liv :-) kh Tina

  SvarSlet
 3. Det må være rigtig sjovt at se sin reol igen, at se hvad en anden har fundet på at gøre fx med maling. Men hvordan kunne du dog nænne at sælge den fine reol?
  God mandag til dig, Lisbet!

  SvarSlet
 4. @ Gitte: Ja, det var sjovt at se den igen... og sådan helt tilfældigt(!)

  @ Tina: De gamle ting kunne helt sikkert fortælle os mange spændende historier... på godt og ondt. Man siger jo også, at gamle ting har "sjæl" - til forskel fra de nye "jomfruelige".

  @ Madame: Når man har en butik, bliver man jo ind imellem nødt til at sælge noget, man ellers gerne ville beholde selv. Som jeg plejer at udtrykke det: "Jeg kan jo ikke skumme fløden til mig selv og blot sælge den tynde valle". På den anden side, så har jeg jo heller ikke plads til det hele i privaten. Men ind imellem gør det da lidt nas at skille sig af med noget extra fint... specielt mine franske loppefund - også selv om det er indkøbt med videresalg for øje.

  God dag til jer alle tre - og tak for jeres kommentarer. Altid dejligt med liv på bloggen!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 5. ja det var da sjovt! pudsigt du lige skulle se den igen :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.