fredag den 15. april 2011

Samlermani før... og nu!

Indrømmet: Der har altid gemt sig lidt af en samler i mig... og i årenes løb - lige fra jeg var en lille pige - har jeg samlet på bl.a. glansbilleder, servietter, frimærker, brevpapir, stickers, pins og autografer... den slags samlinger, som  blev sat fint ind i mapper og albums etc.. Samlingerne har jeg stadigvæk, gemt væk ét el. andet sted...!

I dag er jeg ikke længere samler i ordets bogstaveligste forstand, MEN... der er nogle ting, jeg har en svaghed for, og når jeg kigger nærmere på den aktuelle "beholdning", så er der måske et snert tilbage af den gamle mani...!

Tag f.eks. mit lager af cupcake cups (muffinsforme). De er selvfølgelig købt for at blive brugt, men... da jeg ikke bager specielt mange cupcakes, så hober de sig lidt op, og der er p.t. papirforme nok til en hel bagerbutik! Alligevel kan jeg ikke dy mig, hvis jeg øjner fine forme, som jeg ikke allerede har i "samlingen"...!


Prikker, blomster, tern, leopardmønstret, Harry Potter, Jordbær Marie, kristtjørn, Happy Birthday, mariehøns, påskekyllinger I ♥ You, cupcakes, hjerter, karameller, kys... Der er lidt for en hver smag og til en hver lejlighed...!

Formene er købt i bl.a.:
Indiska, Netto, eBay.com, IKEA, Lagerhaus,
Søstrene Grene, Rice,
Paris/Sydfrankrig og div. specialbutikker...
og nogle har jeg fået foræret!

Ud over cupcake cups har jeg bl.a. en svaghed for:
Servietter, kulørte vintage strikkepinde, knapper, gavepapir, blonder, bånd og bændler... og tørklæder!
For disse ting er det dog gældende, at det er noget der bliver brugt i hverdagen og/el. til kreative projekter!

 "Samlere er lykkelige mennesker"
Citat: Johann Wolfgang von Goethe
[Tysk digter og filosof 1749-1832]

!! Hvad samler DU på? !!

God weekend,


7 kommentarer:

 1. De er helt fantastiske - jeg forstår det godt!

  x

  margit

  creativetail

  SvarSlet
 2. Samler også !!!

  Ja, skal jeg nævne et par stykker så : Tørklæder, øreringe, fyrtårne, luftballon-ting og dejlige oplevelser....

  Min bror hævder han samler på 500,- kr.sedler 'Ha Ha Ha'...

  Fine Cupcakedimser...
  Samler du stadig servietter ??????

  SvarSlet
 3. Hej piger...
  Tak for jeres kommentarer :-)

  @ Margit: Ja, jeg syens jo også de er svære at stå for... Derfor antallet ;-)

  @ Loppe: Det var som barn jeg samlede servietter. I dag køber jeg dem for at bruge dem.

  Har din bror en stor samling? *hehe*

  Har lige tænkt på dig... fatisk. Gik i klædeskabet for at finde en passende bluse, og hvad så jeg dér allerbagerst: En Charlotte Sparre silkeskjorte med LUFTBALLONER. Havde glemt alt om, at jeg ejede den, men i dag er den så atter kommet frem i lyset...!

  Rigtig god weekend til jer begge! :-)

  *SMIL* fra
  Lisbet :-)

  SvarSlet
 4. Ja jeg samler også... Rystekugler/snekugler fra alverdens lande...og på Pez-figurer...og på knapper...og en hel masse andre ting hvor det måske ikke kan betegnes som en samling, men bare for en galnings problemer med at falde for hvad som helst der er cute...og har svært ved at skille sig af med det igen... :oD

  SvarSlet
 5. WAOW hvor en flot og imponerende samling cupcakes forme - virkelig skønne farver og mønstre - elsker også når jeg finder nogle søde og flotte forme, eller servietter, eller indpakningspapir, eller kort, eller tørklæder, eller øreringe - og så elsker jeg jo babushkaer og alt hvor der er babushka´er på, eller hjerter, eller sommerfugle på! Jeg ville dog ønske, at jeg kunne samle på 500 kr. sedler, men de bliver desværre brugt alt for hurtigt på alle de småting, som jeg ikke kan stå for og ikke kan lade være at købe ;0) Fortsat god fredag. Knus fra Anne
  NB: Der er kommet en pakke fra dig til mig, men jeg har desværre ikke nået på posthuset - men jeg glæder mig ;0)

  SvarSlet
 6. Sikke mange skønne forme.
  Jeg samler også på muffinsforme, men har slet ikke så mange som du.

  SvarSlet
 7. Hi Lisbet - I love your collection of cupcake wrappers. Amazing and beautiful!!! I collect "Large Letter Linen Postcards" (search ebay to see what these are), old world globes and Shiny Brite Christmas ornaments. I enjoy collecting but I am running out of room to display everything. I love seeing what other people collect. Thanks for sharing.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.