mandag den 18. april 2011

Pasteller el. kolonihave? 1 fribillet på højkant...

Om præcis 1 måned regnet fra i dag... altså den 18. maj 2011... går det for alvor løs, og jeg vil være i fuld swing med at opstille og dekorere min stand på Ledreborg Livsstil. Gid vejret bliver lige så fint og flot som det er i dag... med skøn sol og smukke grader på termometeret.

 [Officiel deFINEting.dk-collage 2011]
Livsstilsmessens Facebook gruppe kan du se collager fra
en del af de forskellige udstillere...
selvfølgelig også deFINEting.dk

Jeg har længe været i gang med forberedelserne... specielt med indkøb til standen... og en af dagene går jeg så i gang med at male nogle af de skønne gamle møbler jeg har fundet.

Nogle af møblerne er rigtig smukke som de er, med patina. De fleste af de øvrige møbler (hvis ikke dem alle) bliver hvide, for det er nu engang det, der passer ind i de fleste hjem i disse år, og dermed det der sælger aller bedst...! (Siger min erfaring mig, men man kan jo a-aaaldrig vide!)

Og skulle kunden ønske møblet i en pangfarve, så er det jo ganske nemt at gå til (for kunden selv altså... ;o)), da forarbejdet jo er gjort med grunder og hvidt...!


Men så er der tilbehøret...
Hvad skal jeg vælge: Skal jeg gå efter den romantiske stil med blonder, pasteller (lyserød!) og patina? Eller skal der lidt mere knald på liggehønen med farve- og mønster-mix i bedste kolonihavestil?

I år er det 5. gang jeg skal være med på Ledreborg, og jeg har de tidligere år afprøvet begge dele. I år er jeg nok mest til det romantiske og pastelfarverne. Men ét er hvad jeg selv synes, noget andet (måske) hvad kunderne helst vil ha', så derfor kaster jeg nu spørgsmålet ud i blogverdenen:

Hvad vil du foretrække at se
i min stand:

OBS! Spørgsmålet er til alle...
inkl. dig som evt. ikke har mulighed for at besøge Ledreborg.


* Det romantiske look *
Bløde pasteller, blonder, roser, guld/sølv,
kurve, fil-de-fer, gl. kufferter...

eller

* Kolonihave stilen *
Rød/hvide tern, blomster, pangfarver,
kitsch, retro...

Skriv dit svar/din mening i en kommentar herunder, og giv en begrundelse for dit valg...!

Skriv også, om du har mulighed for og tid/lyst til at besøge Ledreborg Livsstil 20.-22. maj 2011, fordi...:

Blandt alle kommentarerne* trækker jeg lod om 1 fribillet til Ledreborg Livsstil.

Lodtrækningen vil finde sted den 30. april 2011.

*Lodtrækningen sker blandt alle de kommentarer, hvor det tilkendegives, at man er interesseret i at deltage i lodtrækningen om en fribillet til Ledreborg Livsstil. Såfremt dette ikke er oplyst, deltager den pågældende kommentar ikke i lodtrækningen. :-)

Du skal også være meget velkommen til at linke til denne post fra din egen blog, og du får så 2 lodder extra(!) i puljen til lodtrækningen! Hvis du linker bedes du anvende det øverste foto (officiel collage 2011) til formålet, og husk lige at skrive i din kommentar, at du linker.

Jeg vil glæde mig til at læse jeres kommentarer!

Nyd dagen!17 kommentarer:

 1. jeg syntes der skal knald på, man bliver så glad og fro med stærke farver:)

  SvarSlet
 2. Jeg synes, at det romantiske er fint og kønt, men der bor jo også mænd rundt omkring i de danske hjem, og mon de efterhånden kan udholde flere blonder og blomstrede vattæpper? Lad os i stedet få et kig på noget af det, du kalder kolonihavestilen.
  Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen om en fribillet til messen - jeg ville være glad for at besøge din stand og hilse på dig :-)

  Randi

  SvarSlet
 3. Hej Randi & Sonja, Tak for jeres bud. :-)

  @ Randi:
  Hvor HAR du altså bare ret(!!!) Ind imellem tænker jeg også "stakkels mænd", når jeg ser, HVOR lyserødt og ultra feminint diverse hjem er indrettet. Men jeg håber da for dem (mændene) at de evner at "sige fra", hvis de ikke kan klare at bo i én stor candyfloss.

  Men... som butiksejer bliver jeg jo (også) nødt til at se på, hvad det er der sælger... og hvis det ER blonder. blomstrede vattæpper og bløde pasteller, så er det jo dét, jeg skal satse på.

  Jeg har de seneste 2 år kørt med "kolonihavestilen" i vid udstrækning på Ledreborg. Ser jeg på en lang række blogs (både danske og norske) så er det sukkersøde mere populært...!

  Derfor er jeg kommet i tvivl... og derfor mit spørgsmål til jer!

  Er spændt på at læse flere kommentarer om emnet!

  *SMIL* fra
  Lisbet

  SvarSlet
 4. Jeg vil foreslå kolonihavestilen....du har ret i at der er mange blogs med den romantiske stil, men der er dæleme også mange der kører retrostilen for tiden....

  Jeg elsker den romantiske stil i et mix med den mere rå tilgang (synes vi skal gøre mere plads til de stakkels mænd - end vikle dem ind i al det romantiske....). Jeg begynder så småt at synes bedre og bedre om retrostilen (uden at jeg dog smider de romantiske vattæpper væk)

  Kan man ikke mixe begge stilarter på en tjekket måde, så det ikke bliver forvirrende ????

  SvarSlet
 5. Jeg tror hvis du skal sælge mest at du skal holde dig til Pasteller. Jeg bakker din observation op om pasteller og romantik på diverse blogs. Jeg ville glæde mig til at besøge din stand, så jeg takker ja til at deltage i konkurrencen om 1 billet til "messen". Kh Johanne

  SvarSlet
 6. Kære Lisbet

  Uh ja det er svært...

  Her hos mig kører jeg forskellige stilarter i forskellige rum/ etager, på dén måde får man afreageret for det meste..

  Jeg selv og mine veninder, deltager på alle de livsstilsudstillinger vi kan komme i nærheden af,og vi erenige om, alt ALT FOR MANGE butikker /stande har droppet shabby chic ALT FOR TIDLIGT... Vi gider ikke 70´er-stil med orange brun grøn og lilla... det er der alt for mange der kører med... Når vi er påisær Ledreborg, vil vi ha´ :Dronning Ingrid i zinkpotter, romantisk tøj og indretning, gamle lækre unika-ting i vintage... MENjeg er sikker på at du SAGTENS kan få listet lidt kolonihave ind også.. I sær rød, lysrød, lyseblå og lysegrøn... HVIS IKKE DU SKU KU - ja så ved jeg ikke hvem !!!!

  Knus fra Loppe

  Se også svar under Garfield #4 :o))

  SvarSlet
 7. Kære Lisbeth
  Stilen er mangfoldig - der kører mange trends især naturtemaet, New England, og ikke mindst Bohême stilen - nyt og lg. mixet på kryds og tværs. Jeg er ikke selv til candyfloss stilen - og heller ikke hvidt i hvidt i helt hjem. Der må gerne være kant - indretning handler om personlighed, og hvad man har lyst til at indrette sig med. Kolonihavestilen behøver ikke at kun at være pang - men kan sagtens rumme nogle af de romantiske elementer. Du virker på mig som en farverig dame - så i bund og grund handler det vel om, hvad du selv tror på slår an. Jo mere du bærnder igennem for det det vil sælge, jo mere tror dine kunder jo også på dig.

  Bedste hilsner og ønsket om en god påske
  Mille

  SvarSlet
 8. Ville SÅ gerne til den livsstilsmesse, men skal jo have konfirmation den 20. maj - så måske næste år! Hvilken stil du skal vælge - den er svært, men jeg tror bestemt, at hvis der er én der har styr på det, så er det dig ;0) Jeg kan godt lide den stil du har vist frem i dit hjem tidligere - en blanding af romantik, lidt fransk og så lidt pang indimellem? Glæder mig til at se nogle billeder derfra? Knus og rigtig god påske fra Anne

  SvarSlet
 9. Jeg vil rigtig gerne deltage i lodtrækningen. Synes der skal knald på, af den simple årsag at jeg er lidt træt at pasteller og føler der skal noget mere farve på.

  SvarSlet
 10. Jeg siger helt klart kolonihave, er af den opfattelse at de romantiske pasteller er på vej ud og pangfarverne ind.

  SvarSlet
 11. Kære Lisbet.
  Kolonihave og pang - helt klart. Vi TRÆNGER til farver og jeg synes også, at vi ser dén tendens rundt omkring, bl.a. i puder og tekstiler.
  Jeg har rigtig meget lyst til at besøge Ledreborg (har tidligere selv deltaget med pileflet)og jeg vil naturligvis gerne linke, så 3 dejlige lodder til mig.
  .....og så har du i øvrigt en meget spændende og inspirerende blog !

  Kh. Lene.

  SvarSlet
 12. Fik lige en sludder med et par veninder idag... og den ene sagde: ""Det hele er vel kolonihavestil?? Så det er da bare med at tage det hele med... det skal nok blive solgt !! - og sig så lige til hende ( Dig Lisbet) at hun endelig skal huske noget af det fede kitsch ""..

  Knus fra 3 tanter

  SvarSlet
 13. KLOKKEKLART KOLONIHAVE.... :-)
  I love it....
  Det har kant og personlighed. Romantik er lidt kedeligt synes jeg...
  Deltager med med 1 lod om fribillet.

  SvarSlet
 14. Jeg kan godt lige begge stilene, men hvis jeg SKAL vælge så er jeg nok mest til den romantiske - Jeg håber jeg vinder en billet til Ledreborg for jeg skal helt sikkert dertil, præcis som jeg plejer ;-) og glæder mig meget til at se din stand - og se hvilken stil du ender op med ;-)

  Fortsat god påske

  SvarSlet
 15. Hej Lisbet

  Jeg vælger helt klart kolonihave. Den romantiske stil er flot, men farverne i kolonien tiltaler mig mere, især hvis der er lidt dryp af sort.

  Måske det skyldes alle de farvede bomuldsgarner jeg omgiver mig med... SMIL

  Knus Gitte

  SvarSlet
 16. Kære alle...

  1000 tak for jeres herlige kommentarer! Det var rigtig dejligt, at I ville give jeres besyv med!

  Det lader til, at de fleste af jer er stemt for "kolonihave"-stilen... nogle er til både/og, og de romantiske pasteller er stadigvæk populære.

  Vi skal selvfølgelig tænke på, at livsstilsmessen foregår i/omkring et slot... som er indbegrebet af romantik, og der er nogle traditioner forbundet med netop Ledreborg Livsstil.

  ***

  Loppe skriver:
  Når vi er på Ledreborg, vil vi ha': Dronning Ingrid i zinkpotter, romantisk tøj og indretning, gamle lækre unika-ting i vintage.

  Johanne skriver:
  Jeg tror hvis du skal sælge mest at du skal holde dig til Pasteller. Jeg bakker din observation op om pasteller og romantik på diverse blogs.

  Bettina skriver:
  Kan man ikke mixe begge stilarter på en tjekket måde, så det ikke bliver forvirrende???

  Anne O. skriver:
  Jeg kan godt lide den stil du har vist frem i dit hjem tidligere - en blanding af romantik, lidt fransk og så lidt pang indimellem.

  ***

  Selv hælder jeg stadigvæk mest til pastellerne, men hvis jeg kender mig selv ret, så sniger der sig helt sikkert også nogle PANG farver (rød, turkis etc.) ind imellem, så... det bliver nok (som sædvanlig) en harmonisk blanding af det hele! Time will show! :-)

  Jeg trækker lod blandt jer, der gerne vil besøge Ledreborg Livsstil, og vinderen bliver annonceret i en seperat post.

  God søndag... og glædelig 1. maj. :-)

  *SMIL*

  Lisbet

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.