søndag den 3. april 2011

Min super seje Dixie ♥

Der har været meget stille her på min blog de seneste 6 dage...

Mine tanker og min tid har været dedikeret 110% til min lille, dejlige hund, Dixie, som tirsdag aften blev akut indlagt på Karlslunde Dyrehospital med livmoderbetændelse (som krævede en operation i fuld narkose etc.).

[ Dixie hygger sig i stuen lørdag aften ]
2. april 2011
For at gøre en lang historie kort, så var det nogle af de længste og værste 20 timer, jeg har oplevet i mit liv, fra vi kørte til dyrehospitalet, og til vi fik besked om, at operationen var vel overstået, og at Dixie havde det godt.

[ Dixie er rigtig god til at skæve... ]
2. april 2011
Mens det stod på, var jeg mildest talt i chok, var dybt(!) ulykkelig og fortvivlet... frygtede det værste og bad til de højere magter om det bedste! Og heldigvis blev mine bønner hørt!

Credit skal bestemt også gå til det dygtige og omsorgsfulde personale på dyrehospitalet.

[ Dixie i sin sofa på arbejdsværelset ]
3. april 2011
At Dixie er en super sej vovse, det vidste vi, men vi har så sandelig fået det slået fast med 7-tommer-søm. Hun har en stædighed og stor lyst til livet, som kun en terrier kan have det. Dét faktum har helt klart også været medvirkende til at hun har klaret det så flot...!

At have Dixie vel hjemme igen i de trygge, vante omgivelser er helt ubeskriveligt... og meget, meget dejligt! ♥

Har du selv hund (el. kat) og holder du af dit kæledyr... som ikke "bare" er et kæledyr, men en vigtig del af familien, så kan du garanteret godt følge mine tanker...!

Glade og taknemmelige søndagshilsner,

...også fra Dixie

OBS! Og nu vil vi gå en lille tur ud i solen... og nyde livet!

* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet

* * * * * * * * * * *

7 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth
  Godt at have dig tilbage igen. Jeg undrede mig også over, at der var stille (okay, det kan jo også ske at man har ferie ;-), men det er fuldt forståeligt, når jeg hører hvorfor. De kære dyr kan bringe en helt ud af fatningen, da de hos os er et familiemedlem. Jeg har også kun godt at sige om Karlslunde. Vi har igennem mange år haft terrier. Den seneste blev 14 år, og var opereret flere gange...han var en sej lille gut og meget savnet.

  Rigtig god bedring med Dixie, håber hun snart kommer sig helt.

  Mange varme søndagshilsner
  Gitte

  SvarSlet
 2. Hej Lisbet, vores lille hund (Calypso - en Sealyham-terrie) er bestemt også et familiemedlem som vi alle elsker og én som mine efterhånden store børn altid glæder sig til at komme hjem til hver dag og altid savner når vi er på ferie - så jeg forstår dig fuldstændigt! Han er vores 3. barn. Fortsat god bedring med skønne Dixie. Knus fra Anne

  SvarSlet
 3. Hvor kan jeg dog følge dine følelser ;) Vi har ikke en hund mere.... De bliver SÅ stor del af ens liv og familie og bekymringerne er ikke mindre for dem end et menneske når de bliver syge... Godt hun klarede det så fint;) Giv hende en krammer fra mig;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. Jeg kan kun føle med jer, vi var selv det samme igennem for en 3-4 år siden med vores hund Cille, det var ikke særlig sjovt da det stod på, man vil jo helst have at ens kære har det godt, hun kom sig heldigvis hurtigt og bliver 13 år i næste måned, så det er en ældre dame vi har gående der hjemme ;-)
  God bedring med Dixie

  SvarSlet
 5. Ny på di helt FANTASTISKE blog. Det er lige en blog efter mit hjerte med masser af ideer og inspiration♥ Glæder mig til at følge med. Og alle de talenter du har! Godt at Dixie har det godt. Kan sagtens forstå hvordan du må ha haft det! knus

  SvarSlet
 6. Hi Lisbeth - So glad to hear that Dixie is doing well. Hope you are doing well too and that the weather is warm and sunny there. Lynda from SomethingCreatedEveryday.blogspot.com

  SvarSlet
 7. @ Gitte, Anne O., Elfepigen, Tina og Guldloks Moster:

  Kære piger,

  1000 tak for jeres dejlige hilsner.
  De varmer helt ind i hjertet!

  Dixie har det gudskelov rigtig fint igen. Blot et par dage efter operationen løb hun rundt ude i haven og gravede efter mus og legede med sine (mange(!)) pivedyr... Hun er virkelig en super sej lille én!

  I morgen - fredag den 8/4, skal hun ha' fjernet hæfteklammerne (der mest af alt minder om en lille lynlås på maven), og så kan vi igen begynde at gå vores daglige 3-4 km.

  *KNUS*
  Lisbet

  @ Lynda:

  Dear Lynda,

  Thank you so much for caring abt. Dixie! You're so sweet.

  Here in Denmark it's cold, windy, and grey... but in a couple of days Spring will be back (the forecast says). ☼

  *HUGS*
  Lisbet

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.