torsdag den 16. januar 2014

Den milde vinter ...


- er rigtig god ved dyrene!

F.eks. Misser, som bor i stalden ...

Selv om der er indrettet en fin plads til hende ved et (selvfølgelig isoleret) vindue, der er installeret radiator under hendes bord (i den ellers så piv-utætte bygning) og hun har sin egen, lille flettede hule med blødt underlag, så er hun garanteret lykkelig for, at Kong Frost ikke har vist sig endnu i år, og at snemasserne ikke hober sig op udenfor, så hun uden problemer kan gå på musejagt - når/hvis hun altså gider bevæge sig udenfor! (Maden bliver jo serveret min. 2 gange om dagen ... ;-)

Okay - ikke at hun er bevidst om, at landet på nuværende tidspunkt, kunne være dækket af meterhøje snedriver og termometeret stå på -20°C, men jeg(!) er personligt rigtig glad på hendes vegne ... og på alle dyrene på markens vegne. Glad for, at de ikke skal slås med bidende kuldegrader!

Personligt ville jeg gerne have sne. Jeg er vild med sne. Sneen hører den danske vinter til, og uden min. et par uger eller mere med sne, flyder årstiderne for meget sammen, så det er mentalt svært at "følge med" ... Hedebølge om sommeren og snestorm om vinteren, det passer mig bedst.

Men - for dyrenes skyld, giver jeg gerne afkald på både det ene og det andet ...

Hvad med dig: Savner du vinteren, eller er du glad så længe sneen holder sig væk?

~ Nyd dagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Jeg siger som lige dig - for dyrenes skyld giver jeg gerne afkald på både det ene og det andet.
  *Klem* og ha' en dejlig dag, Lisbet!

  SvarSlet
 2. Både og :o) vil gerne ud og lege med banditterne i sneen, og ønske at de kunne komme kælke-glade hjem fra skole i stedet for regnvåde.
  Men... er også rigtig glad for is-frie veje og minus behov for michelin-dragt når vi bare skal ud til skraldespanden m.m. Så... både og!
  Herhjemme flyttede den lille nuttede kanin ind i det frostfrie skur allerede i november. Den skulle jo nødigt få træk eller noget :o) og ja. Seriøst. Der er både termolag og fleecetæppe over halvdelen af buret... vi ER tossede her i hytten! (heldigvis) så ligner det jo lidt jeres tosserier med radiator i utæt bygning ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg synes, det er meget smukt, når sneen ligger fint derude, men det er også besværligt med sne, så jeg siger også både - og! - Misser ser ud til at have det rigtig godt og nyde tilværelsen :-)

  SvarSlet
 4. Jeg siger som de to forgående, både og. På den ene side er det så hyggeligt og flot, på den anden side er det besværligt og man risikerer at kommer for sent på arbejde, når man som jeg, skal med offentlig transport. Måske i uge 5 hvor jeg alligevel har ferie :D

  SvarSlet
 5. Tjah, jeg er både for og imod. Kan ikke lide at køre bil, når det er glat (lyder som en 90 årig) men vil gerne sne inde :-)

  SvarSlet
 6. God weekend.

  Dejlig missekat du har.
  Vi og vores dyr nyder den lune vinter. Tænk også på varmeregningen:-)
  Min stakkels datter ligger her med en ny opereret hofte, så vi er tilfredse med lun vinter.

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.