fredag den 31. januar 2014

Hvor mange bolde ...


Hvor mange bolde kan man mon have i luften ad gangen?

Lige p.t. synes jeg, der jongleres med rigeligt mange: Jeg tegner/maler, hækler og arbejder på mine kommende bøger, samtidig med at hus, hjem, mand, hund og kat også skal have en del af min tid ...! Måske lyder det ikke af meget? - men det er rigeligt for mig!

Okay - jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er super god til at organisere min tid, og der sniger sig mange overspringshandlinger ind nu og da - ind imellem er der div. kreative idéer, som også lige skal afprøves.

I morgen skal jeg på Alt om Håndarbejde messen i Rødovre, sammen med Rav & Krat (mens manden min passer hus og husdyr). Ikke fordi jeg mangler inspiration, men jeg har aldrig tidligere været på en kreativ messe, så det glæder jeg mig til.

Ha' en dejlig fredag og ditto weekend!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Husk at passe godt på dig selv søde Lisbet.
  Og rigtig god tur til Krea-Messe.... jeg er heeeeelt sikker på at du kommer til at ææææælske det :)

  Kram fra Jill

  SvarSlet
 2. Rigtig god weekend!

  Du er bare så kreativ og dygtig. Dejligt, at du tillader dig selv at tage på en messe og nyt kan man vel altid lære, om ikke andet så er inspiration altid så livsgivende.
  Hvis du føler dig stresset med for mange bolde i luften, så prøv at tillade dig selv at smide alle bolde væk for nogle afsatte timer, hvor du så kun må storhygge dig, lade dig blive forkælet, nyde dine kære osv.

  Du kan evt. lave en lille plan og krydse af med de ting du får lavet og så sætte en tid for hvornår det er total slappe af tid.

  Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Skønne billeder. Og det må da være dejligt at have så mange forskellige ting at vælge imellem :) God søndag til dig ;)

  SvarSlet
 4. ♥ love your colours! Happy sunday,my friend! xxx Riitta

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.