tirsdag den 7. januar 2014

En (farve)rig dag ...I går havde jeg besøg af Susanne med bloggen Mit Krearum.
Vi havde en super hyggelig eftermiddag i kreativitetens tegn, med farver, maskingtape, papir, bøger ... og "idéer på bordet"!

Nybagte grovboller (lige fra ovnen), te på kanden og cola light i flasken, masser af snak og gensidig inspiration.

Sådan kan man omdanne en kedelig grå og regnfuld januar-mandag til en dejlig og farverig dag, som skriver sig ind i hverdagshistorien!

Det ER altså en hel del hyggeligere at dele sin interesse med en ligesindet, sød twin, frem for at sidde herude i den 127. kartoffelrække og nusse med pen og papir helt alene ...!

Tak for i går, Susanne ... Og på gensyn!

~ Ny dagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Skønne kreative ting og farver. Tak for kigget :)

  SvarSlet
 2. Dejligt at I kan dele jeres fælles interesse. *Klem*

  SvarSlet
 3. Ih, hvor det lyder skønt - tænk at sidde der og være krea aktive sammen. Så gør det bestemt ikke noget at det er gråt og regner! Har tit oplevet, at nogle helt andre ideer kommer til mig, når jeg sidder sammen med andre - ikke de andres ideer, men energien fra de andre spreder sig!

  SvarSlet
 4. Hej Lisbet
  Får liiiige catchet op på ugens blog indlæg ( det der Instagram stjæler al min tid for tiden... ) Så ser først nu, at du har skrevet om vores SKØNNE eftermiddag i mandags... Ih, hvor var det DEJLIGT med impulsiv kreahygge og fantastisk snak !!! Og ikke mindst maskingtape-bytte :D Glææææææder mig til at gentage succesen!!!
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.