søndag den 4. august 2013

Vasketøj ...


 


Kan man oprette et blogindlæg om vasketøj?

Hmmm ...(?)

Det spørgsmål stillede jeg mig selv, da jeg havde hængt det sne-hvide tøj til tørre i haven, og det hang dér og blafrede i brisen, med den blå himmel med vattot-skyerne som baggrund ... og så sådan rigtig landlig-idyl-romantisk ud på denne fine sommerdag.

Og dét blev jeg så enig med mig selv om, at det kan man selvfølgelig sagtens ... (men også kun fordi det er mit eget tøj - ikke mandens - og det er hovedsaligt bluser og shorts etc. - mit undertøj ville jeg selv følgelig ikke flashe!)

Spørgsmålet er nok snarere, hvor inspirerende en overskrift som "Vasketøj" er ... og om der er nogle, der ikke kan modstå fristelsen til at kigge forbi for at se, hvad der gemmer sig bag ...!

Ha' en dejlig søndag!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER vasketøj. At sortere, duften når det kommer ud, at lægge det knitrende, rene tøj pænt sammen og på plads... ja, jeg ved godt at jeg er ret alene med dette, men ikke desto mindre sandt. Og jeg HAR blogget om det! Så jeg MÅTTE se hvad du gemte bag overskriften. Og godt ser det! Flotte og skønne fotos. Tak Lisbet! ;-)

  SvarSlet
 2. Skønhed i hverdagen er så vigtig. Så pænt vasketøj kan sagtens vises frem på bloggen. For et par måneder siden lavede jeg faktisk et indlæg hvor jeg viste vores nye tørrestativ ... endda uden vasketøj, så vidt jeg husker :-)

  SvarSlet
 3. Også jeg elsker vasketøj - simpelthen hele processen med sortering, starte vaskemaskinen og tage det rene tøj ud, og det er en stille lykkefølelse at hænge det udenfor at tørre i denne tid og som på disse dejlige billeder, betragte tøjet mod den klare blå himmel.
  Siden hen tage det ned og lægge det sammen og transportere det indenfor i min romantiske flettede kurv ...
  Hilsen Bodil

  SvarSlet
 4. Wonderful photos.:) I can smell the fresh laundry ...:)

  SvarSlet
 5. Hvidt vasketøj i sommervinden er et SMUKT skue!

  Ha' en duftende dejlig mandag:-)
  Dorthe

  SvarSlet
 6. Du har måske inspireret os andre, så en ny trend :o)

  SvarSlet
 7. Hvor sjovt. Jeg postede også et indlæg i går, hvor vasketøjet indgik. Dog i den mere farverige version.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.