torsdag den 1. august 2013

Der er noget om snakken ...


  - vi havde en DEJLIG dag på Bakken!

I går tilbragte vi en herlig eftermiddag/aften på Bakken - min niece (Ida), min far (Jørgen "Gon"), manden min (Flemming) og jeg, mens min min mor passede Milou derhjemme.

Der var masser af mennesker, som havde fået samme gode idé om et Bakken-besøg, men der var stadigvæk god plads, og stemningen mellem folk var så helt igennem rar og smilende!

Vejret var smukt (bort set fra en semi-voldsom regnbyge). Og vi var glade!

Jeg er ikke til "hurlumhej-maskiner", så dét tog de tre andre sig af - mere el. mindre. Til gengæld synes jeg, det er sjovt at spille på f.eks. Galoppen, hvor jeg vandt de 2 gange, jeg spillede, og kunne dermed forære Milou 2 nye plysdyr til samlingen og min mor en plys-stjerne, da vi kom hjem.

På et Lykkehjul lagde jeg en tilfældig 20'er, og VANDT en kæmpe Toblerone. 2 kg. (58 små Toblerone'r) ... som vi skiftedes til at slæbe på - indtil jeg smuttede over med den i bilen på P-pladsen. Men så blev chokoladen selvfølgelig også delt imellem os, da vi kom hjem (det var den nu blevet alligevel!) 

Masser af junkfood blev guffet ... YUMMY! Bøfsandwich (fra Oscars Bøf Bar, hvor vi altid spiste, når vi var på Bakken i min barndom), Churros, isvaffel ... og kaffe og kage til herrerne! Nårh ja, så fik vi da også lige en bøfsandwich mere, inden vi kørte hjem - men det var i mellemtiden også blevet tid til middagsmad!

Pjerrot tryllede og Ida snuppede Afrokopperne 7 gange i træk(!) - uden at blive svimmel - om jeg fatter det(!!!) Far og Flemming kørte race i Radiobilerne (åh, det er så skønt at se voksne lege og gi' den gas!) Og Flemming snuppede endnu en kop kaffe og endnu et stykke kage(!) ALT var tilladt i går!

Jeg svingede det elektroniske gevær i Bonanza og klarede 14 (fjorten!) skud ud af 15 mulige. Woohoo! - hvad siger I så? (Jeg har åbenbart et skjult talent dér!) Jeg konstaterede, at min kendte navnesøster, Lisbet (Dahl) har noget større fødder end mig, og jeg tog en hulens masse fotos - også af fødder og aftryk! :-)

Trætte i både benene og sjælen kørte vi hjemad, hvor vi kunne konstatere, at Milou havde haft en dejlig dag hos mor i Gevninge, og vi var alle helt enige om, at vi havde haft en rigtig dejlig dag! - både her og dér!

I dag er vi atter hjemme på landet - he-eeelt stille og roligt. Manden min er som sædvanlig i haven, og jeg er godt i gang med et nyt hækle-projekt, som I helt sikkert får lov til at høre mere om inden længe ...

Hvad mon du får dagene til at gå med for tiden?

Uanset hvad ... så NYD DAGEN(!) for den kommer jo lissom aldrig igen!

Og - så har jeg lige konstateret, at besøgstælleren her på bloggen har passeret 200.000 ...!!! Nuijjjjj! 

TAK til alle jer, der kigger forbi bloggen! Nye navne, kendte navne, jer der bare lige kommer forbi, og jer, der er trofaste følgere! 
TAK for alle kommentarer!
TAK fordi I gør bloggen levende ...!

Det runde tal må fejres med en Give Away, så - den er på vej!

Håber du har lyst til at kigge forbi min blog igen en anden gang - og HUSK: Entréen er gratis - præcis som på Bakken! ;-)

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

9 kommentarer:

 1. Tillykke med jubilæet :-)

  Skønne billeder. Det var da en ny variation af de der æbler :-)

  SvarSlet
 2. Herlig bildeserie, himmelsk flott!

  SvarSlet
 3. Sikke en festlig dag i har haft. Lyder fantastisk og superhyggelig. Hold nu op jeg ville gerne have vundet 2 kg. Toblerone. Hehe. Sikke jeg skulle smovse og købe større bukser! : ) tak for de hyggelige Bakken-billeder på bloggen. Kh. Liv

  SvarSlet
 4. Ja, der er noget om snakken, med at der er skønnest på bakken :-)
  Det lyder som en skøn dag og du har da været super heldig <3 Toblerone - Mums -
  Det er i øvrigt nogle dejlige billeder du har taget, det emmer bare af Bakken kulturen.
  Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 5. Jamen selv tak da - jeg takker for at kunnen nyde alle dine smukke billeder :-)

  SvarSlet
 6. You surely had a great time.:)

  SvarSlet
 7. Skønne billeder, Lisbet - og tillykke med de 200.000 besøgende! *Klem*

  SvarSlet
 8. Stort tillykke Lisbet;)
  Ihh hvor har i haft en skøn,skøn dag.Tak for smukke,smukke billeder.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.