torsdag den 8. august 2013

På svensk café i slotshaven ...

I går fortalte jeg i dette blogindlæg, at vi havde været på en dejlig tur til Malmö ...
.

Et besøg hos Slottsträdgårdens Kafé har længe stået på min ønskeliste, så da vi ikke kunne spise på vores "stam-restaurant" på Lilla Torg i Gamla Stan (Milou var ikke velkommen på deres udendørs restaurant(!) - sådan noget pjat!), drog vi i stedet for hen til parken og slotshaven, hvor jeg ved, at Milou og andre hunde er hjerteligt velkommen.


Slottsträdgårdens Kafé drives af TV-kokken Tareq Taylor, som blandt danske TV-seere nok er mest kendt for sin medvirken i TV-programmerne Trädgårds onsdag.
.
Selv om han ikke selv stod i køkkenet, var det alligevel lækker mad, der blev serveret. Vi fik alle et fantastisk velsmagende stykke smørrebrød med æg, laks og mayo, pyntet med ristede græskarkerner og friske ærteskud fra deres egen køkkenhave. Til dessert fik vi rabarber/hindbær-ét-eller-andet med vanillecreme, og det smagte friskt ... og ganske okay.
.
.
Da vi havde spist gik vi en tur i den smukke, frodige slotshave. Mange steder er haven opdelt med franske kastanjehegn, som giver haven et super hyggeligt look.

 .
.
.
Jeg kunne ha' fotograferet et hav a blomster, men nøjedes med et par håndfulde ...!

Det var første gang, vi havde Milou med i byen og på café, og det var samtidig også hendes allerførste tur til udlandet. Hun var ganske enkelt et pragteksemplar at have med - glad og nysgerrig, og velopdragen! Vi var SÅ imponerede over hende, og det er rigtig dejligt at vide, vi nu kan tage hende med på ture ...!Du kan læse mere om Slottsträdgårdens Kafé på deres website og følge dem på Facebook. Hvis du er glad for blomster - og er du i Malmö en dag - kan jeg klart anbefale dig at lægge vejen forbi caféen og haven.Jeg købte Tareq Taylors lille bog med spiselige blomster "Blomstrande gott" (som anes på foto 6). Den glæder jeg mig til at tage i brug - og måske fortæller jeg mere om den en anden dag ...!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Great photos.:) Thank you.:)

  SvarSlet
 2. Det lyder som den dejligste dag, I havde, Lisbet - jeg elsker selv den slags udflugter. Normalt er det området melem Helsingborg og Kullen, vi besøger, men jeg kunne tænke mig at udforske Malmø og omegn næste gang. Klem og rigtig god weekend!

  SvarSlet
 3. Herlige bilder fra en dag med mange opplevelser!

  SvarSlet
 4. Sikken en dejlig oplevelse - skønne billeder du "disker" op med ;)
  Tak for turen, Lisbet!

  SvarSlet
 5. Skal du nok til Hillerød i weekenden i frederiksborg slotpark?
  Til garden living fair..her plejer at være mange smukke blomster også. fine billeder du har taget..

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.