onsdag den 5. oktober 2011

Dyreliv på 1. kl.

[ Dixie & Misser ]

Dixie er trods sine godt 11 år stadig ganske legesyg, og hun er specielt vild med latex-pivedyr. Denne kalkun er hendes nyeste til samlingen [som vel sagtens tæller de første 150... hvis det forslår]. Hun e-eeelsker at få nye, og de er helt klart et extra hit, når de lugter rigtig meget af latex. Måske ikke så underligt, at hun altid(!) kan finde den nyeste i bunken! 

Mange af dem er en foræring fra mine forældre (specielt min mor), som bare ikke kan lade være med at glæde familiens hund med et nyt stykke legetøj i ny og næ! (Og NEJ! - de ligger ikke allesammen fremme. 2/3 er deponeret på fjernlageret... i det gamle hus!)

Mens Dixie leger i den ene have, så slænger Misser (som hun kaldes i daglig tale) sig på plantebordet i drivhuset... i 25° og solskin... i den anden have!

Jeg fangede helt tilfældigt Misser bl.a. i dette ordentlige GA-AAAAAB!!!

Joh... det er søreme "hårdt" at være hund og kat her i huset... hvor dyrelivet leves på sådan ca. 1. klasse... SELVFØLGELIG(!)


* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

3 kommentarer:

 1. Det er ikke kun begejstringen over Toppen af Poppen vi har til fælles Lisbet. Det er også den store hengivenhed for vores hunde. Jeg har ingen kat, men jeg har en soft coated wheaten terrier som jeg elsker højt. *smil* fra Tina

  SvarSlet
 2. @Tina: Det er altid en STOR fornøjelse at møde ligesindede dyrevenner! Det er så dejligt at høre, når dyrene har det godt, og vide de er elsket. Sådan skal det nemlig være! :-)

  Misser er jo heller ikke vores kat, men hun gad åbenbart ikke længere bo på nabogården, så hun valgte at flytte ind hos os i stedet for. Når det er godt vejr bor hun i drivhuset. Ellers har hun en god plads i stalden, hvor vi bl.a. har fyrrerum. Dixie kan ikke li' katten, så derfor kommer hun ikke ind i huset.

  Ja, vi har åbenbart flere ting til fælles... TaP, hunde, dekoratørfaget... og "crea-klokke". :-D

  *SMIL* fra mig...

  SvarSlet
 3. Haha, skønt indlæg, Lisbet - ja, vores misser og vapser skal da et liv på 1. klasse :-))) *Klem* og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.