torsdag den 27. oktober 2011

Så kom jeg endelig i gang...

...med at rydde op og gøre klar i min lagershop, så der snart kan lukkes kunder ind igen. Jeg har længe været træt af at beskæftige mig med alle de gamle ting, og har haft M-E-G-E-T svært ved at tage mig sammen til at gøre noget ved det. Men... nu er der endelig taget hul på bylden, og jeg har foreløbig brugt et par dage på at få det til at se anstændigt ud!

Nu er det jo IKKE en butik i alm. forstand, men et LAGER... jeg vælger blot at opstille varerne en lille smule pænere, så det ser mere indbydende og inspirerende ud!

[ Lagershoppen holder til i 2 stuer i det gamle hus...
Billederne herover er fra den ene...! ]
Jeg har godt nok MANGE(!) ting... og FINE ting ind imellem... så butikkens navn er jo ikke helt ved siden af: www.deFINEting.dk
[Webshoppen trænger OGSÅ(!) til en ordentlig opdatering... TSK TSK!]


Fortsætter arbejdet i morgen, og håber at blive helt færdig... men - ting ta'r som bekendt tid, så... Time will show!


Inden længe skal julepynten findes frem fra gemmerne, og så skal der holdes ÅBEN LAGERSHOP nogle gange frem til jul. Mere om dét senere... når det (snart) bliver aktuelt... og så skal I være så ♥-ligt velkommen til at kigge forbi!

* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

22 kommentarer:

 1. Orv altså hvor flot og stemningsfyldt...
  Man bliver sååååååååå nysgerrig....

  Du kan altså bare det dér !!

  Ja, jeg glæder mig til flere billeder...
  ææææælsger dine sider...

  Knus
  Loppe

  SvarSlet
 2. Det er nok det flotteste lager jeg endnu her set. Så lige ved lejlighed hvad der ligger i min sofa - på bloggen i dag. Må din vovse det for dig? kh Tina

  SvarSlet
 3. Så skønt at se - og 2 stuer - så er de vel ensuite - det er jo ren luksus - og sikken en velkomst du byder dine kunder.

  SvarSlet
 4. Ej! hvor er det ærgerligt du bor på den anden side.
  Har en veninde der ville blive helt vild med alt det jeg ser på billedet.

  Men jeg viser hende det lige alligevel.

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Ja ! FINEting er det, en rigtig slikbutik for voksne piger.

  SvarSlet
 6. hahaha, nu kommer du sgu over knæet :-) TÆNK at du siger at det "kun" er et lager....Må jeg foreslå at du ranker ryggen og kalder det en butik? Endda en SUPER fin en af slagsen. Lager? nej nej nej - hvis du vil se et lager skal du komme her :-) Og du er velkommen anytime.
  Knus, Katinka

  SvarSlet
 7. Wauw, hvor er det dog smukke billeder, Lisbet! Det er en kunst at vise sit lager frem, og du må have et særligt gen.
  *Klem* og en dejlig fredag til dig!

  SvarSlet
 8. Tester Disqus...

  SvarSlet
 9. Taaaaaak, Loppe :-)
  *KNUS*

  SvarSlet
 10. Tak, Tina :-)
  Smuttede forbi din blog og så vovsen i sofaen. Dejligt!
  KH, Lisbet

  SvarSlet
 11. Tak, Mille. :-)
  Ja, det er vel lidt luksus... Huset må ikke anvendes til beboelse, og det passer perfekt til formålet (lager for mine webshops), så det er jo lidt mit held. Intet gl. hus ingen webshops.

  SvarSlet
 12. Tak, Susi. :-)
  Desværre er det kun en brøkdel(!) af varerne, jeg har i min webshop... Men ser din veninde noget på billederne, hun er interesseret i, så er hun velkommen til at kontakte mig.
  *knus*

  SvarSlet
 13. Tak, Gitte. :-)
  Når jeg har åbent hus, så hænder det, der kommer kvindelige kunder forbi, som bruger timer(!) på at kigge på sagerne. Lidt sjovt!

  SvarSlet
 14. Katinka - du er herlig!!! :-)
  Jeg ved jo godt, hvad du mener!
  I sagen ligger der jo også det lille "men"... at vi ikke har fået kommunens tilladelse til at kalde det en butik, MEN vi har tilladelse til at kalde det "lager MED mulighed for afhentning af varer" OG til at holde åbent hus i ny og næ. (Og... du ved jo nok, hvodan det er m.h.t. at overholde reglerne, når man har en Cand. Jur. i familien, ik'? ;-))
  Har tit tænkt på at køre et smut forbi dig, en dag gårdbutikken er åben, for jeg vil SÅ gerne se dit sted... og lige pludselig, så står jeg der!
  *KNUS*

  SvarSlet
 15. Tak, Madama G.!
  Skal lige tænke over den der med genet... ;-)
  Og så kom Disqus søreme til at fungere alligevel. Vidste ikke det tog SÅ lang tid at importere kommentarer fra Blogger - men nu fungerer det vist fint nok... (håber jeg).
  Ved du, om man kan nummerere kommentarer? Og i så fald hvordan? Har tjekket indstillingerne, men har ikke umiddelbart fundet noget om det.
  *KNUS* og god fredag til dig også!

  SvarSlet
 16. Hvor er det dejligt for dig Lisbet, at du nu har ryddet op i butikken. Super flot ser det ud...glæder mig til julestemningen ;-) En skøn fredag til jer 3...KNUS

  SvarSlet
 17. Det er altså smart med det nye kommentarfelt. Nu har jeg også skiftet, så jeg kan svare enkeltvis...juhuuuu. Jeg frygtede lidt det med overførelse af de gamle kommentarer på mine indlæg, men det tog kun 5 min ;-) Nu skal jeg bare lære alle de andre funktioner at kende...

  SvarSlet
 18. Tak, Gitte. :-)
  Ja, det var rigtig godt at få det gjort... Men det holdt også hårdt at komme i gang... ;-)
  Er lige-ved-og-næsten-færdig... og så skal julevarerne frem.
  *KNUS*

  SvarSlet
 19. Jeg har også taget tilløb til Disqus nogle gange, men... først i dag blev det ført ud i blog-livet. Jeg måtte prøve flere gange før overførslen af kommentarerne lykkedes... og det tog MEGET LÆNGERE TID end 5 min.. Mystisk!

  Hvis du finder ud af, om man kan nummerere kommentarerne, så må du meget gerne gi' et praj. ;-)

  SvarSlet
 20. Godmorgen Lisbet... Hvor er det dejligt at jeg nu kan kommentere pr. svar ;-) Jeg skal nok give dig et praj, hvis jeg finder den vise sten. En skøn lørdag til jer...*KNUS*

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.