mandag den 24. oktober 2011

Om 1 måned er det JUL...

...i hvert fald her i huset!

Har i dag lavet en endelig aftale med en boligstylist om en JULE-boligreportage som skal fotograferes her på matriklen... og det skal foregå den 24. november. *GISP!*


Lige pludselig synes jeg, julen er kommet MEGET TÆT PÅ! - og jeg får godt nok travlt... (Er allerede mentalt stresset over udsigten...!) Ét er at klargøre til en "normal" boligeportage... hvor alting bare skal ligne sig selv "i finpudset udgave", men... til jul skal der jo gøres en hel del extra...!


Jeg elsker julen (specielt tiden FØR jul... hænger nok sammen med at jeg er 15.-December-barn), men underligt nok pynter jeg normalt ikke ret meget op i hytten. Får styret min pyntetrang på julemarked og i lagershoppen. Dét skal der så li-iiige laves om på i år, hvor der skal være JUL I TOKKERUP for alle pengene! Og det bli'r helt sikkert fantastisk hyggeligt!

* * * * * * * * * * *
SMIL fra Lisbet
* * * * * * * * * * *

15 kommentarer:

 1. Lyder trods alt hyggeligt - og du ved hvad du skal finde/tænke på det næste stykke tid - det er da dejligt. Lyder til at blive en berigende oplevelse og skøn aftale du har fået i hus - tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det spændende! Glæder mig til at høre nærmere, og ikke mindst om hvor reportagen vil kunne ses.... Pøj pøj med det hele ;o)

  SvarSlet
 3. Jule-reportage... det glæder vi os til at følge. Pyha bliver helt svedt ved tanken om at skulle være klar til jul om en måned. I år er jeg dog nået så langt som til allerede på nuværende tidspunkt at være gået i gang med julgaver :o) Det plejer ikke at være min stærke side det der med at være et skridt foran... men i år skulle det være :o) Tror dog stadig at 1. december og 1. søndag kommer heeeeelt bag på mig, det plejer det at gøre :o)

  Glæder mig til at følge projekt julehygge hos dig.

  Knus Jill

  SvarSlet
 4. Hvor er det spændende, Lisbet - hvor vil man kunne se billederne? For det vil jeg da utroligt gerne. Her juler vi ikke så meget, men jeg holder meget af julestemning og nyder den alle vegne :-) Er lige nu ved at lave en pakkekalender færdig til min lille øjesten.
  *Klem* og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 5. Hej LIsbeth, så fik jeg endelig lagt vejen forbi igen.
  Hvor er det bare fedt! det glæder jeg mig til at se, det bliver vel først i næste år ?
  Super flotte billeder fra jeres tur med færgen.
  Jeg er også enig I, at der skal være peace i blogland. Det meste er nok også gået min næse forbi.
  hvor ser der bare fint ud i tivoli, det er godt nok længe siden jeg har været der. Er der ikke mange mennesker nu her ?
  og hvor er det bare nogen fine ting du laver.
  Hav en dejlig dag :)

  SvarSlet
 6. Ju-huuu-l
  Glæder mig i denne tid til at seeee.....
  Jul i Tokkerup

  Orv, mon du ikke bør have nogle hyggelige før-jule-gæster til at komme og sige: næææh, iiih, ååååh, se dér!, hvor her dufter, skååål og Glædelig Jul !.... Det er jeg sikker på ,;o) *blink blink & smil*

  Håber du viser os en hel masse undervejs
  Knus fra Loppe

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth

  rigtig meget tillykke, glæder mig til at se billeder af "hytten" og dit julestads...Held og lykke fra Tine

  SvarSlet
 8. Glæder mig til at høre mere om den jule-reportage, så skal jeg i hvert fald ud og have fat i bladet. Har lige være lidt væk fra bloggen, kan se at du kom i Tivoli, hvor ser der bare fint ud ;0) - og tusind tak for din hilsen på min blog. Knus fra Anne

  SvarSlet
 9. Hvor bliver det spændende at se, jeg glæder mig helt vildt til at se den boligreportage, det er helt sikkert at bladet skal købes

  SvarSlet
 10. Nøøøøøj spændende, men ja også lidt stressende...hold da op altså, det bliver da også lidt sjovt....glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
 11. Det kan kun blive fantastisk...når julemesteren ruller sig ud. Glæder mig rigtig meget til at se den helt sikkert lækre boligreportage...Mine julekasser står på loftet og venter, og selvom jeg har meget julestads liggende, er jeg allerede på vej ud og købe mere...stakkels G, hvad han ikke må flytte rundt på oppe på loftet HA HA. KNUS til dig søde ;-)

  SvarSlet
 12. .....spændende......glæder mig til at se dit julehjem, hvor du har givet den fuld gas......og sikke som du kan slappe af i december.....:-)

  SvarSlet
 13. Hej
  Det lyder spændende. Håber du viser nogle af idéerne.
  God jul. Skal vi vel ønske ;-)

  SvarSlet
 14. Hvor fedt!!! det glæder jeg mig til at se.
  Kan godt forstå du blev lidt stresset,det jo lige om snart...

  Tillykke med det..

  Knus Susi

  SvarSlet
 15. Kære alle -

  1000 tak for alle herlige kommentarer! :-)))

  Jeg skal nok holde jer opdateret på projektet og besvare jeres spørgsmål i kommende blogindlæg, efterhånden som juleudsmykningen ta'r form, når jeg ved hvor/hvornår artiklen bliver trykt (det bliver først til julen 2012) o.s.v..

  Vi blogges ved!

  *SMIL* - og go'nat fra Lisbet ♥

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.