mandag den 28. februar 2011

Jeg ønsker mig...

...disse helt skønne gummistøvler fra japanske AMAORT.  
Der er kun ét enkelt "minor problem": Hvilken farve skal man vælge... når man er vild med ALLE farverne?


Super-shopperen vil jo nok svare: "Køb et par i hver farve!"... og dét ville jeg ikke tøve ét sekund med at gøre, såfremt jeg havde et pengetræ i haven. Men der er også lidt andet på budgettet end en regnbue af gummistøvler til 799,- pr. par, så jeg må "nøjes"...

Jeg er jo vild med RØD, så jeg er jo nok mest stemt for et par i denne farve, men... pink ville også være sejt... og den turkise er cool... og den lyseblå og den limegrønne og den orange...(!!!) Og så findes de i yderligere en håndfuld kulører, som ikke er vist her!

Jeg er ret sikker på, at støvlerne er super skønne at have på... bløde og lækre. Og da jeg er gummistøvle-freak, så er de jo nærmest et "must" i min garderobe...

Støvlerne er set i bl.a. "ISABELLAS shop".

HJÆ-ÆÆÆLP(!)

PS! Hvis du er indehaver af et par AMAORT gummistøvler, må du meget gerne dele din erfaring med mig... Om hvor vidt de virkelig ER så lækre, som de ser ud/lyder til at være... el. om jeg blot skal strege dem på ønskelisten! ;-) 


3 kommentarer:

 1. De er da bare super fede! Jeg har ingen erfaring, men hvis jeg var dig, så ville jeg starte med at slå vejen omkring Netto. Mener bestemt at de havde nogen,, der ligner dem meget, i deres tilbudsavis for et par uger siden, og mener at have set nogen i "min" Netto forleden ;)

  SvarSlet
 2. Hej Sandie,

  Tak for tippet m.h.t. gummirøjsere i Netto...! Vil se om jeg kan kigge forbi en butik en af dagene! :-)

  Smil fra Lisbet

  SvarSlet
 3. Skønne gummistøvler. Må da lige forbi netto og se om de har nogen der ligner til en bedre pris;)
  Elsker fine gummistøvler, købte nogen fra kræftens bekæmplese; støt brysterne, for nogen år siden. De har været megafine og gode , emn er nu slidt op;)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.