onsdag den 9. februar 2011

En hyggelig hilsen med postenHvem kender ikke La Glace, i København, i det mindste blot af navn? Et gammelt, hæderkronet konditori hvor det bedre borgerskab i mere end 140 år har drukket kaffe og te af fine kopper og mæsket sig i fede flødeskumskager og petit four.

At foretagendet er fulgt med tiden og har en website med online gavebutik, det havde jeg absolut ingen idé om, før jeg en dag - til min store overraskelse og glæde - modtog en pakke fra dem med posten.

Min søde mand havde i anledning af Kyndelmisse (2010) bestilt en gave bestående af lækker marmelade og et smukt, og meget naturtro, marzipanæble pakket i en fin La Glace dåse. Til min fødselsdag i December havde manden igen været forbi deres webshop, og denne gang var det deres forkælelsespakke han havde udset sig.

Indrømmet - det er dejligt at modtage en buket blomster fra Interflora, men det søde alternativ fra La Glace er simpelthen alletiders! Så... næste gang du skal sende en hilsen til en du holder af (el. måske forkæle dig selv!), så prøv at kigge forbi online gavebutikken. Der er lidt for enhver smag, og jeg tør [næsten] vædde på, at du bliver populær hos modtageren.

OBS! De har lynhurtig service og sender fra-dag-til-dag!2 kommentarer:

 1. Hej Lisbet :o)
  Meget fin æske, med lækkert indhold...

  Som 'Københavner' ( arbejdsplads ) kan jeg tilføje : Kan bestemt anbefale en tur til 'La Glace' LIVE,- selvom jeg ikke selv kan lide deres kager, såh har de desuden fantastisk bagværk og kaffe... og hyggelige kroge hvor veninder kan sludre i timevis...

  Måske vi sku´ arrangere et mini-blog-træf på La Glace en dag ??? ( hi hi )

  Kh

  SvarSlet
 2. Dejlig æske du har fået - og en betænksom mand du har! Har tit tænkt på at bestille derfra til gaver. Knus Anne

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.