[ Ovnbagt græskar ]
1 hokkaido græskar
Olivenolie
Groft salt
Friskkværnet peber
Hakket frisk rosmarin
Hakket frisk timian
Lidt revet citronskal (øko.)
Revet parmesan
- Skyl græskaret, skær det midt over, fjern kernerne, skær hver halvdel i ca. 1 cm tykke skiver (skrællen skal blive på), læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir
- Pensl med olivenolie
- Hak rosmarin og timian og drys det over
- Krydr med salt og peber
- Drys med revet citronskal og revet parmesan
- Sæt i forvarmet ovn, 200° i 20-30 min.
Server som tilbehør til frikadeller, bøf, burgere ... Smager skønt!
![]() |
[ Græskar klar til ovnen ... ] |
Opskriften er fundet her.
Velbekomme!
*SMIL*
Ovnbagt hokkaido smager helt fantastisk! Jeg har ikke prøvet at lave det med friskhakkede krydderurter eller parmesan. Det ser rigtig lækkert ud!
SvarSletuhm lyder lækkert. det skal prøves :)
SvarSletØj, det ser lækkert ud! Det må prøves :-)
SvarSletDet ser virkelig lækkert ud!
SvarSletJeg bruger at bage hokkaido i ovnen, men udgaven med parmesan har jeg til gode at afprøve! Det vil jeg bestemt gøre næste gang. Faktisk har jeg et helt hokkaido liggende og parmesan i køleskabet :-)
Hej!
SvarSletDin blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.
Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.
Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.
For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen
Hav en dejlig dag!
Med venlig hilsen
- Elin, Findeopskrifter.dk