mandag den 23. september 2013

Vil du vinde 1 kg stof?


Da jeg forleden dag skulle kigge efter stof til et lille sy-projekt, fandt jeg ud af, at jeg har masser(!) af fint og farverigt stof på mit private lager. Stof jeg har købt gennem årene ... og der er meget mere, end jeg selv sådan lige "står og skal bruge".

Derfor fik jeg lyst til at dele ca. 1 kg. stof med en af mine kreative medbloggere eller gæster her på *LLL & Co.*, og lavede en blandet pakke.


Stofpakken indeholder i alt 41 forskellige stykker stof: Stribet/ternet/prikket/blomstret - fra DK, USA og Frankrig ... små stykker og pænt store stykker. Lækkert og helt og aldeles nyt/ubrugt (og fra et 100% røgfrit hjem)! Det meste stof er i bomuld.

Stoffet egner sig perfekt til patchwork og små/mindre syprojekter - men syr du alle stykkerne sammen, kan du også sagtens få en stor, flot plaid!

Stoffet kan selvfølgelig også anvendes til billeder/collager og andre krea-projekter, hvor man ikke skal sy.


For at deltage i konkurrencen om stofpakken, skal du ...

Følge *LLL & Co.* på Bloglovin'
..OG
Lægge en kommentar under dette blogindlæg, hvor du fortæller, hvad du kunne tænke dig at anvende stoffet til (med andre ord, er det ikke nok, at du bare skriver, "jeg er med" ...)

Hvis du har lyst til at DELE konkurrencen på din blog, Facebook etc., bliver jeg super-elefantastisk-glad. Du må flashe billederne herover, alt det du vil! Du må selvfølgelig også hellere end gerne følge *LLL & Co.* via Facebook, tilføje bloggen på din blogliste o.s.v.. Det giver rigtig god karma ... OG en overraskelse eller 2 med i pakken, hvis vinderen har linket fra sin blog!

Konkurrencen slutter 1. November 2013 og vinderen offentliggøres så vidt muligt samme dag. Husk selv at tjekke, om DU bliver den heldige! 

Vil du være med?
Det håber jeg, og jeg glæder mig til at læse alle jeres {garanteret} spændende idéer!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

72 kommentarer:

 1. jeg har længe haft planer om at lave sengetæpper til pigerne i patchwork så måse det kunne bruges til det :)

  SvarSlet
 2. Super flot pakke:0)Når jeg ser på billedet kribler det i fingrenefor at komme i gang med projekter feks: penalhuse,tasker,lommer til pigernes nederdele/kjoler,nederdel(hvor små stykker er sat sammen)Ja,det er bare lige de første ideer der kommer frem;0)
  Jeg følger dig på bloglovin!
  God dag til dig.
  kh Laila.

  SvarSlet
 3. Uha det lyder spændende. Deltager gerne. Skal til at lave make- up punge og julesokker. Annette-claus@stofanet.dk

  SvarSlet
 4. Jeg ville anvende stoffet til grafiske puder og tasker. Skøn give away forresten

  SvarSlet
 5. Sikke da en fin ide at shoppe det videre. Mon jeg er heldig igen?;-)
  Hvis jeg vinder så vil jeg kreere en pakkekalender bestående af hjemmesyede julesokker (syet af stoffet) til dejlige Magnus min:-D
  Kh Jonna

  SvarSlet
 6. Jeg følger dig allerede via BL.
  Hvis jeg er heldig så vil jeg sy et tæppe til MIG SELV. - Jeg har lige syet 3 tæpper, som mine 3 piger skal ha' i julegave.
  Hilsen Pia
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg følger dig via blogloving...og jeg ville sy et tæppe til mig selv til at hygge med i sofaen :)

  SvarSlet
 8. Uha, ja tak. Sikke en super lækker Give Away, Lisbet!
  Jeg er med! Nåe... og så var der jo det der med HVAD.... klar til et stort pudebetræk til den stakkels nøgne monteringspude i campersofaen. Der har jeg længe (alt for længe) manglet lige det rigtige stof til. Og resten? Skal da indgå i posebukser til banditpigen, hårbånd, penalhuse m.m.
  Jeg krydser fletningerne. Kh. Liv

  SvarSlet
 9. Jeg er klar med på iden om et lækkert tæppe (til mig selv), de er jo oplagt til det, og de rester der måske ikke lige ender i et tæppe, skal helt sikker bruges på mine dukker, jeg er stor tilhænger af at bruge selv de små rester, så skulle der være flere rester ender de i et andet projekt jeg har gang i, et fint reste tæppe som bliver syet i log cabin blockke... uhh de ville blive elsket... hver enkel stump.

  SvarSlet
 10. Havde lige stofsaksen fremme i eftermiddag og tænkte, jeg skulle til at lede efter stof til nøglesnore, toiletpunge og applikation til min nye kjole. Derfor kan jeg se at en del af din pakke lige passer til den slags.

  SvarSlet
 11. jeg følger dig allerede :-) jeg vil sy nogle penalhuse til nogle piger som er meget kreative og så kan de bruge dem til deres hæklenåle og hvad de nu ellers kan finde på at putte deri :-) så kan de smide deres plasticposer væk

  SvarSlet
 12. Jeg er fast følger af din blog på Bloglovin'.

  Hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg forære stoffet til en veninde, som er supergod til at sy. Jeg ville spørge hende, om hun ville sy en særlig strikketaske til mig af noget af stoffet, men resten måtte hun beholde. Pengene er små hos hende, så jeg er sikker på, at hun vil kunne trylle noget brugbart frem. Om ikke andet så hjemmesyede gaver til børn eller børnebørn.

  SvarSlet
 13. Jeg følger med via bloglovin.

  Jeg har et par hæklede tasker som mangler "foer" liggende. Derud over kunne jeg godt tænke mig at sy nogle mobil sleeve til vores telefoner og et til tableten. Pigerne mangler små stofposer til tandbeskyttere, hårting og andre småting.

  SvarSlet
 14. Jeg elsker at sy så det er svært at vælge, men kunne godt tænke mig at lave hårpynt, etui til tablet, te osv. Coasters kunne også være fine

  SvarSlet
 15. jeg kunne godt tænke mig at lave et tæppe til min seng trænger til fornyelse i soveværelset:)

  SvarSlet
 16. Total lækker give away. Jeg er med og farvefesten inspirerer til vimpler, sommerpude i patchwork, de røde stoffer til syet julepynt, flere muligheder for hækleetuier, der kan laves store knapper til dekoration, nålepuder, ja der er jo masser af muligheder og så ville jeg nok invitere nabopigen over til en krea-dag.

  SvarSlet
 17. ÅHH, vil jeg så gerne vinde..

  Sønnen her, er snart på vej ud i lejlighed for sig selv.. Så kunne godt bruge stoffet til et lækkert sengetæppe, til den seng han får i 21-års fødselsdagsgave...

  SvarSlet
 18. Sikke da en en lækker og gavmildhed give away.
  Er helt sikkert med.

  SvarSlet
 19. Følger på Bloglovin og krydser alle fingre :D

  SvarSlet
 20. Det vil jeg meget gerne vinde.
  Jeg vil jo gerne lære at sy, og har en symaskine, som jeg har haft i mange år. Og nu har jeg købt en bog om det, så jeg kan lære at sy. Så derfor har jeg været lidt på jagt efter stofrester i den lokale stofbutik. Jeg kunne godt tænke mig at sy nogle søde dukker, ugler, dyr m.m. Eller andre ting, som jeg jo ser folk her i blog-land laver, undtaget lille mig (snøft). Håber jeg vinder.
  Og jeg følger dig jo (i tykt og tyndt) på blogloving Fb og you know ;) Og en reklame for din Give away kommer selvfølgelig på min blog :)

  SvarSlet
 21. Egentlig er jeg helst fri for at fortælle andre om dette gode tilbud. Så er der jo flere om buddet. Jeg syr meget patchwork. Kan ikke bruge alt selv, så indimellem syr jeg babytæpper, som jeg giver til Mødrerådgivningens butik i Svendborg. Det er et frivillig-projekt, der laver aktiviteter og støtte til unge mødre.

  SvarSlet
 22. Jaah jeg vil gerne være med, har liiiige fundet dig og glæder mig til at følge med.
  Vil nok forsøge mig med et pige-patchwork tæppe.
  KH Gitte

  SvarSlet
 23. Jeg ville anvende stoffet til forskellige små projekter. Fx make up-punge, penalhuse, patchwork-tørklæder osv :)

  SvarSlet
 24. Fantastisk give away. Jeg har planlagt at lave hjemmelavede julegaver i år. Min bror + familie skal have toilettasker, dine stoffer vil gøre det til en fest at sy dem - håber jeg er heldig. God dag

  SvarSlet
 25. Det kunne blive en meget lang kommentar, med alle de tong jeg kunne bruge de fine stoffer til:) Men dukketøj til mindstepigens dukker, også mangler jeg at lave et babytæppe til min lille nye niece:) Krydser alt hvad der kan krydses:)
  Rigtig god dag:)

  SvarSlet
 26. Vil bare ønske dig en dejlig dag, Lisbet - jeg syr ikke mere, selv om det er en skøn hobby. *Klem*

  SvarSlet
 27. Sikke en lækker gave! Har fulgt på Bloglovin længe, hvis jeg er heldig, kunne jeg tænke mig at lave et par puder, penalhus, make-up pung og et etui til alle mine hæklepinde.
  Kh Mie miemail67@gmail.com

  SvarSlet
 28. JEg er da klart med;)
  Jeg ville nok brugt stoffer til lit småprojekter, som hårbånd og så videre, samt tøj til lillepigens dukker!

  SvarSlet
 29. Jeg er klart med :-)
  Vil da gerne lave mig et vinterprojekt, hvor jeg håndsyr et skønt patchworktæppe :-)

  SvarSlet
 30. Stoffer kan man jo aldrig få nok af :)
  Jeg ville helt sikkert bruge det lækre stof til at sy nogle bamser ud af. For bamser kan man heller aldrig få nok af :)

  SvarSlet
 31. Jeg må da være med her! Jeg tænker noget patchwork af en art og forskellige små detaljer på ungernes tøj. :)

  SvarSlet
 32. uha.. jeg vil bestemt også gerne være med Lisbeth..

  jeg følger dig på bloglovin og deler selvfølgelig gerne den give away på min blog..

  Uhha.. hvad jeg vil sy.. jeg tror at de vil passe rigtig godt til nogle puder til Kajas værelse, måske et penal-hus eller nogle fine lommer på bukser eller måske applikationer på tøj.. mulighederne er mange og stofferne er fine.

  SvarSlet
 33. Uhhh, sikke en lækker give away. Jeg kunne forestille mig at lave en farverig pude til vores cairn terrier Lou. Den ligger gerne i sofaen, så må den have en pude at ligge på i sofaen! Og så kender jeg et par tvillinger, som skal have hver en efterårs- eller julekjole.
  Jeg ser, du er til ruhårede foxterriers. Dejlige hunde.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 34. jeg er med ... ej hvis jeg er heldig at vinde så vil jeg sy et tæppe til min datters seng det ønsker hun sig ... jeg er en tro følger og jeg har lagt din give away her Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 35. Jeg vil helt klart sy tøj til loftets nisser i julegave ;-) eller tøj til alle de bløde væsner der beboer mine døtres værelser, bare ikke dem under sengen :-D

  SvarSlet
 36. Sikke da nogle lækre stoffer :-) Hvis jeg vinder dem, skal de blandt andet bruges til at sy nogle farverige engle og babytæpper :-) Krydser fingre :-) KH

  SvarSlet
 37. Årh, en lækker giveaway. Hvis jeg vandt den flotte stak af stof, ville jeg helt sikkert forvandle dem om til net/totebag (eller hvad man nu kalder dem) Tænkte at de ville se lidt fikst ud, hvis man tilføjede en smule patchwork til dem.
  Jeg krydser i hvertfald fingre, og venter i spænding.

  SvarSlet
 38. Wauve, det var tilfældigt, at jeg så din blog, via en anden blogger på Bloglovin, som gerne ville vinde din Give away ! kg stof, Hold da, op det vil jeg da også gerne vinde, og så ville det straks blive omsat til alle mulige småpunge, tasker, dekorationer og småt patchwork.
  Jeg har bladret lidt på din blog, bladrer videre senere, og den er da absolut vær at følge for mig, fyldt med ideer og inspiration. . . . og så kommer min dårlige samvittighed frem igen . . . bare jeg var bedre til at skrive på min blog.
  Hilsen Anne-Marie

  SvarSlet
 39. Hvis jeg vandt ville jeg sy nogle patchwork puder eller måske lave det til et baby-tæppe
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 40. Skønne farverige stoffer. Går med en lille drøm om at sy en mindre kollektion af nederdele med applikerede figurer. Det ville et kg stof stykker jo være genialt til!

  SvarSlet
 41. Åh jeg ville dø hvis jeg vandt den lækre pakke med alle de flotte stoffer. Og hvad skal man bruge dem til, ja mulighederne er jo uanet. Beklæde æsker, sy patchwork, sy små projeker, lave fine sy gaver giv væk. jeg ville helt sikkert sy verdens smukkeste tæppe.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
 42. Ej hvilken dejlig pakke :-) Jeg er en sand farveELSKER - jeg kan slet ikke få farver nok i min hverdag. Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg uden tvivl anvende det til et broderiprojekt af en eller anden slags. Men helt klart et miks af farver og mønstre :-)
  Jeg har linket fra min blog louise-lerche.blogspot.dk

  SvarSlet
 43. Jeg vil rigtig gerne vinde den pakke! Jeg er lige begyndt at eksperimentere med quiltning, så en farve blanding som den vil gøre underværker i min stofsamling.
  Jeg vil gerne bruge de mange stykker stof til at lave punge/penalhuse til min familie til jul.

  Mvh Line

  SvarSlet
 44. Total lækker give away. Jeg er ny ud i at sy, og er nok lidt kedelig i farvevalget. Så jeg vil sy noget til min datter, som altid bliver så glad, og så måske forsøge at tilføje lidt spræl. Og så vil jeg gerne prøve at lave patchwork, har vist lovet et lille tæppe til dukken..
  Tak for en altid god og inspirende blog
  Karin

  SvarSlet
 45. Hej skøn give away du har fundet på der. Jeg ville lave forskellige små projekter som toilettasker, punge penalhuse, i-phone cover, I-pad cover høretelefon cover osv osv osv. og forsøge at få min datter til at deltage.......

  SvarSlet
 46. Ihhh Lisbet en vidunderlig give away du har gang i - den ville jeg virkelig gerne have fingrene i :) og hvis jeg vinder så tror jeg en stor del af det vil blive brugt i de to kommende sengetæpper jeg har i tankerne til rødderne og resten vil blive brugt til mindre projekter som makeuppung sleeves osv i julegaver ;) krydser alt hvad krydses kan...

  SvarSlet
 47. I was sewing clothes for my little girl.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 48. Jeg vil sy penalhuse, toilettasker, vimpler og måske et tørklæde hvis jeg bliver den heldige vinder :)
  Deler på min blog.

  SvarSlet
 49. Vil sy tørklæder og julesokker samt evt starte på et tæppe, måske kjole til vores lille kusine.
  Doscani@icloud.com

  SvarSlet
 50. Jeg vil da lave et stort patchwork tæppe. Jeg har længe samlet stofrester, og så kunne jeg rent faktisk få så mange at tæppet kunne blive en realitet, så vi kan bruge det til forårets halvvarme dage :)
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 51. jeg vil da også gerne være med :) og vil gerne lave søde punge - tasker og små søde dyr til min julehjælp - så det vil jo være helt fantastisk at vinde sådan en lækker portion øjenguf :)
  jusp@hotmail.dk - www.spuurspot.blogspot.dk

  SvarSlet
 52. Skøn pakke, hvis jeg er den heldige, ville det blive brugt til forskellige små ting, evt et lille tæppe til barnebarnet :) ... og skøn blog du har dig :)
  mvh http://strikketbamse.blogspot.dk

  SvarSlet
 53. Dejlig give-away. Jeg plejer hvert år at producere nogle ting til en julebazar til fordel for socialt udsatte mennesker. Jeg har tænkt mig at lave nogle penalhuse og nøglesnore i år og det egner stoffet sig rigtig godt til!

  SvarSlet
 54. Deltager helt sikkert gerne - Min familie mener jeg er stofafhængig hi hi :-)
  Det skal bruges til børnetøj - har en veninde som lige har fået tvillinger - og hun skal da helt klart have glæde af det :-) børnetæppe små ting på tøj - suttesnore m.m.
  lih1966@live.dk

  SvarSlet
 55. Uhh, hvad skal jeg dog vælge at lave. Mulighederne er jo uendelige med så meget skønt stof.
  Jeg tror jeg vil sy et patchwork tæppe til Farmor som hun skal have i julegave. sådan en rigtig hyggeligt et som man putte sig under i de mørke, kolde måneder.
  Og hvis der er mere tilbage når tæppet er lavet så vil jeg lave nogen penalhuse og make up punge :)

  Kh. Linette - Det´ Hyggeligt ( http://dethyggeligt.blogspot.dk/ )

  Linette@dkdata.dk

  SvarSlet
 56. Jeg er med her. Skal have syet en del puder og nye sidde puder til mine køkkenstole,

  SvarSlet
 57. Denne vil jeg da også være med på. jeg vil bruge stoffet til det tæppe i patchwork som jeg er ved at sy det skal kun bestå af stof som jeg ikke selv har købt, men fået eller byttet mig til. så det ville jo være skønt at vinde

  SvarSlet
 58. En meget flot blog, jeg er kommet herind via et tilfælde og er faldet for dine mange kreative ting. Hvis jeg skulle blive den heldige, så vil det fine stof være fint til nogle små huse, som jeg har set i blogland. dem vil jeg jeg så gerne i gang med. God vind med dine kreative ting.

  SvarSlet
 59. Sikke en fin giveaway - du er velkommen til at kigge forbi min krea-giveaway også :)
  Jeg ville bruge stoffet til lidt patchwork og en pude eller to. Der er også noget af det der ser ud til at kunne blive til nogle virkelig søde soveænder.
  Jeg krydser mine fingre :)

  SvarSlet
 60. Ihhh den vil jeg gerne vinde :) Så vil jeg lave make up punge og patchworkbolde til min nevø og niece :) Det kunne også være fint til et lille børnetæppe i alverden forskellige farver og mønstre :)

  Hilsen Marlene ( marlenekronborg @ hotmail . com)

  SvarSlet
 61. Hvis jeg vandt ville jeg bruge stofferne til et sengetæppe som jeg er ved at lave... (er startet med 2 stjerne på nuværende tidspunkt) og et par bamser også. Det ville være lykke at vinde så meget stof. Jeg har link til dig på mine kreative blogge.
  http://www.cordes.re/blog/sketch
  http://cordes.re/blog/book/
  http://www.cordes.re/blog/kunst/
  og sætter også på Facebook - Skulle jeg ikke vinde så vinder jeg alligevel ved at følge med i din blog som jeg har sat på BlogLovin :)
  Hav en super weekend

  SvarSlet
 62. Tænk, hvis jeg vandt ... ja, jeg har mange projekter i hovedet: mug rugs, dækkeservietter, toilettasker m.m. Det vil være skønt at sætte et flot stykke stof ind sammen med noget ensfarvet. jeg vil gerne deltage med 2 lodder. Dejligt med sådan en "give away". Tusind tak. Solskinshilsen fra Kirsten.

  SvarSlet
 63. Jeg følger via bloglovin, og ville ønske at vinde en skøn bunke smukke stoffer :-) Jeg ville sy små smykkeposer, en clutch, dækkeservietter, bogomslag mm. Jeg mangler i hvert fald ikke idéer :-)
  Knus, Bella

  SvarSlet
 64. Det håber jeg at vinde. Så vil jeg sy tæpper til mine dejlige børnebørn. Jette
  Jettekirsten@stofanet.dk

  SvarSlet
 65. Åha Lisbet, du er SÅ inspirerende...
  Jeg tænker vattæpper, toiletpunge, søde tasker, effekter, gulvpuder til de små - ja, grænserne er vide og det vil da være fedt at vinde et helt kg stof...
  Søde smil Lene.

  SvarSlet
 66. Jeg vil rigtig gerne vind din stofpakke. Det er altid spændende, hvad andre har i deres glemmer.Er tilbøjelig til, at komme hjem fra stofbutik med samme farveskala:)Jeg har tænkt mig at bruge dit stof til, at sy en bøjlepunge til min svigerdatter, i julegave. Har en super Japans bog, at sy efter.

  SvarSlet
 67. Jeg ville anvende stoffet til grafiske puder og tasker.

  SvarSlet
 68. Hej Lisbet
  Jeg lægger også et lod i puljen. Vil vildt gerne vinde en masse nye, smukke farvestrålende stoffer, som jeg kan sy et omslag af til min hjemmegjorte "Book of Scraps" syet af papir med neonpink sytråd. Din skønne farverige skala passer så smukt til min nye skat.
  Lægger et link til din giveaway i min sidebar <3
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
 69. Hold da op Lisbeth. Sikke en fin præmie. Jeg er jo slet ikke i tvivl om jeg kunne finde et projekt eller 10! Jeg ville sy toilettasker, små juleengle i de røde stoffer, og de blomstret stoffer skulle bruges til julegaver til min mor, som elsker netop sådan noget stof. Afhængig af størrelsen kunne det være tehætte, viskestykker, lampeskærme eller noget helt tredje. Jeg ville elske at vinde!

  SvarSlet
 70. Ej! Jeg kan lige nå at være med her på falderebet - godt jeg nåede at se din blog inden! Jeg er nok lidt forelsket - har en svaghed for farver og mønstre, men er ikke så god til selv af udnytte det til fulde (hvilket man også kan se på min blog).
  Hvis (og jeg krydser mine fingre) jeg skulle gå hen og vinde, så tror jeg helt sikkert at jeg ville bruge nogle af lapperne til at lave et rigtig fint pennalhus med foer - jeg står nemlig og mangler sådan ét. :) Det kunne jo også være at det kunne blive et mere end bare én. :)

  SvarSlet
 71. Det er en rigtig skøvn give away du har, og jeg kan hvis lige nå at deltage. jeg er følger og har den på min blog, synes om på FB .........
  jeg venter barnebarn nummer 6 til maj og jeg vil så gerne lave et skønt patchwork tæppe til de små poder, som de kan lege på og med når de kommer på besøg hos farmor, jeg har lavet ét tæppe til mig selv og de er vilde med det, derfor vil jeg gerne glæde dem med et i de skønne farver du valgt:-)
  Kærlig hilsen Jette

  SvarSlet
 72. Så blev det den 1. November, og tid til at finde en vinder om stofpakken!
  Tusind tak for alle jeres skønne forslag. Ærgerligt I ikke alle kan vinde, men ... kan I ikke bare deles om stoffet? ;-)
  Okay - vinderen af HELE pakken offentliggøres i et nyt blogindlæg, når han/hun er fundet!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet