lørdag den 28. september 2013

Her er en idé ...


Her er en idé ...

Lad os købe vores julegaver hos små, lokale handlende og selvstændige erhvervsdrivende. For eksempel hos naboen, som har en internetbutik, en lokal kunsthåndværker, som designer smykker, hos den charmerende lokale blomsterbutik, eller hos den lokale bager med de hjemmebagte kager, boller og chokolade. Hos dem som driver en café eller en frisørsalon. Sørg for at vores penge går til individuelle mennesker i stedet for internationale virksomheder. På denne måde vil flere små handlende få en bedre jul. Støt rigtige mennesker!

Del meget gerne dette budskab på din blog og/eller Facebook etc., hvis du synes, det er en god idé at bakke op om lokalsamfundet. [Kilde]

Ovennævnte idé og tekst kan jeg ikke tage æren for (ud over oversættelsen), da det er spottet på Facebook - på engelsk, men jeg synes, det er absolut værd at dele. Som lille, selvstændig erhvervsdrivende, behøver jeg jo nok ikke tilføje, at jeg synes, det er en fantastisk idé, forfatteren af teksten har fået.

Okay - der er jo hele 3 mdr. til jul, men inden vi får set os om, så banker den på døren, og hvis vi skal følge idéen, og evt. bestille special fremstillede gaver, så er det ikke spor for tidligt ...

~ Nyd lørdagen! ~

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

9 kommentarer:

 1. Specielt en skøn idé og tanke.
  God lørdag til dig :)

  SvarSlet
 2. Som ejer af en af landets nyeste (og formentlig mindste) internetbutikker, kan jeg kun bakke op om forslaget ;-)

  SvarSlet
 3. Virkelig god og sød ide.
  Rigtig god lørdag til dig.

  SvarSlet
 4. God idé, Lisbet! *Klem* og rigtig god weekend.

  SvarSlet
 5. Rigtig god ide Lisbet og jeg drømmer stadig om at forkæle mig selv med dine bøger ;) men så længe jeg er uden su må jeg hellere vente tålmodigt :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker den status fra Facebook! Den er SÅ rigtig!

  Der, hvor jeg bor, har vi indenfor de sidste 2 år fået både et pizzeria, som laver nogle rigtig gode pizzaer og pitabrød og en blomsterhandler, som har en rigtig lækker butik med planter, blomster, vin, chokolade og masser af inspiration! Tænk at jeg nu kan køre mindre en 1 km for at købe en smuk værtindegave og tilmed få den flot pakket ind. Det vil jeg gerne bibeholde!
  Og så er der alle jer, der har udgivet de mest skønne kreative bøger! Jeg vil ikke være det foruden!

  Tak for endnu en gang at have husket mig på denne status!

  SvarSlet
 7. SUPER ide - der har fået vinger på FB :-)

  Rigtig god weekend / *KNUS* Dorthe

  SvarSlet
 8. SKØNT indlæg - det vil jeg meget gerne ha lov at tyvstjæle - mig som både bor på en en ø og har en ny webbutik - den hedder forresten Øshopping.dk, hvis nogen sku få lyst til at kigge forbi:-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.