søndag den 1. september 2013

Hobby-tillæg ...


I det seneste nummer af Familie Journalen (26. August 2013) medfølger der et lille hobby-tillæg "Glade hjemmelavede gaver", hvor bl.a. tre af mine kreationer fra bogen Fine & farverige GAVER - du selv kan lave bringes med fotos og vejledninger.

Ud over mine ting finder man også en håndfuld andre opskrifter til symaskine og hæklenål. Alt er fra bøger udgivet på forlaget Klematis.Jeg køber normalt aldrig Familie Journalen, men dette nummer måtte jeg selvfølgelig have fingre i. Har du det på samme måde, så kan du endnu finde det på magasinhylderne i butikkerne.

Tusind tak til Majbrit, som gjorde mig opmærksom på tillægget. Det er super herligt med vakse og hjælpsomme naboer her i Blogville!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Åh ja, jeg så det godt. En af sengekammeraterne på sygehuset havde det nemlig liggende - og jeg listede mig til at kigge i tillægget mens hun var på operationsbordet. Du ved når katten er ude....
  Flot omtale, Lisbet : )

  SvarSlet
 2. Jeg så tillægget hos min mormor, og jeg lagde godt mærke til, at du havde nogle kreationer med. Superfedt!

  SvarSlet
 3. Jeg lagde godt mærke til det- SCUPER FLOT- men jeg tænkte, at du nok fik besked automatisk.... Nu er tillægget ihvertfald gemt sammen med din bog. Knus Heidi

  SvarSlet
 4. Det var så lidt. Troede egentlig at du vidste det, men du havde ikke blogget om det, og det ville jeg selv helt klart have gjort, hvis det var mig. Det kan du roligt være stolt af :)
  Ha en dejlig søndag :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.