tirsdag den 11. december 2012

Boligartikel i denne uge...

Jeg håber du ka' li' te
- og en MEGET TYND én af slagsen?
For det er lige præcis, hvad der bliver serveret her...


En mere passende overskrift ville være:
Jul i dekoratørens STUE
da der udelukkende er fotos fra denne...!

eller måske:
Julestemningen der blev væk?


14 dage (eller mere!) i November måned 2011
mildt sagt knoklede jeg
for at gøre HELE vores hjem juleklart.

Fotografen tog et hav af fotos
- masser(!) af lækre fotos, rundt omkring i huset,
af forskellige rum og stribevis af små detaljer -
derfor er det mig en gåde,
hvordan redaktionen på ugebladet SØNDAG
[Danmarks førende kvindeblad...??? Hmmm...]
kan få en SÅ elendig artikel ud af råmaterialet!

En STOR gåde!!!

Bort set fra lidt gamle glasornamenter
og et juletræ, hvor man ikke engang kan ane de tændte lys,
er der stort set IKKE noget jul over artiklens
tre ret så farveløse og vildt uinspirerende sider!

Og for at dét ikke er nok,
så er der også faktuelle fejl i teksten.

F.eks. er
granguirlanden over sofaen
100% ÆGTE
og IKKE kunstig(!!!) som det fremgår af artiklen!

Jeg brugte en hel eftermiddag udelukkende
på at binde guirlander til den pågældende hylde
og trappen til 1. sal.

Kunne ikke DRØMME om, at hænge en plastikguirlande op!

At min mand ikke hedder Larsen til efternavn,
at det ikke var en grund men et nedlagt landsted,
vi købte for 8½ år siden,
og at det langt fra er hvert år jeg pynter op til jul,
er andre detaljer, som "sætternissen" har fået galt i halsen!

Hverken mine webadresser el. min nye bog bliver nævnt
(hvilket ellers var en aftale!)

For hulen da osse...!

Men... som jeg (også) skrev til stylisten tidligere i dag,
"Det var sjovt at være med..."
[som deltagerne siger,
når de på mirakuløs vis endelig er landet i div. game shows
- og taber den sto-ooore gevinst på gulvet!]

Om ikke andet, så fik jeg da pyntet op til jul
- for en gangs skyld!

Om jeg gider gøre det igen?
- knokle r*ven ud af bukserne for tre farveløse
sider i et ugeblad?
Dét tror jeg da nok li-iiige man IKKE skal regne med!
[Bemærk: Jeg undlod at bruge ordet "aldrig"... ;-)]

B.T.W. (By the way - bort set fra det):
Glæder mig i artiklen over,
at mit navn er stavet RIGTIGT (uden H)
og at jeg har tabt mig noget, siden billedet blev taget!

Skulle du på baggrund af ovennævnte
- stik mod al forventning -
have fået en umådelig trang til at se den
pågældende artikel med dine egne øjne,
så skal du bare skøjte hen i kiosken og købe SØNDAG,
som udkom i går den 10. December 2012.

Kan oplyse, at bladet var UDSOLGT i vores
lokale SuperBrugsen i dag!
Sammenhæng? NOT! Men tanken er sjov...!

Mine fotos fra juleboligen 2011
kan du se lige her - og det er helt gratis!

*SMIL*
[trods alt...]
fra Lisbet

26 kommentarer:

 1. Øv - det er så ærgligt når man ikke er tilfreds med den lange ventede boligartikkel. Jeg havde det lidt som dig da min bolig var i HendesVerden. Bla. fordi der var så mange andre fotos som var meget bedre. Jeg brugte også masser af tid og en feriedag på projektet.
  Men din bolig ser altså dødhyggelig ud :-D
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Så ved du præcis, hvordan jeg har det, Gitte. Det er ikke ventetiden men det faktum, at man bruger SÅ meget tid og energi på projektet... så vil man gerne ha' det ta'r sig bedst muligt ud, når det endelig kommer på tryk. Men det formåede KONEBLADET altså ikke! (Havde mine bange anelser... som jeg skrev om i et blogindlæg for et par mdr siden.)
   Tak, Gitte... Er glad for du synes om det alligevel. :-)
   *KNUS*

   Slet
 2. Svar
  1. Perfekt ordvalg, Bettina: Super sur r*v!!! ;-)

   Slet
 3. Jeg købte bladet igår, og først tænkte jeg, at du nok ikke var helt færdig med at pynte endnu- men jeg kan godt se på de billeder du har lagt ind, at der er mange fine detaljer. Og øv, at det ikke levede op til forventningerne. Der er nok nogen der har haft for travlt. Men sk.. hyggeligt hus du har. PS den bambi porcelæns ting, du har stående, vil du ud med, hvor den er fra? Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Heidi, du har evt. ret: Der er nogen, der har haft for travlt!

   Det SER nemlig ud som om, julepyntningen langt fra er færdig. Meningen er jo, at man fokuserer på detaljerne, så det ser "overdådigt" og meget julet ud.

   F.eks. fik jeg også at vide (af fotografen), at fotoet af mig ville bliver blurry... men dét har "man" også glemt...! Alt i alt en ringe artikel!

   Tak - vi synes også vi bor hyggeligt... hele året. :-)

   Skal lige tjekke, om der er et stempel på Bambi. Mener det er min mor, der har fundet figuren på et loppemarked sidste år. Han er nemlig rigtig kær.

   *KNUS*

   Slet
  2. Har tjekket Bambi, og der er desværre ingen stempler! :-(
   Men... han har helt sikkert en del år på bagen, så det ville alligevel nok være svært at finde en præcis mage til, selv om det selvfølgelig ikke er umuligt! En af de mine andre gamle/ældre kitschy porcelæns-Bambier, har jeg faktisk set på en {anden} blog en gang, så der må også være flere af "ham her" derude...! Du er velkommen til at låne mit foto, hvis du vil indlede en eferlysning på din blog! Det KUNNE da være...! :-)
   *KNUS*

   Slet
 4. ÆV og atter ÆV - en skam når du selv ved hvor flot der var og hvor mange billeder de havde taget. Så vil jeg nyde dine egne lækre billeder fra sidste jul. Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Der blev taget rigtig mange fotos, og jeg har modtaget en del af dem på en PDF-fil. Der er super lækre, forskellige fotos imellem, som jeg ikke fatter, man ikke har valgt i stedet for... Så - ja... det er ÆV! Men jeg havde det på fornemmelsen (som jeg har skrevet før), da jeg hørte, det var det pågældende blad, der havde købt artiklen.

   Men... Pyt! "Sket er sket"... Jeg kunne blot ikke lade være med at lufte skuffelsen... samtidig med at der er fejl i artiklen, som jeg ikke er glad for, specielt den med den fake guirlande!!! GRRR!

   *KNUS*

   Slet
 5. Efter at have set alle de fine billeder (på din blog) tror jeg ikke at jeg kaster mig over Søndag, det ville da være spild af penge.
  Men sikken en smuk jul du har og især nu med sne:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde artiklen været spændende, kunne mine fotos ikke gøre det, men... Som det er nu, får man fuld valuta for pengene via mine egne "skud". Man går absolut ikke glip af noget i bladet.

   Ja, her er super flot herude på landet i denne tid (også i denne tid) med sne til alle sider...! Vi nyder det hver eneste dag!

   Slet
 6. Sikke en skuffende oplevelse. Godt du selv ved bedre - og os bloggere ligeså :-) Og se ved du hvad du ikke skal bruge 14 dage på i november 2013. Se, der fik du lige 14 dage foræret! (næsten...)
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... det er jo lidt ØV, men...! Nu er jeg kommet mig over skuffelsen... og præcis som dig, kan jeg NU se det positive ved det! :-) KH, Lisbet

   Slet
 7. Det lyder da ærgerligt. Men jeg er glad for at have fundet din blog. Den kan jeg godt lide :-) Jeg har meldt mig som læser og sætter dig også lige på min blogliste. Så kikker jeg snart indenfor igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt øv!
   Men jeg er gald for at DU har fundet min blog, og syne som den! Ville glæde mig, om du satte mig på din blogroll - så gør jeg det samme! :-)
   Du er altdi velkommen...!
   *SMIL* herfra...

   Slet
 8. Øv!! Hvor er det synd for dig, kender godt den skuffelse, den har jeg prøvet, da et kendt par inden for bolig reportager brugte min tid en hel dag og vi brugte mange timer og dage på at det hele skulle stå klar og penge på blomster og alt det løse, samt morgenbord og frokost til de to....

  Da den så skulle i sommeren efter fik jeg den besked at den ikke ville komme i fordi jeg havde vist nogle af mine billeder på min hjemme side, som måske blev besøgt af 20 om ugen, på det tidspunkt.

  Så istedet valgte de en reportage med Petit Crapued, som jeg havde set i samtlige boligblade de sidste 5-6 år og det var altid den samme.

  Året efter ringede de lige så frækt om de måtte komme og fotografere mit julehjem, der var svaret helt klart "NEJ" og ikke til at tage fejl af...

  Jeg fik dog æren af at komme i deres sommerbog, men ikke så meget som en rabat fik jeg på bogen og har en veninde, som har været i deres eget blad nogen gange, hun skal selv købe bladet, det er så småligt så deres måde at behandle folk på, kan jeg godt leve foruden....

  Vil med glæde se dine egne billeder, for du bor så hyggeligt...

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. I forhold til du her fortæller, Susi, så er min historie jo det rene vand!

   Teamet jeg havde besøg af var søde og ikke spor krævende, og det var hyggeligt at have besøg af dem. Jeg havde selv forberedt ALT, så de skulle intet(!) gøre. Boligstylistens eneste opgave var at tænde stearinlysene efterhånden som de fotograferfede de forskellige opstillinger etc..

   Underligt - og uanstændigt(!) - at teamet hos dig valgte ikke at bringe artiklen fra din bolig p.g.a. nogle fotos på din blog. Hvis de tror, at ALLE kvinder bevæger sig rundt i blogverdenen, så tror de HELT fejl! I min familie/omgangskreds er jeg den ENESTE(!) der blogger, og kun få besøger blogs, hvor imod der er en del, som investerer i boligmagasiner og dameblade.

   Blev artiklen fra dig så ALDRIG trykt?

   En tommelfingerregel siger, at der skal gå MINIMUM 3 år mellem boligartikler fra det samme hjem, men der er åbenbart nogle, der er fredet i klasse A, som bliver fremhævet og vist igen og igen... år efter år... bl.a. P.Grapaud. (Som i øvrigt bor nogle ganske få kilometer fra mig - i en anden flække.)

   Jeg fik et gratis nummer af denne uges SØNDAG tilsendt (tirsdag) fra Aller. Det var da altid noget! (Men da havde vi allerede selv købt det!)

   Tak, Susi, Vi synes også selv vi bor ganske hyggelig... året rundt... her i vores lille Skagens-hus!

   *KNUS*

   Slet
 9. HAHA :-) TAK! Tak Lisbet fordi du fik mig til at grine en røvsyg tirsdag aften! Jeg forstår så udmærket din harme, men morer mig altså samtidig - det håber jeg er OK? :-)
  Håber dit blodtryk falder til normalen snart... De bedste hilsner
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. *HAHA* Hanne... det er skam HELT i orden at grine... Synes også selv - ét el. andet sted - at det er blandet en portion komik ind i "begivenheden"...!
   Mit blodtryk har det fint. Dalede til det normale efter jeg havde fået luft på bloggen! :-D
   *KNUS*

   Slet
 10. Grotesk. Lisbet! Simpelthen grotesk. Der er for mange kokke. Hvem fotograferede????
  Jeg har en idé - vi kan lige stikke hovederne sammen på et tidspunkt....ja - jeg skal altså lige tale med dig.

  KNUS, Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Katinka... For mange kokke...!

   Teamet jeg havde besøg af var Gitte Stokholm Scharling og Anitta Behrendt (foto). I bladet står Lene K som fotograf, men dét er forkert (hun fotograferede her for 5 år siden!)

   Du har en idé? Spændende.... ring - skriv - fortæl...! Nu er jeg jo nysgerrig(!!!)

   *KNUS* fra Lisbet

   Slet
 11. Sikke noget Lisbet...håber at blodtrykket er faldet nu *FNIS*
  Det er altid så ærgerligt, når ens forventninger ikke bliver indfriet...og aftaler ikke bliver holdt. Dine billeder er smukke og dit hjem ligeså ;-) Go aften knus

  SvarSlet
  Svar
  1. *FNIS* Jo - som jeg også skrev til Frk.Bogorm, så blev blodtrykket normalt, da jeg havde fået luft på bloggen! :-)

   Ja, man HÅBER jo altid på det bedste - specielt, når det e rnoget, man har brugt ri-iiimelig lang tid på!

   Tak for de pæne ord om billeder og det lille hjem i Tokkerup!

   *KNUS* og go' torsdag... (er lidt bagud i mine svar ;-))

   Slet
 12. Ej altså, sikke da en gang gemen HØ.... det kan jeg godt forstå du er skuffet over... Jeg har selv lige haft julereportage idag, og man er sku da helt vildt forberedende i ugerne op til.... man vil så gerne at det hele skal været pænt pænt pænt.

  Hvem var det der lavede reportagen??? Jeg har også en gang haft nogen som virkelig lavede et fesen stykke arbejder, og derfor den heller ikke blev solgt nærmest nogen steder, hvor imod Mette Helena og Tia bare laver ene stjernefotos.... Og de emmer af jul....

  Øv.... men altså, ret sjovt indlæg, du skriver morsomt....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Louise, du ved også, hvordan man knokler for at få altinf til at tage sig bedst muligt ud i forbindelse med bogligreportager.

   Det var Anitta Behrendt (foto) og Gitte Stokholm Scharling, der besøgte mig i Nov. 2011.

   Anitta tog nu ellers nogle rigtig fine fotos med masser af julestemning, så det er ikke dér "fejlen" ligger... men i den videre proces på redaktionen i bladhuset. DE(!) har godt nok formået at ødelægge den gode stemning!

   Ja... ØV... men PYT! Shit happens, som man siger...!

   Tak - ind imellem hjælper det at vinkle tingene/ordene på en lidt sjov måde, for at det ikke skal lyde ALT for surt! OG jeg vil jo allerhelst være 99% positiv! :-)

   *SMIL* herfra...

   Slet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.