mandag den 17. januar 2011

Forrygende sengetæppe

Sidder og surfer på www.krasilnikoff.biz for at bestille varer til min stand på livsstilsmessen "Ledreborg Country & Living" som i år foregår 21.-23. maj. Joh... der er jo stadigvæk nogle måneder til, men som indkøber må man jo slå til, mens varerne er på lager... ;-)

Der er mange skønne sager på hylderne hos Krasilnikoff, og specielt er deres tekstiler helt i Babushka-ånden, med blomster, prikker, striber og tern.
Og så faldt jeg over dette totalt forrygende hæklede oldemor sengetæppe...


...og så ser jeg til min store rædsel, at det kun er PUDERNE der er til salg, og slet ikke tæppet (måske er det fra en tidligere kollektion!). SÅ(!!!) er det man får lyst til at skrige... og sådan rigtig, RIGTIG HØJT(!!!)

Okay... jeg kunne jo også bare tage mig sammen og fremstille mit eget tæppe og hækle sådan ca. et 3-400 lapper, fordi... jeg har jo kreeret adskillige tørklæder af disse oldemor-lapper, til butikken *Blonder & Brosten*, men der skal lissom KUN 14 lapper til hvert tørklæde, så dét er til at oveskue... og alligevel tager dét en krig at hækle, så...! Indtil videre vil jeg blot nyde synet af det smukke tæppe her på billedet!


1 kommentar:

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.