mandag den 2. juni 2014

Blomster og humlebier ... og iPhone5s
- i haven her i Tokkerup lige nu!

Bollywood Lupinerne står i fuldt flor, og humlebierne samler flittig ind af pollen, mens deres orange pollensække vokser sig større og større!

Det er en fryd for både øjne og ører ... og næsebor, når man står lige midt i havet af de tusindvis af farverige blomster.

Billederne er fotograferet med min helt uundværlige iPhone5s, og jeg overraskes konstant over de skarpe og flotte fotos det lille kamera kan levere!

At fotografere en humlebi i aktion er dog ingen nem opgave, og det kræver både held og [ikke mindst] tålmodighed, at få de gode 'skud' i kassen.

Vil du se flere flotte fotos - ud over dem, jeg ind imellem også poster her på bloggen, så følg mig på:

Instagram > @LLLogCo 
Instagram website: www.instagram.com/lllogco
eller på
IconoSquare (som er linket til min IG-profil)

Jeg håber, vi ses!

Nyd dagen og sommeren!

*SMIL*
fra Lisbet

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. sikkne fantastiske billeder! Helt utroligt at du har taget dem med kameraet!

  SvarSlet
 2. Super lækre billeder! Man skal ikke undervurdere kameraet på en iPhone! Har tilmed hørt noget om en linse man kan købe og sætte på - den er ikke særlig stor og koster vist ikke mere end 150 kr. Den skulle lave yderligere underværker for fotograferingen. Tror det var i Go' Morgen DK jeg så det..

  Den der pollensæk har jeg _aldrig_ set eller hørt om før - hvor er det sjovt og hvor er det fedt at kunne lære noget nyt! Enormt godt fanget - ser ud til, at Brumlebassen har haft travlt..

  Og de der lupiner.. får jo lyst til at flå græsplænen op og sprede lupiner ud over det hele.. Men må hellere lade være - vil hellere slå græs end luge ukrudt! ;)

  Ha' en skøn solskinsdag :-))

  SvarSlet
 3. Hej Lisbet
  Fandt lige dette, på en blog, og kom til at tænke på dig og Milou. Var ikke sikker på at jeg kunne kopiere webadressen ind på IG, så her er den:
  http://justsomethingimade.com/wp-content/uploads/JSIMK9Stamps1.pdf
  Mvh Mie / miemakes

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie -
   Tusind tak for tanken. Det var bare SÅ sødt af dig! Og TAK for linket til de herlige "frimærker" af en Milou-hund (ruhåret foxterrier).
   KH, Lisbet
   PS. Ja, det er lidt irriterende, at man ikke kan indsætte links på Instagram, men ... så er det jo rart, at vi kan tage alternative metoder i brug. ;-)

   Slet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.