søndag den 19. juni 2011

Vi har fået kat...

...eller i hvert fald sådan cirka, lige ved og næsten! Okay... vi LÅNER en kat... eller rettere... det er nok snarere omvendt: Katten låner OS!

Egentlig bor Mr. Mis på nabogården [ på den anden side af åen ] og han har jævnligt opholdt sig på høloftet og i stalden på vores matrikel, men har været så-ååååå reserveret, og ikke til at komme i nærheden af...!

[ En af Mr. Mis' yndlingspladser i haven ]
MEN(!) pludselig som ved et trylleslag har Mr. Mis skiftet mentalitet (han har vel sagtens - efter at have set os an i sådan ca. sølle 7-8 år - fundet ud af, at vi er alt andet end farlige) så nu er han blevet SÅ kontaktsøgende og kælen...!

[ Katteøjne... ]
Han kommer på besøg flere gange om dagen, følger med os rundt i haven... og holder øje med os gennem vinduerne, når vi er inde... i huset el. drivhuset. Og han er ved at blive så tilpas modig, så... lur mig om ikke han snart havner inde i huset også, hvis havedøren står åben!

[ Kælen og legesyg... ]
Jeg behøver nok ikke fortælle, at Dixie ikke er specielt begejstret for den nye gæst. Hun er helt oppe på dupperne, når hun fornemmer Mr. Mis er i nærheden, og bliver så-ååå jaloux, når jeg gi'r mig tid til at klø ham lidt bag ørerne. Og dét kan jeg jo ikke ha', så... Mr. Mis må nøjes med min opmærksomhed, når Dixie ikke ser på...!5 kommentarer:

 1. Hi hi hi...

  Hunde og katte er sjove... Katte kan vi desværre ikke ha´ da gemalen har allergi 'så det vil noget' ... men vi har begge haft hund før i tiden og er enige om at DET skal vi igen når vi får bedre tid ...

  Jeg ønsker god søndag til alle på 'Tokkerup-torpet' *smil*

  SvarSlet
 2. Nå ja I skal jo ikke tror I er noget vel...5-7 år så er man der hvor man er ved at være sikker...han er kær. Hadede katte indtil jeg selv fik en i en alder af 35 år. Min fasters katte skræmte mig helt vildt som barn og denne skræk holdt jeg fast i i så mange år, indtil vores egen Figaro fik mig omvendt :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder vel nok hyggeligt - både for dig og Mr. Mis! Nu er jeg er spændt på, hvornår han flytter helt ind :-)
  Flere af mine katte er nogen, der er kommet vadende ind i mit liv - de er gode til at spotte en dyreven - det gælder fx Miss Mis, der ligger her på slænger sig i husets bedste stol, mens jeg sidder helt yderst på kanten ...;)

  SvarSlet
 4. De er altså sjove de katte. Vi havde også bed and breakfast for nogle tilløbere, da vi boede på landet... Nu er de kun løbere, når vores vuffer ser dem ;-)

  Go' søndag Lisbet.
  KNUS

  SvarSlet
 5. Hi Lisbet. I don't know if you got my email in response to your question regarding the Catherine Holm bowls. I paid $5 for both. I hope to find more one day. *Smiles* from California. -Lynda

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen, hvis du kommer forbi.